Size gitmemeniz söylenmiş, mantıklı...
Gidişinizin durumu halledip halletmeyeceği bir yana bundan böyle ilişkinizin her travmasında "ben yaraları onarırım, sen arkana yaslan ve sadece seyret" demiş olacaksınız erkek arkadaşınıza...
"Ondan kaynaklansa kesinlikle gitmem" diyorsunuz, "Benim hatam" diyorsunuz... Aldatmadıysanız, büyük bir yalan söylemediyseniz (ki bu durumda ilişki bitmeliydi) "canım isterse ayrılırım, kabul et" demesine rağmen onca saatlik yolu gitmenizin elle tutulur yanı yok... "Tamamen benden kaynaklanan özel bir durum, ben olsam ben de ayrılırdım" diyorsunuz ama ben sizin hatalı olduğunuzu değil, onun "erkeksi" kaprislerle size kendinizi hatalı hissettirdiğini, sıkıldığını, uzaklaşmak istediğini hatta salt fiziksel yakınlık beklediğini düşündüm ki eğer böyleyse gitmeniz daha da sakıncalı...
Erkekler ayrılmakla tehdit ettikleri kızların onları bırakmak istemediklerini fark ettilerinde beklentileri yükselir... Sizinle ayrılmakta sakınca görmüyor, yanına gitseniz size sıcak davranabilir hatta fazlasını isteyebilir ama bu durumunuzu düzeltmez... Ya o dilediğini yapar ilişkiniz öyle biter yahut da bu seferki badireyi atlatırsınız ama o sizi çantada keklik gördüğü için her seferinde ayrılığı gündeme getirir... Her iki durumda da onun yanına gittiğiniz için ileride kendinizi kötü hissedeceksiniz fakat maalesef o kadar kararlısınız ki bunu şu an anlamanız mümkün değil...
Size gitmemeniz söylenmiş, mantıklı...
Gidişinizin durumu halledip halletmeyeceği bir yana bundan böyle ilişkinizin her travmasında "ben yaraları onarırım, sen arkana yaslan ve sadece seyret" demiş olacaksınız erkek arkadaşınıza...
"Ondan kaynaklansa kesinlikle gitmem" diyorsunuz, "Benim hatam" diyorsunuz... Aldatmadıysanız, büyük bir yalan söylemediyseniz (ki bu durumda ilişki bitmeliydi) "canım isterse ayrılırım, kabul et" demesine rağmen onca saatlik yolu gitmenizin elle tutulur yanı yok... "Tamamen benden kaynaklanan özel bir durum, ben olsam ben de ayrılırdım" diyorsunuz ama ben sizin hatalı olduğunuzu değil, onun "erkeksi" kaprislerle size kendinizi hatalı hissettirdiğini, sıkıldığını, uzaklaşmak istediğini hatta salt fiziksel yakınlık beklediğini düşündüm ki eğer böyleyse gitmeniz daha da sakıncalı...
Erkekler ayrılmakla tehdit ettikleri kızların onları bırakmak istemediklerini fark ettilerinde beklentileri yükselir... Sizinle ayrılmakta sakınca görmüyor, yanına gitseniz size sıcak davranabilir hatta fazlasını isteyebilir ama bu durumunuzu düzeltmez... Ya o dilediğini yapar ilişkiniz öyle biter yahut da bu seferki badireyi atlatırsınız ama o sizi çantada keklik gördüğü için her seferinde ayrılığı gündeme getirir... Her iki durumda da onun yanına gittiğiniz için ileride kendinizi kötü hissedeceksiniz fakat maalesef o kadar kararlısınız ki bunu şu an anlamanız mümkün değil...
ben bi an kendimi koydum senin yerinede.. hayatta gitmezdim, gitmedim de şimdiye kadar, böyle kötü durumları geçtim, farklı durumlarda bile, güzel bi amaç için bile gitmedim.. sen bayansın, narinsin, nazlanman lazım gözünün içine bakması lazım içi titremesi lazım bakarken....ne demek 18 saat yol gitmen bile büyük bişey olacak ve sen gelip gelmeyeceğinden bile emin değilsin.. benim hatamdı demişsin, ben senin yerinde olsam madem ufacık istenmeden yapılan bi hata, böyle bir hata için bana bunları yapan insana cok kırılırdım, beni ne kadar sevdigini, ne kadar hoşgörüsü oldugunu göstermiş olurdu.. onun acısından coktan bu ilişki bitmiş gibi duruyor.. ayrıca bana 30 haziran demesi de bir garip geldi neden temmuz değil mayıs değil 15 haziran değil de o gün? hayatında bilmediğin farklı gelişmeler olmus olabilir..
birde ailenin haberi olacakmı bilmiyorum ama mutlaka birilerine haber ver.. sen zaten kararını vermişsin hakkında hayırlısı..[/ ailemin haberi var izni aldım ben ama ufacık bi hata değil bu çok büyük bize göre olsun ama yinede içimde keşkelr kalmaz ne yapabiliyorsam yapayım zaten iş olacağına varır
bi büyük dedin bi küçük dedin ben anlamadım bişey.. ailene sordun, sevgilime hata yaptım, 18 saatlik yol gidicem süpriz yapıcam sırf ayrılmayalım diye dedin ve verdi öylemi.. ben hiç bişey anlamadım ya..
