bence sölediğin gibi seni seviyorsa ilk basta kızsada yne seni gelir alır oturr konusr barısırsınızz.. ama sevmiosa sana cok kızar belki 18 saatlk yoldan geldigin için yanına gelir ama kalbini kırar hani söz vermiştin falan bağırr cağırır ve tekrar seni otbse bindirir.. tahmin sadece tbii :S
inşallah herşey düzelir herşeyi çözeriz dua et benim için bitanem haber verem gelince sonuçu mutlakaHakkında hayırlısı ne ise o olsunn canımm elden ne gelirkii ?
Merakla bekliyorum dönüşünü... İnş düzelirsinizz.
Durumuna gerçekten üzüldüm doğrusu...
Aslında bir açıdan iyi olcak sanki gitmen..
Seni görünce vereceği tepkiye ve konuşmalarınıza göre yön verirsin hayatına ve ilişkinize..
Kafan rahatlamış olur..
Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve her şey gönlünce olur canım ..
tşk ederim bitanem sonuç u çok merak ediyorum inşallah iyi olur sevgilimin hırslarından korkuyorum ama olmassaadaayrılırsak en azından kafamda soru işareti kalmaz elimden geleni yaptım olmayınca olmuyo der gecer unutur giderim
canım bence sevgilin resmen senden ayrılmak istiyor. ama yavaş yavaş sana ayrılık fikrini vermeye çalışıyor. biraz ara verelim. ayrılık kararı alırsam sorun çıkarmak yok . bu cevaplar zaten fikrini özetlemiş.bence hiç gitmehatta sen ayrılmak istediğini söyle. bakalım o ne yapacak eger ayrılmak işine gelirse hiç seslenmez sana ama seviyorsa dayanamaz. konuşur. 18 saat yol çekipte bide azar işitip dönmek seni çok üzer keşke gitmeseydim lerle kendini yorarsın. seven insan sevdiğini bırakmaz. arar konuşur tabe karar senin. hayırlısı olsun hakkında ... allah yardımcın olsun gidersende
ohooo.. bende gitme diyen arkadasa katiliyorum.. ve aynen onun dedigi gibi düsünmüstüm;
resmen seni hazirlamis ayriliga... ara verelimm, ayrilirsak sorun cikartma..
ayrilmayi istemeyen ve seven bir insan bana göre bu sözleri söylemez bile..
ama eger aklindan geciriyor ve söylüyorsa demekki öyle biseyi düsünüyordur..
bencede gitme ... cok üzülürsün..
selam kızlaar sevgilimle iki haftadırr aramız açık ayrılma noktasına geldik ama ayrıldıkmı ayrılmadık mı bilmiyorum belli değil ne olduğu bana dediki haziran ın sonuna kadar görüşmeyelim dedi biraz beni yanlız bırak düşüneyim dedi ilk başta karşı çıktım ama sonra ikna olur gibi oldum tmm dedimsende ne olursa olsun bana haber verecen dedim kabul etti ama bana şart sundu eğer ayrılmak istersem zorluk çıkartmayacan diye söz ver dedi bende tmm dedim bnede ona neyse ben 30 haziran a kadar dayanamm onsuz nasıl yaparım sevgilim karadenizli bense ona 18 saat uzaktayım yani başka şehirlerde 3 yıllık bi ilişkimiz var ve 3 kez onun yanına gitmiştim neyse 3 aylık zaman var ve ben o zaman a kadar dayanamam biliyorum kendimi o ise ağzından bi söz çıktımı onun arkasında mutlaka durur ve n e olursa olsun sabreder beni seviyor hemde çok benim için çok şey yaptı hakkını yiyemem nankör değilim çünkü çok değer veriyo ban a ama işte lazz inatçı hırslı akresif gururlu böyle bi yapısı var .bende çok hırslıyım ve sevgimden kolay kolaly vazgeçmem mucadele ederim öyle bi yapım var .karar verdim yanına gidecem ona süprız yapacam bu hafta içinde gidecem çok kararlıyım ama terminalle varınca onu arayacam gel beni al diye çok kızacak çok şaşıracak ama tek çarem bu telefonda olmuyo bir şeyler çözülmüyo çözemiyorsun o yüzden sırf yüz yüz e konuşmak için gitmek istiyorum inşallah gidecem hazırlığımı yaptım şimdi şüphe içerisindeyim acaba tepkisi ne olacak kızacakmı acaba bilmiyorum korkuyorum çekiniyorum çünkü benim ki biraz serttir pek yumuşak olmaya bilir ama kendime söz verdim eğer umursamassa beni almaya gelmesse onndan ayrılacam unutacam diye çünkü bu gururuma en çok dokunan şey olur bunu yapacam ve şuan sadece dua ediyorum kızlar inanın aşkımın yanına gidiyorum onu görecem ama sevinemiyorum çünkü çok citti aramız açık oraya gidince ne olcak tamamen bitecekmi bilmiyorum çok korkuyorum ondan vazgeçemiyorum çok seviyorum ewt oda beni çok seviyor neyse kızlar fikirlerinize ihtiyaçım var doğrumu yapıyorum oraya gidince ne olur sizce düşüncelerinizi bekliyorum benim için dua edin herşey yoluna girsin kib hoşaçakalın
yerinde olsam, beni hazirana kadar görmek istemeyen birinin yanına gitmezdim. moralini bozmak gibi olacak ama seni gerçekten sevseydi böyle bir teklifte bulunmazdı. bir de ayrılmaya karar verirsem zorluk çıkarma diye şart koşmuş. kendi tecrübelerime dayanarak sana şunu söyleyebilirim ki, erkek milletine değer verdiğini belli etmeyeceksin. ettiğin zaman havalara giriyorlar. bırak o senin peşinden koşsun. sana dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. uzun lafın kısası, erkeklere karşı felsefen şu olmalı: "sev beni seveyim seni" ama yine de karar senin. hakkında hayırlısı neyse o olsun
sebeb tamamen benden kaynaklanıyor benim ufak bi istemeyerek yapmış olduğum dikkatsiz bi hata aslında onada hak veriyorum bende olsam ayrılmak isterim beni halen seviyo bunu saklamıyor söylüyor ama işte sevginin önüne bazı şeyler geçiyo suç tamamen bnede özel bi durum yani bizde kalsın ve gidip gönlünü alacam ama ondan kaynaklanan bir şey olsa eğerr kesinlikle gitmem ama hata benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?