Yüzyüze bile gelemedik

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Daha önceki konumdan bahsetmiştim ayrılalı 1 ay olacak nerdeyse ama bir türlü akımdan atamıyorum doğal olarak. Aramızda geçen konuşmlar tekrar tekrar dönüyor beynimde. Biz şu an farklı şehirlerdeyiz (son birkaç aydır farklı yerlerdeydik) ve resmen telefonda ayrıldık. Ayrılmadan 1 hafta önce haftaya buluşma planları yapıyorduk. Yüzyüze gelmek istemedi sen de üzülürsün ben de sana sarılırım, sen de ağlarsan üzülürüm gelmek istemiyorum dedi. Ama bu durum içime dokundu , sonuçta 1 yılı geçmiş bi ilişkiydi bu kadar değersiz miydi diyorum belki üzülecektim ama yine de yüzyüze gelmeliydik ayrılırken. Direk silip atmak mı istedi yoksa gerçekten üzüleceğini düşündüğü ayrılmaktan vazgeçeceğini düşündüğü için mi bilmiyorum :KK43:

Daha önceki konumdan bahsetmiştim ayrılalı 1 ay olacak nerdeyse ama bir türlü akımdan atamıyorum doğal olarak. Aramızda geçen konuşmlar tekrar tekrar dönüyor beynimde. Biz şu an farklı şehirlerdeyiz ve resmen telefonda ayrıldık. Ayrılmadan 1 hafta önce haftaya buluşma planları yapıyorduk. Yüzyüze gelmek istemedi sen de üzülürsün ben de sana sarılırım, sen de ağlarsan üzülürüm gelmek istemiyorum dedi. Ama bu durum içime dokundu , sonuçta 1 yılı geçmiş bi ilişkiydi bu kadar değersiz miydi diyorum belki üzülecektim ama yine de yüzyüze gelmeliydik. Direk silip atmak mı istedi yoksa gerçekten üzüleceğini düşündüğü ayrılmaktan vazgeçeceğini düşündüğü için mi bilmiyorum :KK43:
Siz bu kisiyi hic gordunuzmu? Sadece resim mi gordunuz

Üzülmeyin ama silip atmak istemiş olabilir. Aslında neticede ayrılık bu üzülecektiniz illa ki karşılıklı konuşsanız da. Bana mesela çok samimiyetsiz geliyor o buluşup ayrılık konuşmaları. Siz değersiz miydi bu kadar ilişkimiz diye düşündünüz galiba boşverin bence unutursunuz

Çabucak unutmanız tuhaf olmazmıydı.
Zamana bırakın. Bi anda unutmanız mümkun degil...

Üzülmeyin ama silip atmak istemiş olabilir. Aslında neticede ayrılık bu üzülecektiniz illa ki karşılıklı konuşsanız da. Bana mesela çok samimiyetsiz geliyor o buluşup ayrılık konuşmaları. Siz değersiz miydi bu kadar ilişkimiz diye düşündünüz galiba boşverin bence unutursunuz
nasıl bir anda silip atmak istemiş olabilir inanmak istemiyorum

nasıl bir anda silip atmak istemiş olabilir inanmak istemiyorum
Ayrılmaktan vazgeçer miydi yani ağlasanız?Ya aslında bu daha iyi bence. Ağlasanız vazgeçse anlamı var mıydı ki. Bu buluşma daha çok üzecekti sizi yabancı gibi soğuk bir buluşma olacaktı anlamsız sebepler falan

Back
X