- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 36
juvederm in dudak için olan dolgusu zannediyorum ultra 3 değil, daha ince bir formu var ki o daha ucuz
en fazla 400 tl dir, eger içinden 2 enjektör cıkıyorsa
2 enjektorse muhtemelen tanesi 0.8 ml dir, ve normalde bir dudaga tek enjeksiyon yetmez
yakınlarımdan yaptıranlar var ,doktor bir enjektoru yapar ve diger kısmı saklanır 1 hafta veya 1 ay sonra tekrar kontur verilir veya ekleme yapılır
doktor ürün kutusunu size getirip, son kullanma tarihi de dahil size göstermiyorsa bu onun dürüst olmadıgının göstergesidir
dürüst doktor, ilacı hasta yanında açar önce ürünün kotusunu son kullanma tarihini gösterir
ürünü hasta yanında açar ve ne kadarını uygulamıssa gösterir kalan urunu hastanın adını etiketle yazıp saklaması gerekir
eger bunları yapmıyorsa ki baştan pazarlıgınızı yapacaksınız, yan ciziyorsa adı doktor olmakla ya da tıp bitirmekle
ben o insana güvenmem
katiyen önce bunlar konusulacak şartlı gidilecek
ilac kutusu gösterilip hasta güveni temin edildikten sonra islem yapılacak
ayrıca yanınızda birini götürün, cunku sız sedyede yatarken öyle cingöz insanlar var kı kaşla göz arasında baska bir markanın ucuz cin malı
olanını sıze enjekte edebilirler... bilginize
sakın sakın dudagınıza aquamide yaptırmayın, isterse dudaklarınız bir cizgi olsun bu hataya düşmeyin
kalıcı olan hiçbirşeyi yüzünüze yaptırmayın çok pişman olursunuz
verdikleri fiyatlar bence çok ucuk
bir enjeksiyonun bedeli 550 tl olamaz, 750 isteyen icin soyluyorum tek enjektorun ona gelısı 200 tl
ayıp diyorum
Doktor Murat Emiroğluna sordum o da 700 -750 dedi anlaşmışlar sanırım aynı fiyatta:44: bir enjektor mu 2 enjektor mu 750 lira dıe sordum
Dolgu uygulamaları kullanılan dolgu maddesi miktarına göre ücretlendirilir. Dudak için genellikle bir enjektör yeterlidir. Enjektör bedeli 750 TL'dir.
Ayrıntılı bilgi için telefonlarımdan arayabilir veya muayenehanemden randevu alabilirsiniz.
Nerden biliosun kie benim dudak yapımı ve 1 enjektorun yeteceğini?
Bu da başka bi klinik maili
Dudağa uygulanan dolgu maddesi ile geçici süre ile dudak daha dolgun,belirgin hale getirilebilir.
Ücreti 700 tl sıdır.
Kliniğimize gelirseniz doktor dudağın durumuna göre sizi daha detaylı bilgilendirebilir.Muayene ücretli değildir.
Ne yapacagımı şaşırmış durumdaım kendim alıp yapsam daa karlı

Son düzenleme: