Kusura bakmayında başka birinin ve bu öğretmen küçücük çocuğa yaptırmasından bahsediyoruzZafer işareti ile fotosu olmayanı dövüyorlar
Ogretmenin mizacida onemli sen sakrar hep gulen cocuksu biriyse sikinti gorulmey bilir ama direk oglunuz yalan soyluyor demesi kafa karistirici. Yanlis anlamis diyebilir ne bileyim ben yapinca cocuklarda ozendi vs. Diyebilirdi. Anaokulu cocugu arkadasim sacimi cekti, kalemimi aldi diye yalan soyler ama bizdende zafer isareti yapmamizi istedi diye yalan soyleyemez gibi geliyor.Evet gördüm velilerin olduğu wp grubuna attı başka kimsede rahatsız olmadımı anlamadım
Aynen çocuğun böyle bişe uydurması mümkün değil ve ilk gönderdiği fotoğraf eller aşağıda gayet normal ikinci gönderdiğinde bütün çocukların elleri havada yapmaya çalışmışlar yapamayanlar olmuş belliki kendi söylemiş. Diyoki ben öyle bi zihniyette olsam 10 kasımı işlemezdim sınıfta dedimki siz müfredaf neyse onu yapmak zorundasınız hayır diyo o şekilde düşünen öğretmenler isterse işlemez bi şekilde kaçar bundan diyoOgretmenin mizacida onemli sen sakrar hep gulen cocuksu biriyse sikinti gorulmey bilir ama direk oglunuz yalan soyluyor demesi kafa karistirici. Yanlis anlamis diyebilir ne bileyim ben yapinca cocuklarda ozendi vs. Diyebilirdi. Anaokulu cocugu arkadasim sacimi cekti, kalemimi aldi diye yalan soyler ama bizdende zafer isareti yapmamizi istedi diye yalan soyleyemez gibi geliyor.
Bence mudure direk sormayin ama agzini arayin. Ogretmen hakkinda bilgi edinin
Haklida olabilir. Sizim rahatsiz oldugunuzu anlayinca korkmus ve cikis yoluda ariyor olabilir. O yuzden direk sikayetle gitmeyin derim mudure. Sivri ve fislenmis bir veli olarak kayitlara gecebilirsiniz cunku ama konusup emin olduktan sonra yapacaklarinizi yeniden gozden gecirirsinizAynen çocuğun böyle bişe uydurması mümkün değil ve ilk gönderdiği fotoğraf eller aşağıda gayet normal ikinci gönderdiğinde bütün çocukların elleri havada yapmaya çalışmışlar yapamayanlar olmuş belliki kendi söylemiş. Diyoki ben öyle bi zihniyette olsam 10 kasımı işlemezdim sınıfta dedimki siz müfredaf neyse onu yapmak zorundasınız hayır diyo o şekilde düşünen öğretmenler isterse işlemez bi şekilde kaçar bundan diyo
Benim kimseye çamur attığım yok ırkçı olduğum heleki hiç yok ! Herkes her düşüncede olabilir ama kendi düşüncesini benim çocuğuma empoze edemez kendi içinde yaşar ben kimseye çamur atmıyorum atsam öğrtmni arayıp sormaz direk müdüre giderdim işin aslını öğrenmeye çalışmazdım. Öğrtmnsiniz diye burda ahkam kesemezsin bende hukukçuyım ırkçı değil ! İnsanlar burda akıllarına takılan şeyleri sormakta danışmakta gayet özgür anladınız mı ?Ne kadar art niyetli ve hastalıklı düşünüyorsunuz. Ayrıca ne kadar irkcisiniz. Diyarbakırda olmanız size bunu düşündürmüş bariz. Bende bir ogretmenim ve öğrencilerimle defalarca fotograf çektirdim zafer işareti yapanda vardı tavşan kulakta.. her hangi bir velim beni bununla suçlayacak olsa cevabını çok güzel alırdı. Cidden eğitimci olmak ne kadar zor bu ülkede. Çamur at izi kalsın. Allah sizin gibi ırkçı ve art niyetli insanlardan korusun
Evet direk ben türküm çocuğunuz yalan söylüyor dedi. Fotoğrafı paylaştı ama ben yapın demedim kendileri yapmış birbirinden görüp diyo ama hepsi birden mi yapar anlamadımDiyarbakirda olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz , abartıyorsunuz.
Ancak verdiği cevap çok rahatsız edici. " Yalan söylüyor " cümlesi daha akla takilasi.
Üstelik fotoğrafta paylaşmış.
Siz önce benimle sen diye hitap ederek konuşmayın. Siz neredeyse çocuğun lafiyla bir egitimciyi siyasi bişeyle sucladiginizin farkında mısınız ? Terbiyesiz uslubunuzu duzeltin önce hukukçu olduğunu iddia eden ama profilinde satış temsilcisi yazan çok sevgili konu sahibiBenim kimseye çamur attığım yok ırkçı olduğum heleki hiç yok ! Herkes her düşüncede olabilir ama kendi düşüncesini benim çocuğuma empoze edemez kendi içinde yaşar ben kimseye çamur atmıyorum atsam öğrtmni arayıp sormaz direk müdüre giderdim işin aslını öğrenmeye çalışmazdım. Öğrtmnsiniz diye burda ahkam kesemezsin bende hukukçuyım ırkçı değil ! İnsanlar burda akıllarına takılan şeyleri sormakta danışmakta gayet özgür anladınız mı ?
