z Anneleri biz de burada bulualm

aynurxoxz

yaşama sevincim3 melegim
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.925
1
116
44
Tokat
Slm kızlar aranızda üçüzü olanı vardır herhalde bizde burda takılalım benim ellerinizden öper 3 tane oğlum var şu anda 4 aylık oldular başka üçüzü olan varsa tecrubelerinden faydalanmak isterim hadi gelin konuşalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eklentiler

• $üçüzler2 071.webp
    $üçüzler2 071.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 177
Son düzenleme:
Maşallah :nazar:
Güzel Rabbim inşallah banada nasip eder, yorucu olduğu kadar zevklidir de eminim :emir_bebek:

Allah bağışlasın.ne güzel üçü bi arada:)kaç aylık doğdular acaba.ben üçüzlerimi 4.ayda kaybetmiştimsenağlama

canım ben anne deılım ama ucuz teyzesıyım.ve onlara ben baktım.malum 3une yetısmek zor bılırsın .hatta okadar tecrubelıyımkı yenı dogan bakım hemsıresı olacak kadar.ıstedıgını bana sor.ozelden yaz yardımcı olurum.Allah yardımcın olsun.kuvvet versın.

Slm kızlar aranızda üçüzü olanı vardır herhalde bizde burda takılalım benim ellerinizden öper 3 tane oğlum var şu anda 4 aylık oldular başka üçüzü olan varsa tecrubelerinden faydalanmak isterim hadi gelin konuşalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım ben de böyle bir konunun açılmasını bekliyordum ne zamandır.Öncelikle Allah bağışlasın çocuklarını.Ben ce sen çok özel bir annesin Allah kolaylıklar versin.Ben de üçüz anne adayıyım. hamileliğimin 6. ayı bitmek üzere.Çok şükür iyiyiz ama bebeklerim çok hareketli değiller sanırım yerleri dar olduğundan.önceleri ayda bir gidiordum kontrole ama artık 2 haftada 1 gidiyorum.canım pazartesi doktrumuz bize bebekler eğer erken doğarsa ciğerleri gelişmiş olsun diye ciğer geliştirici bi iğne yapacak.Sen böyle bir iğne yaptırdın mı?
Ayrıca en çok merak ettiğim bebekler kaç haftalık doğdu? bana yarımcı olursan çok sevinirim.tecrubelerini paylaşmak isterim.bizim en çok kafamıza takılan ve içinden çıkamadığımız konulardan biri de bebekleri nasıl yatıracağımız. yani beşik mi karyolamı? sen nasıl yatırıyosun? çok sordum kusura bakma

canım benım ablam son haftalara kadar sabrettı.artık nefes alamıyodu.parmakları ortasına kadar mosmordu.dr.beklettı.kızın bırı delmıs dogumu baslatmıs.oyuzden bızımkıler kuvezde kalmadı.ama baska bır arkadasın 1.5 ay kadar hastanede kuvezde kalmıstı.

bende varımmmmm. öncelikle sarı papatya ve aynur allahım sağlıklar versin inş. üçüzlerinize. bin maşşallah onlara. ben de 26 haftalık üçüz hamileyim. çok korkuyorum ve stresliyim. yardımcı olursanız sevinirim. sizin bebekleriniz kaç haftalık doğdular, kaç kilolardı gibi...
mehlikacım nbr? sorma ben 3 gündür hastanedeyim daha bugün çıktım. salı kontrole gittim hiçbirşey yoktu. nstye bağlandım ve ağrım çıktı. ben hiçbirşey hissetmiyordum ama bırakmadılar. nidilat kullanmaya baladım. ciğer geliştirici iğneleri ile kan uyuşmazlığı iğneleri de vuruldu bu arada. çok korktum ama. hiç sancı hissetmedim ama birden tamam dedim yolun sonuna geldik heralde. ilaçları kullanmaya başlayınca sancılar kesildi ve bugün taburcu oldum. çok korkuyorum yaaaaa.......... :( sen nasılsın?