neyse umarım ben haksız cıkarım.. umarım erkek arkadasın gelir, yanlız gelir,aklı kalbi hala sende olarak gelir.. ..
anlamamanı bilemem ailem erkek arkadaşım olduğunu biliyo başka bir şey söyleyerek izin aldım durumu anlatmafdım anlatamam zaten tabi biliyolar yinede onun yanına gideceğimi ben sadece şansımı deneyecem sonuç a görede hareket edecem yapmak istediğim bu sadece umarım pişman olmam
bence ben ne olursa olsun ayakta olucam ama karar ne olucakca aallah bizim için neyi nasip etmişse onunla yüzleşmek istiyorum onun bi sucu yok suç bende onu düzelte bilirsem düzeltecem ama o çok haklı umarım atlatırım
seni çok iyi anlıyorum cnm yeni okudum ama üzüldüm bak cnm bende sevgilimle birlikte oldum.hemdde benden ayrılacak korkusuyla defalarca kez birlikte oldum çok kötü bi durum şu ayrılmadık aramız kötü ama bi yanda o bi yanda aşk benimde kafam çok karışık pişmanmıyım onuda bilmiyorum bazende çok ağrıma gidiyo niye yaptım işte öyle dduruma alışmak zor bende ailemin yüzüne bakarken aklıma o geliyo ve çok utanıyorum bilmemelerine rağmen anki biliyorlarmış gibi utanıyorumallah yardımcın olsun onunla evlenmessem eğer kocam beni böyle kabul etse bile yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum
mrb arkadaşlar sevgilimin yanına dediğim gibi gittim ve sizi neler oldu anlatmak istiyorum otobüsteyken haber verdim yine daynanamadım.hamen aradı tabi ilk başta şaka yapıyorum ağzını arıyorum sandı.ama kızdı tabi keşke haber verseydın gelmeden önce haberim olurdu falan işte biraz tartıştık ondaan sonra sabah vardım oraya almaya geldi beni biliyodum ama ban a kıaymayacağını neyse yine tabi biraz kavga ettik sonra barıştık ortam yumuşadı tabi sarıldık sımsıkı onu o kadar çok özlemişim giibi anlatamamm neyse işte sonra konuştuk vakit falan geçirdik öyle geçti gitti.aslında pişmanlık yok içimde herşeye rağmen beni almaya geldi bana sarıldı elimi tuttu .bende böyle olsun istmezdım falan teselli verdi güzeldi korktuğum gibi çıkmadı yani korkuyodum çok kızacacak diye ama tabi çok kızmadı zaten sonra yyumaşadı ortam sen inatcısın falan dedi dediğim dedik çaldığım düdük yapıyosun dedi ama yinede onun için bunu yapmam hoşuna gitti zahmat çekmişsin benim için falan beni sevdiğini söyledi işte böyle oldu arkadaşlar şimdi akşam konuştuk gayet iyiydi düzeliyo herşey zamanna bıraktık zaten umarum bundan sonra hayırlısı nasip olur güzel günler olur yüzümüz güler biliyorum sende beni çok seviyorsun( k )bende seni çok seviyorum aşkım kızlar kib öpüyorum hepinizi yorumlarınızı bekliyorum
için rahat etmiş oldu.. :) :87:
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, mutluluklarr :80:
mrb arkadaşlar sevgilimin yanına dediğim gibi gittim ve sizi neler oldu anlatmak istiyorum otobüsteyken haber verdim yine daynanamadım.hamen aradı tabi ilk başta şaka yapıyorum ağzını arıyorum sandı.ama kızdı tabi keşke haber verseydın gelmeden önce haberim olurdu falan işte biraz tartıştık ondaan sonra sabah vardım oraya almaya geldi beni biliyodum ama ban a kıaymayacağını neyse yine tabi biraz kavga ettik sonra barıştık ortam yumuşadı tabi sarıldık sımsıkı onu o kadar çok özlemişim giibi anlatamamm neyse işte sonra konuştuk vakit falan geçirdik öyle geçti gitti.aslında pişmanlık yok içimde herşeye rağmen beni almaya geldi bana sarıldı elimi tuttu .bende böyle olsun istmezdım falan teselli verdi güzeldi korktuğum gibi çıkmadı yani korkuyodum çok kızacacak diye ama tabi çok kızmadı zaten sonra yyumaşadı ortam sen inatcısın falan dedi dediğim dedik çaldığım düdük yapıyosun dedi ama yinede onun için bunu yapmam hoşuna gitti zahmat çekmişsin benim için falan beni sevdiğini söyledi işte böyle oldu arkadaşlar şimdi akşam konuştuk gayet iyiydi düzeliyo herşey zamanna bıraktık zaten umarum bundan sonra hayırlısı nasip olur güzel günler olur yüzümüz güler biliyorum sende beni çok seviyorsun( k )bende seni çok seviyorum aşkım kızlar kib öpüyorum hepinizi yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?