• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher Vanilya

sezenc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
380
227
23
23
Yves Rocherin vanilyalı ve hindistan cevizli parfumeri hakkındaki yorumarınız nelerdir?Bana vanilyalı ve hindistan cevizli kokular onerir misiniz?Yves Rocher in fiyatlarını biliyor musunuz?Losyonları da iyi mi sizce bu kokuların?Ayrıca şişeleri mi değişmiş?Bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

Yves rocherin vanilyalı parfümünü de hindistan cevizli parfümünü de kullandım. Hindistan cevizlisi hem daha hafiftir vanilyalısı kadar boğmaz. Her mevsim kullanılabilecek tatlı mis gibi bir kokudur. Ama vanilyalısı sadece sonbahar&kış mevsiminde kullanılabilir. Cünkü çok yoğun ve tatlıdır. Fiyatlarına kendi online sitesinden ulaşabilirsin.

Yves rocherin vanilyalı parfümünü de hindistan cevizli parfümünü de kullandım. Hindistan cevizlisi hem daha hafiftir vanilyalısı kadar boğmaz. Her mevsim kullanılabilecek tatlı mis gibi bir kokudur. Ama vanilyalısı sadece sonbahar&kış mevsiminde kullanılabilir. Cünkü çok yoğun ve tatlıdır. Fiyatlarına kendi online sitesinden ulaşabilirsin.
Ben de aldim ikisini bu surec icerisinde.Aynen dediginiz gibi vanilya bayagi baydi beni.Acaba hic bargello parfum kullandiniz mi?Ben lolita lemlicayi denemek istemistim bir fikriniz var mi?Cevapladiginiz icin tesekkurler bu arada.

Ben de aldim ikisini bu surec icerisinde.Aynen dediginiz gibi vanilya bayagi baydi beni.Acaba hic bargello parfum kullandiniz mi?Ben lolita lemlicayi denemek istemistim bir fikriniz var mi?Cevapladiginiz icin tesekkurler bu arada.
Bargellodan seneler önce flowerbomb kullanmıştım orjinaliyle alakası yoktu ama farklı güzel bir genç kız kokusuydu. :)

Bargellodan seneler önce flowerbomb kullanmıştım orjinaliyle alakası yoktu ama farklı güzel bir genç kız kokusuydu. :)
Siz baya parfüm müptelasisiniz sanirim.Ne kadar guzel.Nina Ricci nin nina isimli parfumunu denemek istiyorum.Kullandiniz mi hic? :)

Siz baya parfüm müptelasisiniz sanirim.Ne kadar guzel.Nina Ricci nin nina isimli parfumunu denemek istiyorum.Kullandiniz mi hic? :)
Evet parfüm denemeyi, keşfetmeyi ve kullanmayı cok seviyorum:) nina ricci nina kullanmadım daha önce. Ama denemiştim bi kere mağazada. Fresh limonlu aynı zamanda da tatlı bi kokusu vardı. Buda her mevsim kullanılabilecek tarzda bi koku. Bence güzel:)

Bu iki parfumun kalicigi nasil? :) almayi dusunuyorum ama pahali geldi biraz fiyatlari. D&P tarzi doldurma parfumler mi iyidir yves rocher mi? :)
Hem fiyat/performans acisindan hemde kalicilik acisindan :)

Bu iki parfumun kalicigi nasil? :) almayi dusunuyorum ama pahali geldi biraz fiyatlari. D&P tarzi doldurma parfumler mi iyidir yves rocher mi? :)
Hem fiyat/performans acisindan hemde kalicilik acisindan :)
Tabiki yves rocheri almanı tavsiye ederim. Kalıcılıkları gayet iyi. Sağlık açısından da d&p den daha iyidir.

Tabiki yves rocheri almanı tavsiye ederim. Kalıcılıkları gayet iyi. Sağlık açısından da d&p den daha iyidir.
Teşekkürler, fiyat biraz pahalı geldi orjinal parfümlere yakın.. daha önce alisveris yapmadim ekim/kasım a doğru dusunuyorum parfum almayi.
buyuk indirim oluyor mu, ne zaman olur.. bi de en fazla ne kadar oluyor acaba boşuna beklemiyim:oops:

Back
X