slm mehlikaoncelikle senin bebişlerinde hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almak nasip etsin evet cnm o iğneden bende yaptırdım ama 33 haftada yapıldı yanlış bılmıyosam eger o iğne doğuma cok yakın bı zamanda yapılıyo ınternetten yaptığım araştırmada oyle bulmustum dr sorduğumda da oyle soylemıştı yınede dr na bı sor.bıldıgım kadarıyla bebeklerın cıger gelışımı son donemde oluyo gelısım basladıktan sonra yapılıyo dıye bılıyorumbenım bebeklerım 34+6 gunluk dogdular cok sukur kuvoz e gırmeden 3 gun sonra eve geldık sende kendıne ve bebeklerıne guven moral cok onemlı bence bız ıkı tane park yatak aldık ılk aylarda fazlasıyla yeterlı oluyor fakat ılerleyen donem ıcın 1 tane daha alcaz.Fakat ılerleyen donemde bebeklerı ayrı odalarda yatırman gerekecek cunkı aglayan dıgerlerını uyandırıryor.İnşallah bebeişlerin bakımı için kendine 1-2 yardımcı bulmussundur(anne, k.valide.gibi gibi)yoksa imkansız tek başına olmaz.başka kafana takılan soruların olursa herzaman sorabılırsın ayrıca cınsıyetler bellimi????

Merhaba arkadaşlar,
Maşallah hepinize sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız umarım.Ben ikiz annesiyim.Bir üçünsü daha olsaydı ne yapardım diye düşündümde.Allah'ım olmayan herkese versin.İkiz annesi olmak çok güzel ve çok zor ama üçüz annesi olmak daha da zordur sanırım.Allah hepinizin yardımcı olsun.Sağlıcakla alın bebeklerinizi kucağınıza.

canım allah bagışlasın 3 üzlerini :) çok güsel bişi ols agerek bend eikzi annesiyim 4 aylıklar :) benimkilerde erkek ama birde 3 yaşinda oglum daha var ... yhaa nasıl zormu ben ikzilerde zorlanıyorums en ansıl baş edebiliyosun .. allahım yardımcın olsun... ama allahım veriyodur inş. bi kolaylıgını bende öle oluyoda .. etrafımda bi çok insan var ama hiç bişeye yaramıyolar bakma konusunda tek bakıyorum bende yani :)

Tuubay üzüldüm canım geçmiş olsun ama atlatmışsın çok şükür.Dikkat et kendine dinlen bol bol.Strese sakın girme Allahım yardımcın olsun sakın korkma olur böyle şeyler.Daha biz senle hafta hafta ilerlicez inşallah.Ben de artık pek bi tuhafım.Geceleri bazan üst üste 3 gün falan uyuyamıyorum.Karnımda baya bi büyüdü zorlanıyorum.senin yaptırdığın iğneyi yaptırıcaz pztesi kafamıza yatarsa. ben de heycandan ölecem hergün bebek sevmeye başladım rüyamda.Eşim bazan 7 ay dolunca aldırtsak mı severdik artık diyo ama ben hemen kızıyorum daha dursunlar yerlerinde diye:)

tubacım hiç korkma cnm banada neler dediler bebeklerin birini aldırmamı vs.ama ben bebişlerime ve kendime güvendim ve bu yolu başarıyla bitirdik bebişlerim 1+670 gr 1+870 gr 2+100 gr doğdular allah hepinize nsp etsin

Aynurcum çok saol canım. Bizde senin gibi üçüzlerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah. Allah sana bebişlerinle uzun ömürler versin.
Bana dr um ilk önce üçüde kız gibi demişti ama sonradan biri kız biri erkek dedi.Üçüncüye de erkek gibi dedi.Benim dr gibi diyince inanmamak gerekiyo:) yani 1 kızımız 1 de oğlumuz var üçüncüsüde hayırlısı olsun, yeterki sağlıklı olsun bebişlerim, hiç önemli değil.
yardımcı konusunda inan ki hiç bilmiyorum.Herkes yardım ederiz diyo ama bence o zaman görücez:))

herkeze sevgiler... benim de 12.gün beta-hcg test sonucum 840.50 çıktı.3 embriyo transfer edildi 27 aralık ta bebişlerimin kese ve kalp atışını görmeye gideceğiz.çookk heyecanlıyım kızzlaar acaba bu değer 3 üz olma riski mi sizce???

oxygen, hayırlı haberler alırsın inşallah canım.Ben de o yollardan geçtiğim için duygularını anlayabiliyorum.dikkat et kendine.

teşekkürler aynur ve mehlikacım. ben kendime ve bebeklerime güveniyorum aslında. aklıma kötü şeyler getirmek de hiç istemiyorum ama işte çevredeki insanlar bizim yaşadığımız ruh halini bilmeden konuştukları için bazen sıkıntı oluyor. inşallah mehlikayla ben de aynur gibi ilerki haftatara kadar gelcez dimi arkadaşım?
oxygen benim 12. gün sonucum 421 di. seninki baya bi yüksek. inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun. şimdiden hayırlı uğurlu olsun tabi. sağlıklı hamilelikler dilerim.

Back
X