Aynen şimdilik biraz bekleyeyim bakalım. Zaten direk tepkili konuşmasa şüphelenmiycektim eğer şirinlik olsun diye yaptırdıysa zaten hoş görürdümöğretmen gençse şirinlik olsun diye yaptırmış olabilir ... bende arada yapardım fotoğraf çekilirken ama asla babama göstermezdim malum sebepden dolayı gıcık olur çünkü ....halbuki ben o amaçla yapmazdım... bence fazla uzatmayın şimdilik izlemede kalın yok yere cocuğa gıck gidip huzursuz eder
Siz önce benimle sen diye hitap ederek konuşmayın. Siz neredeyse çocuğun lafiyla bir egitimciyi siyasi bişeyle sucladiginizin farkında mısınız ? Terbiyesiz uslubunuzu duzeltin önce hukukçu olduğunu iddia eden ama profilinde satış temsilcisi yazan çok sevgili konu sahibi
Aynen şimdilik biraz bekleyeyim bakalım. Zaten direk tepkili konuşmasa şüphelenmiycektim eğer şirinlik olsun diye yaptırdıysa zaten hoş görürdüm
İstediğim gibi konuşurum pardonda sen demek nerde terbiyesiz bi üslıp oldu ? Okuduğum okula kadar yazmak zorunda değilim değil mı. Beğenmediysrn çıkabilirsin konumdan seyri değişme lütfen çıkışlar sağdan.Siz önce benimle sen diye hitap ederek konuşmayın. Siz neredeyse çocuğun lafiyla bir egitimciyi siyasi bişeyle sucladiginizin farkında mısınız ? Terbiyesiz uslubunuzu duzeltin önce hukukçu olduğunu iddia eden ama profilinde satış temsilcisi yazan çok sevgili konu sahibi
Ben kimseyi korumuyorum. Dediginiz gibi çok şey duyduk okuduk ve şahit olduk. Duyduklarımız sıradan şeyler degillerdi bariz suçlar kanıtlanmış çocuk istismalarlari vs. Hepimizi çok derinden sarsti.. bahsettiğim bu tür küçük olaylarda öğretmene yuklenilmesi çocuğuma resmen terör propagandasi yaptırmış denilmesi.. çocuğumuzu tabiki dinlemeliyiz ama çıkış noktası çok yanlış. Kimsenin rahatsız olmadığı şeyden rahatsız olan tek kişiyseniz eğer çokta komplike düşünmeye gerek yok benceNeden bu kadar koruyorsunuz ki , her eğitimci bir değil. Ne öğretmen haberleri okuyoruz.
Öğretmene yüklendiğim falan yok öyle olsa arayıp sormazdım işin aslını öğrenmek için zaten direk çocuğumla konuşup hareket etmedim aradım sordum. Başlıktanda anlayacağınız üzre bitek benmi yanlış anladım diye şüphelendiğim için burfa danışmak istedim başkaları ne düşünüyo diye ama bu konuda bi tek siz ırkçı dediniz demekki bukadar yazan insan arasında farklı düşünen tek kişiyseniz demekki çokta komplile düşünmeyelim seni yok sayalım bence sende çık artık bu konudan şikayetinide yaptıysan moderatöre. Saol ilgilendiğin için..Ben kimseyi korumuyorum. Dediginiz gibi çok şey duyduk okuduk ve şahit olduk. Duyduklarımız sıradan şeyler degillerdi bariz suçlar kanıtlanmış çocuk istismalarlari vs. Hepimizi çok derinden sarsti.. bahsettiğim bu tür küçük olaylarda öğretmene yuklenilmesi çocuğuma resmen terör propagandasi yaptırmış denilmesi.. çocuğumuzu tabiki dinlemeliyiz ama çıkış noktası çok yanlış. Kimsenin rahatsız olmadığı şeyden rahatsız olan tek kişiyseniz eğer çokta komplike düşünmeye gerek yok bence
Sordum öğretmene ilk cevabı şu oldu ben türküm! Daha sonrada çocuğunuz yalan söylüyo ben öyle bişe yaptırmadım dedi. Ama benim çocuğum asla yalan söylemez öyle bazı çocuklar uydurur evet ama benim çocuğum şimdiye kadar hep doğruları söyledi ve direk ben türküm demesi yani diyebilirdi o bi barış işareti niye yanlış anladınız fln diye kendi direk o konu olduğunu anladı
-Aa bak Mahmut sana fotograf cekilirken zafer işareti yapmışSordum öğretmene ilk cevabı şu oldu ben türküm! Daha sonrada çocuğunuz yalan söylüyo ben öyle bişe yaptırmadım dedi. Ama benim çocuğum asla yalan söylemez öyle bazı çocuklar uydurur evet ama benim çocuğum şimdiye kadar hep doğruları söyledi ve direk ben türküm demesi yani diyebilirdi o bi barış işareti niye yanlış anladınız fln diye kendi direk o konu olduğunu anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?