- 5 Ağustos 2015
- 63
- 40
- 38
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
Kısaca adam, adam çıkmadı.adam pisliğin teki çıktı rıza baba
Ben de karsı taraf bana bu konuda net olsun istiyorum. İstemiyorsa istemiyorum desin. Güya kırmamak icin konuşmaya devam etmesin. İnsanın canını bu daha cok yakıyor. Beklentiye giriyorsun ister istemez.
Konuşurken açık olsa mesela normal bir sey zaten sozledim veya nisanlandim dese beddua edecek degilim sevinirim onun adina mutluluk da dilerimSamimiyetsiz insanlar işte. Ortam değişince yapılan iyilikler gösterilen insaniyetli tavirlar unutuluyor.bosvermekten başka elden ne gelir.
Boşverin.Bu olaya takılarak, daha fazla zaman kaybetmeyin.
Gelen teklifleri değerlendirin.
Mutlaka gönlünüze göre birisi çıkacaktır Yoluma bakıyorum son 4 aydır zaten bunu ogrenmem daha da iyi oldu. Insallah benim de karsima hayirli bir insan cikar
Aynen.Biz de o kadar sıkmayalım kendimizi. Mustehak bunlara.Ben hayatınızın ve özel ilişkilerinizin olağan akışında ilerlemesi gerekirdi diye düşünüyorum. "O" üzülür diye taliplerinizi reddetmeniz inanılmaz yanlış bir davranış. Siz ne istiyordunuz sizinle ilişki isteyen kişilerle? Aklınızda o varken reddedebilirsiniz orası ayrı ama hayatınızı birine göre şekillendirmeyin. Boşverin. Olursa olur olmazsa olmaz. Bakın o hayatın normal akışında sizinle de devam etmiş. Başka biride olmuş hatta evlenmişte. Bunu bir deneyim olarak görüp hayatınıza devam edin derim. Sonuçta hepimiz kötü deneyimler yaşıyoruz :)
Aynen.Biz de o kadar sıkmayalım kendimizi. Mustehak bunlara.
Nereden başlasam bilmiyorum. Yaklaşık 2 bucuk sene evvel başlayan bir mevzu bu. Aynı yerde çalıştığım biri vardı. Ortak bir tanıdığımız aracılığla yakıştırılmıştık. Bu konu ikimize de açıldı. O bir takim maddi konuları öne sürerek reddetti. Aradan gecen 1 yil boyunca biz yakınlaştık. Hediyeleşmeler, mesajlaşmalar vs. Ben maddi konuları gercekten anlattigina gore oldukca zorlu olmasina ragmen aşabilecegimiz mesajini verdim konusmalarimla. Bazen konuşamadıklarımızı bana baska yollarla iletirdi. O tanidik vasitasiyla. Hani cok istermis de imkani yokmus gibi. Bir umuttur hep besledim. Oradan tayinimiz çıktığında arkamdan gozleri dolu dolu oldu. Ayri sehirlere gecince bu arkadasimiz beni aramaz sormaz oldu. Ben bir defa aradım 5 ay sonra. Havadan sudan konustuk. Gayet samimi telefonum bozuktu arayamadim mahcup ettiniz dedi. Neyse dedim bi dahakine siz ararsiniz. Bir yandan tanışmak isteyenler vardı. Ama belki o da beni bekliyordur üzülür dedim yaklaşmadim. Aradan bir 6 ay daha gecti. Artik umudumu kesmistim cunku insan illa duygusal manada degil onca dostlugun hatrina arar. Ah salaklığım tuttum mesaj attim. Nasilsiniz gibisinden. 1 saat kadar konustuk neler yaptigimizdan bahsettik. Guzel dileklerle konusmayi sonlandirdik. Tabi ben yine onun arayip sormamasina sitem de ettim. Ama artik kesin olarak da kafamda kalan son hatirasini da sildim. Aradan 4 ay daha gecti. O arada baska bir girisimim olmadi. Peki ne ogrendim simdi evlenmiş. Evlenecek tabi birsey diyemem ama ya o kadar mesaj attim, aradim bir gunde evlenmedigine gore insan gibi soylesen daha iyi olmaz mıydı? Kendimi aptal gibi hissediyorum nasil bu kadar kör oldum ben. Ona karsi duygum yok ama gercekten uzuldum neden bilmiyorum. 4 yil evlenemem demisti bu arkadas. 1 yilda piyango vurmadiysa bana niye umut verdi bile bile? Ortak tanığımızla gorusuyorlarmis o illa biliyordur o neden soylemedi?
Aramamasından size karşı yoğun bir his beslemediği aşikarmış aslında..başlarda olabileceğini düşünmüş olmalı ama kafasına daha yatkın, yakınlarında olan biri daha cazip gelmiş..belki sizi üzmemek adına saklamıştır,ortak tanıdıkta bilmiyor olabilir bu durumu..iyimser bakarsak bunlarda mümkün..
sizin en büyük yanlışınız resmi olarak bir ilişki içinde değilken varmış gibi davranmanız..neyse bu da bir tecrübe oldu sizde her adayı değerlendirin bundan sonra en azından kahve içerek..herkes bir şansı hak eder..yeni limanlara demir alma zamanı :)
Hic umut vermemis ki size.evlenme plani yapmayi birakin sizi 1 defa bile sorup aramamis.siz umutlanmissiniz kendi kendinize.
