- Konu Sahibi KÂTİBE
-
kızlar ben 1haftaqdır gece yatmadan önce yüzüme limon sürüyorum biraz yanıyo ama çok memnunumhihoyyyt ten rengim açıldı...olan sivilceler kısmen söndü..cildim daha güzel..şimdilik izlere çok belirgin bi faydasını göremedim ama daha erken ve bırakmaya hiiiç niyetim yok:sm_cool:
kızlar kesinlikle suyla seyreltip sürün yüzünüze.bundan 4 ay önce çenemde kocaman ve ağrılı bir sivilce çıkmıştı.aslında biliyordum limonun tek başına zararlı olabileceğini.ama öyle hırslandımki sivilce sorunu yaşayanlar beni anlar bi an önce yok olsun kurusun istedim.pamuğun üstüne döküp sivilcenin üzerinde ovalayarak gezdirdim.bir iki dakika gezdirmeme rağmen pamuğu kaldırıp aynaya baktığımda şok oldum:1shok:.çenemdeki sivilce sönmüştü sönmesine ama o bölge resmen yanmış derisi kalkmış ve bembeyaz olmuştu.bir sürü merhem kullandım ama üzerinden 4 ay geçmiş olmasına rağmen sivilcenin çıktığı yer sanki dikiş izi gibi kaldı.dikkatli olun benim yağtığım hatayı yapmayın.şükrediyorumki küçücük bi bölgeye sürmüşüm.tüm yüzüm böyle olsa aynaya bakamazdım heralde:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?