Kızlar bu sene oğlum anaokuluna başladı biz 2 senedir diyarbakıra taşındık şive oluşurmu diye endişelenirken daha kötüsü başıma geldi bugün öğretmeni çocuklarla toplu fotoğraf çektirip zafer işareti yaparak böyle yapın sizi çekicem demiş oğlum eve geldi anlattı bazıları yapmak istemedi anne dedi. Şimdi size soruyorum benmi abartıyorum yoksa bi öğretmenin böyle bişe yaptırması normalmi ??
Amacını bende anlayamadım yani aklıma geldikçe çıldırıyorum benim çocuğum hiç bilmezdi böyle birşey görünce şok oldumNe alaka zafer işareti, ne üzerine yaptırmış anlamadım. Durduk yere mi? Durduk yere alakasız herhangi bir hareketi yaptırması normal değil zaten de... Amacını anlayamadım ben, mazur görün.
Amacını bende anlayamadım yani aklıma geldikçe çıldırıyorum benim çocuğum hiç bilmezdi böyle birşey görünce şok oldum
Evet diyarbakırda olduğumdan aklıma farklı şeyler geldi ve öğretmende diyarbakırlıArkadaşlarla fotoğraf çekerken yaparız bazen, özellikle neşeliyken keyifliyken.
Diyarbakır'da olduğunuz için mi özellikle rahatsız oldunuz, altında başka sebepler olabilir mi diye? Mesela İstanbul'da olsa da rahatsız eder miydi?
Benim dikkatimi çekmezdi mesela eğer başka şeyler de yoksa.
Eğer sadece bu varsa bence fazla hassasiyet göstermişsiniz, bu çok yaygın bir işaret, hele ki fotoğraf çektirirken. Konserde, doğumgününde, sahilde bile fotoğraf çekerken yapılan bir şey.Evet diyarbakırda olduğumdan aklıma farklı şeyler geldi ve öğretmende diyarbakırlı
Aynen benim takıldığım bu zaten illaki farklı görüşlerde olan insanlar var onlarla beraber yaşıyoruz benim çocuğum orda başka bi arkadaşından görüp yapmış olsaydı amennaama öğretmen böyle yapın sizi çekicem dedi diyoİnsan fotoğraf için kendisi yaparsa eyvallah ama bir topluluğa böyle yapın diyorsa bende altında art niyet ararım
çocuğunuz yalan söylüyo ben öyle bişe yaptırmadım
Bu hoş değil ama. Yani öğretmenin yaklaşımı ve verdiği cevaplar.Sordum öğretmene ilk cevabı şu oldu ben türküm! Daha sonrada çocuğunuz yalan söylüyo ben öyle bişe yaptırmadım dedi. Ama benim çocuğum asla yalan söylemez öyle bazı çocuklar uydurur evet ama benim çocuğum şimdiye kadar hep doğruları söyledi ve direk ben türküm demesi yani diyebilirdi o bi barış işareti niye yanlış anladınız fln diye kendi direk o konu olduğunu anladı
Fotografi istediniz mi peki gordunuz mu yaniSordum öğretmene ilk cevabı şu oldu ben türküm! Daha sonrada çocuğunuz yalan söylüyo ben öyle bişe yaptırmadım dedi. Ama benim çocuğum asla yalan söylemez öyle bazı çocuklar uydurur evet ama benim çocuğum şimdiye kadar hep doğruları söyledi ve direk ben türküm demesi yani diyebilirdi o bi barış işareti niye yanlış anladınız fln diye kendi direk o konu olduğunu anladı
Evet gördüm velilerin olduğu wp grubuna attı başka kimsede rahatsız olmadımı anlamadımFotografi istediniz mi peki gordunuz mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?