Yüzyıl hastanesi Dr. Serap simavlı da tüp bebek yaptıranlar

Benim 8 buçukta olacak benim gonalf 200 e çıkardı normalde 150 vuruyordum meriofert falan verdi yumurta çatlamaması içinde verdi cumartesi tüm iğneler bitmiş olacak
Benımde aynı canım cumartesı aksam en son ovıtrelle vurulcam ınsallah o gune kadar belkı 1-2 yumurtamız daha buyur

Sana transferle ilgili bir şey dedimi taze mi olacak dondurulmuş mu istiyorsun
Bana bısey soylemedı anlamadım rahım kalınlıgın ıyı dedı cumartesı sabah gıdıp bazı hormon testlerı yapıcam ona gore degerler ıyı cıkarsa taze yapıcak heralde kan testlerı ıstedıgıne gore tam anlayamadım zaten cok kalabalıktı bugun sendende ıstedımı bunları sen sordunmu tazemı olucak dıye

Bana bısey soylemedı anlamadım rahım kalınlıgın ıyı dedı cumartesı sabah gıdıp bazı hormon testlerı yapıcam ona gore degerler ıyı cıkarsa taze yapıcak heralde kan testlerı ıstedıgıne gore tam anlayamadım zaten cok kalabalıktı bugun sendende ıstedımı bunları sen sordunmu tazemı olucak dıye
Cumartesi benden de istedi progesteron ve e2 ye bakılacak bende sormadım sadece hemşire yumurtan az çıkarsa taze transfer yapılır dedi doktor karar verecek opuya göre dedi

Back
X