Zafere giden yolda çekilen çile ben miyim

Ben de karsı taraf bana bu konuda net olsun istiyorum. İstemiyorsa istemiyorum desin. Güya kırmamak icin konuşmaya devam etmesin. İnsanın canını bu daha cok yakıyor. Beklentiye giriyorsun ister istemez.
Samimiyetsiz insanlar işte. Ortam değişince yapılan iyilikler gösterilen insaniyetli tavirlar unutuluyor.bosvermekten başka elden ne gelir.
Konuşurken açık olsa mesela normal bir sey zaten sozledim veya nisanlandim dese beddua edecek degilim sevinirim onun adina mutluluk da dilerim

Ben hayatınızın ve özel ilişkilerinizin olağan akışında ilerlemesi gerekirdi diye düşünüyorum. "O" üzülür diye taliplerinizi reddetmeniz inanılmaz yanlış bir davranış. Siz ne istiyordunuz sizinle ilişki isteyen kişilerle? Aklınızda o varken reddedebilirsiniz orası ayrı ama hayatınızı birine göre şekillendirmeyin. Boşverin. Olursa olur olmazsa olmaz. Bakın o hayatın normal akışında sizinle de devam etmiş. Başka biride olmuş hatta evlenmişte. Bunu bir deneyim olarak görüp hayatınıza devam edin derim. Sonuçta hepimiz kötü deneyimler yaşıyoruz :)

Aynen.Biz de o kadar sıkmayalım kendimizi. Mustehak bunlara.

Aramamasından size karşı yoğun bir his beslemediği aşikarmış aslında..başlarda olabileceğini düşünmüş olmalı ama kafasına daha yatkın, yakınlarında olan biri daha cazip gelmiş..belki sizi üzmemek adına saklamıştır,ortak tanıdıkta bilmiyor olabilir bu durumu..iyimser bakarsak bunlarda mümkün..
sizin en büyük yanlışınız resmi olarak bir ilişki içinde değilken varmış gibi davranmanız..neyse bu da bir tecrübe oldu sizde her adayı değerlendirin bundan sonra en azından kahve içerek..herkes bir şansı hak eder..yeni limanlara demir alma zamanı :)

Adam sizi hiç aramamış ki hep siz aramışsınız. Bence ortada umut yok fazla beklenti olmuş sizin tarafınızdan..

Hic umut vermemis ki size.evlenme plani yapmayi birakin sizi 1 defa bile sorup aramamis.siz umutlanmissiniz kendi kendinize.
Hayirlisi bosverin.

Hic umut vermemis ki size.evlenme plani yapmayi birakin sizi 1 defa bile sorup aramamis.siz umutlanmissiniz kendi kendinize.
Hayirlisi bosverin.
Adam sizi hiç aramamış ki hep siz aramışsınız. Bence ortada umut yok fazla beklenti olmuş sizin tarafınızdan..
Beni beklentiye dusuren birlikte calistigimiz zamanlardaki davranis ve sozleriydi. Benim de hatam ayrı yerlerde de olsak bunun devam ettigini ha da edecegini dusunmus olmak dediginiz gibi. Ben de artik kendi yoluma insallah

Bu ustatlardan ogreniyoruz ki yedekli olmakta bir mahsur yokmus onlar alasini yapiyormus.

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Ben fazla duygusal bakiyorum olaylara geneldem Yasadikca anliyoruz bazi seyleri yasadikca taniyoruz insanlari ne yapalim biz de yolumuza bakalim:)

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Ben fazla duygusal bakiyorum olaylara geneldem Yasadikca anliyoruz bazi seyleri yasadikca taniyoruz insanlari ne yapalim biz de yolumuza bakalim:)
Ben de oyleyim de ogreniyoruz iste ustatlardan

Bence o pek umut vermemiş tek size yönelik tavrı karşılık verip kibarca konuşmak olmuş bence
Sanırım sizi açık olarak reddetmeye de utanmış üzülmeyin hayırlı olmuş hakkınızda

Beni beklentiye dusuren birlikte calistigimiz zamanlardaki davranis ve sozleriydi. Benim de hatam ayrı yerlerde de olsak bunun devam ettigini ha da edecegini dusunmus olmak dediginiz gibi. Ben de artik kendi yoluma insallah

Çalıştığımız dönemlerde birşeyler yaşayabileceğinizi düşünmüştür ama siz ayrı yere gidince belli ki vazgeçmiş. Aramamasından ilgilenmemesinden belli etti zaten. Siz umudunuzu yitirmemişsiniz önünüze bakın boşverin.. umarım siz de aşkı bulur evliliğe doğru ilerlersiniz

Milyon ceşit erkek modelinden biri

Bende yillar once calistigim is terinde cok yakin samimi oldugumuzu dudundugum arkadasin nedensiz selami sabahi kesmesinden sonra neredeyse hastalanip yataklara dusecektim ki meger beyefendi sozluymus olabilir gayet normal ama tek bir kere olsun lafi gecmedi hadi onada neyswde insan wn azinsan sozluyum sozlum rahatsiz oluyor der

Bende acaba farkinda olmadan kirdim mi ters bisey mi dedim diye gunlerce kendimi yedim durdum

Yani erkekler genel olarak okuz oldugu icin olan sana olmus arkadasim artik daha dikkatli olmakta fayda var

Bir de derler kadinlari anlamak zor diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…