Zafere giden yolda çekilen çile ben miyim

Kahlofrida

Hayat kısa, Kahlo uçuyor.........
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.471
2.568
133
Nereden başlasam bilmiyorum. Yaklaşık 2 bucuk sene evvel başlayan bir mevzu bu. Aynı yerde çalıştığım biri vardı. Ortak bir tanıdığımız aracılığla yakıştırılmıştık. Bu konu ikimize de açıldı. O bir takim maddi konuları öne sürerek reddetti. Aradan gecen 1 yil boyunca biz yakınlaştık. Hediyeleşmeler, mesajlaşmalar vs. Ben maddi konuları gercekten anlattigina gore oldukca zorlu olmasina ragmen aşabilecegimiz mesajini verdim konusmalarimla. Bazen konuşamadıklarımızı bana baska yollarla iletirdi. O tanidik vasitasiyla. Hani cok istermis de imkani yokmus gibi. Bir umuttur hep besledim. Oradan tayinimiz çıktığında arkamdan gozleri dolu dolu oldu. Ayri sehirlere gecince bu arkadasimiz beni aramaz sormaz oldu. Ben bir defa aradım 5 ay sonra. Havadan sudan konustuk. Gayet samimi telefonum bozuktu arayamadim mahcup ettiniz dedi. Neyse dedim bi dahakine siz ararsiniz. Bir yandan tanışmak isteyenler vardı. Ama belki o da beni bekliyordur üzülür dedim yaklaşmadim. Aradan bir 6 ay daha gecti. Artik umudumu kesmistim cunku insan illa duygusal manada degil onca dostlugun hatrina arar. Ah salaklığım tuttum mesaj attim. Nasilsiniz gibisinden. 1 saat kadar konustuk neler yaptigimizdan bahsettik. Guzel dileklerle konusmayi sonlandirdik. Tabi ben yine onun arayip sormamasina sitem de ettim. Ama artik kesin olarak da kafamda kalan son hatirasini da sildim. Aradan 4 ay daha gecti. O arada baska bir girisimim olmadi. Peki ne ogrendim simdi evlenmiş. Evlenecek tabi birsey diyemem ama ya o kadar mesaj attim, aradim bir gunde evlenmedigine gore insan gibi soylesen daha iyi olmaz mıydı? Kendimi aptal gibi hissediyorum nasil bu kadar kör oldum ben. Ona karsi duygum yok ama gercekten uzuldum neden bilmiyorum. 4 yil evlenemem demisti bu arkadas. 1 yilda piyango vurmadiysa bana niye umut verdi bile bile? Ortak tanığımızla gorusuyorlarmis o illa biliyordur o neden soylemedi?

pislik erkek davranışı
Arayan soran kız varken elinde tut anlayışı
Özellikle bunun evlendiği halde ne yaparsın nasılsın deyip evliliğinde ki sorunlardan bahsetmeye baslayani var tam nefret edilesi
İyi ki olmamış diyorum ben

Gozden ırak olan gönülden de ırak olur diye bir soz var okuyunca nedense o geldi aklima .Size karşı duygulari olsa boyle olmazdi ama.Sizi de kendinden uzaklastirmak istememiş anlasilan .Yedekte tutmus gibi sanki

Hic ummazdim ben de ondan

Aslında umut vermemiş , siz fazla beklentiye girmişsiniz. Seven erkek kaybetmeyi göze almazdı. Keske beklemeseydiniz.
Bana umut vermiş gibi görünmedi.siz hep adım atmışsınız.maddiyatida bahane etmiş sanirim.hayirlisi olsun
Ben hep adım attım sorun şu ki o da geri çekilmedi. Farkındaydı ve sürdürmeyi secti. Ben göremedim bunu. Duygularım canlı kaldi haliyle. Aynen oyle seven kaybetmeyi goze alamazdı.

Ev kiralarından aile sorunlarından şikayet etmek yerine kaba olmasını tercih ederdim.
Herkesin bakış açısı işte.
Ben beni uzun zaman aramayınca anlardım aslında.
Arayınca da telefonum bozuktu gibi saçma bir bahane bulması on kere anlatırdı gerçeği.
O da anlamanızı beklemiştir muhtemelen.
Bazı şeyleri illa duymayı beklememek lazım .
Seni istemiyorum arama deseydi daha kırıcı olurdu ,ama bana göre,size göre de tam tersi.

Hic ummazdim ben de ondan
Var böyle tipler dediğim gibi hem kadın da hem erkekte
Her yere hep açık kapı bırakırlar kesinlikle bitirmek gibi bir şey yoktur
Ya sevgilisiz kalırsam ya yarın öbür gün ayrılırsam bu da bu köşede dursun derler
Dediğim gibi değil nisanlanmak evlendiği halde bunlara devam eden var

Ben de karsı taraf bana bu konuda net olsun istiyorum. İstemiyorsa istemiyorum desin. Güya kırmamak icin konuşmaya devam etmesin. İnsanın canını bu daha cok yakıyor. Beklentiye giriyorsun ister istemez.

Karakteri oturmamış canım düşünsene bu adamla evlensen emin ol mutsuz olurdun

Samimiyetsiz insanlar işte. Ortam değişince yapılan iyilikler gösterilen insaniyetli tavirlar unutuluyor.bosvermekten başka elden ne gelir.

Boşverin.Bu olaya takılarak, daha fazla zaman kaybetmeyin.
Gelen teklifleri değerlendirin.
Mutlaka gönlünüze göre birisi çıkacaktır karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…