canım şimdi haklısında o 1500 tl'yi voluma fiyatı olarak düşün sonuçda senin 1000 tl dediğin ultranın etki süresi 8-9 ay civarı değilmi ? voluma 1.5 sene yani o şekilde düşünrsek fiyatı bence kafa kafaya geliyor.
Gerçi doktora ve kullanılan miktara görede fiyatlar mutlaka değişecektir.
O değilde benim merak ettiğim birşey var şimdi sen bu utra 3 ü uygulatıyorsun ya o sende misal hani yatağa uzanırsında yüzüne aynayla baktığında dolgun ve kalkık bir yüz görürsün yada yanaklarını parmak hareketiyle hafif yukarı çekiştirirsinde o sarkık doku kalkar dolgun ve çok hoş gözükür işte juvederm dolgu yaptırdığında bu görünüme kavuşabiliyormusun yoksa sadece yüzü dolduruyor ama yüz yine çökmüşmü gözüküyor ?
birde sen kaşınıda juvedermle kaldırtıyordun sanırım öyle aklımda kalmış senin operasyon öncesi ve sonrası resimlerin filan varmı profilinde görebilirmiyiz onları ?
yani kaşları bir miktar kaldırıp yüzüde dediğim gibi bir görünüme kavuştırabiliyorsa başka şeylere kafa yormayıp hepsi için bende juvederm kullanabilirim sonuçda kaşın köşeleri kaldırmak birde kırışıklık için botox yaptırsan 5 ayda bir onada 600 tl extra fiyat ödeyeceksin durduk yere.
canım tamam da volumayı hıc uygulatmadım bir de ben yanagım dolsun dolsun dıyorum da
gecen bir merkeze gittim istanbulda-güzellik salonu
iste uzandım karsıda ayna var duvardan duvara
kendıme baktım -yatmanın da etkısıyle yanaklar yuvarlak yuvarlak gorunuyordu
acaba dıyorum bana belkı de oyle yusyuvarlak yanak dolgusu gerekmeyebılır...CADIARZU
abartıyor olabılırım yanı belkı de oyle bır dolgunluga ıhtıyacım yok
cunku yuzum cokuk degıl oyle
tabı yasla bırlıkte doku kayıpları herkeste oluyor
bunun ıcın de bana su an juvederm yeterlı
bır de ben mutlak surette kaşıma, burundan ınen cızgılere
agızdan ınen cızgılere dolgu ıstıyorum
voluma bu kısımlar ıcın uygun olmayabılır ve hat gıbı cıkabılır
dokusu daha sert oldugundan
su anda bundan memnun oldugum ıcın volumayı dusunmedım
o yataga uzanma halını bılıyorum
evet juvederm o goruntuyu bende saglayabılıyor kesinlikle hele ilk uygulamada
annemle eve gelırken bınanın cam kapısında gorunusume ınanamamıstım
benı gercekten cok memnun edıyor ıfademı cok guzellestıren bırsey
yoksa ben oyle bırseye 100 tl bıle vermem ve asırı cımrı bırıyım zaten heheh:lepi:
degil 8-9 ay ,3 ay bile oyle kalsa yıne yaptırırım sonucu benı o derece mutlu edıyor
ama benım yuzumde uygulanan nokta sayısı fazla
kaşımın ucuna, baslangıc kısmına ve hatta -normalde kaş arasınaultra 3 uygulanmaz
o bölge nedense apse yapabılıyormus-belkı ultra 2 uygundur onu bılmıyorum
kaşımın arasında da var
neden?
cunku kaşlarımızı catınca o arada doku kaybı oldugu ortaya cıkıyor
cocuklar kaslarını catınca o bolge kırısmadıgı gıbı ucgen seklınde
cokme de olmuyor bu yuzden kaş aramda da var
yanı fazladan 2 bölgeye daha ılac uygulanıyor
ben seviyorum juvedermi, her ne kadar baska dolguları ınsanlara sunmak ısteyenler
olsa da ben kullandıgım malı bılıyorum ve 20 prof gelse yıne de degıstırmeyecegım
şey diyorlar, filan marka daha dayanıklı
hayır efendim daha dayanıklı degil-gecici dolgulardan bahsedıyorum
hem dayanma surelerı aynı hem de topak yapıyorlar bos yere sıkıntı
o yuzden yaş tahtaya ayak basmak ıstemıyorum
bendeki sonuclar %99 iyi tek kotu yanı erimesi onu da kabul ediyorum zaten