Hayirlisi bosverin.
Beni beklentiye dusuren birlikte calistigimiz zamanlardaki davranis ve sozleriydi. Benim de hatam ayrı yerlerde de olsak bunun devam ettigini ha da edecegini dusunmus olmak dediginiz gibi. Ben de artik kendi yoluma insallahAdam sizi hiç aramamış ki hep siz aramışsınız. Bence ortada umut yok fazla beklenti olmuş sizin tarafınızdan..
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Ben fazla duygusal bakiyorum olaylara geneldem Yasadikca anliyoruz bazi seyleri yasadikca taniyoruz insanlari ne yapalim biz de yolumuza bakalim:)Ben hayatınızın ve özel ilişkilerinizin olağan akışında ilerlemesi gerekirdi diye düşünüyorum. "O" üzülür diye taliplerinizi reddetmeniz inanılmaz yanlış bir davranış. Siz ne istiyordunuz sizinle ilişki isteyen kişilerle? Aklınızda o varken reddedebilirsiniz orası ayrı ama hayatınızı birine göre şekillendirmeyin. Boşverin. Olursa olur olmazsa olmaz. Bakın o hayatın normal akışında sizinle de devam etmiş. Başka biride olmuş hatta evlenmişte. Bunu bir deneyim olarak görüp hayatınıza devam edin derim. Sonuçta hepimiz kötü deneyimler yaşıyoruz :)
Ben de oyleyim de ogreniyoruz iste ustatlardanTesekkur ederim yorumunuz icin. Ben fazla duygusal bakiyorum olaylara geneldem Yasadikca anliyoruz bazi seyleri yasadikca taniyoruz insanlari ne yapalim biz de yolumuza bakalim:)
Ben de oyleyim de ogreniyoruz iste ustatlardan
Ben de oyleyim de ogreniyoruz iste ustatlardan
Gordugumuz muamelelerdei insanlardan:)Hangi üstatlardan
Beni beklentiye dusuren birlikte calistigimiz zamanlardaki davranis ve sozleriydi. Benim de hatam ayrı yerlerde de olsak bunun devam ettigini ha da edecegini dusunmus olmak dediginiz gibi. Ben de artik kendi yoluma insallah
Milyon ceşit erkek modelinden biriNereden başlasam bilmiyorum. Yaklaşık 2 bucuk sene evvel başlayan bir mevzu bu. Aynı yerde çalıştığım biri vardı. Ortak bir tanıdığımız aracılığla yakıştırılmıştık. Bu konu ikimize de açıldı. O bir takim maddi konuları öne sürerek reddetti. Aradan gecen 1 yil boyunca biz yakınlaştık. Hediyeleşmeler, mesajlaşmalar vs. Ben maddi konuları gercekten anlattigina gore oldukca zorlu olmasina ragmen aşabilecegimiz mesajini verdim konusmalarimla. Bazen konuşamadıklarımızı bana baska yollarla iletirdi. O tanidik vasitasiyla. Hani cok istermis de imkani yokmus gibi. Bir umuttur hep besledim. Oradan tayinimiz çıktığında arkamdan gozleri dolu dolu oldu. Ayri sehirlere gecince bu arkadasimiz beni aramaz sormaz oldu. Ben bir defa aradım 5 ay sonra. Havadan sudan konustuk. Gayet samimi telefonum bozuktu arayamadim mahcup ettiniz dedi. Neyse dedim bi dahakine siz ararsiniz. Bir yandan tanışmak isteyenler vardı. Ama belki o da beni bekliyordur üzülür dedim yaklaşmadim. Aradan bir 6 ay daha gecti. Artik umudumu kesmistim cunku insan illa duygusal manada degil onca dostlugun hatrina arar. Ah salaklığım tuttum mesaj attim. Nasilsiniz gibisinden. 1 saat kadar konustuk neler yaptigimizdan bahsettik. Guzel dileklerle konusmayi sonlandirdik. Tabi ben yine onun arayip sormamasina sitem de ettim. Ama artik kesin olarak da kafamda kalan son hatirasini da sildim. Aradan 4 ay daha gecti. O arada baska bir girisimim olmadi. Peki ne ogrendim simdi evlenmiş. Evlenecek tabi birsey diyemem ama ya o kadar mesaj attim, aradim bir gunde evlenmedigine gore insan gibi soylesen daha iyi olmaz mıydı? Kendimi aptal gibi hissediyorum nasil bu kadar kör oldum ben. Ona karsi duygum yok ama gercekten uzuldum neden bilmiyorum. 4 yil evlenemem demisti bu arkadas. 1 yilda piyango vurmadiysa bana niye umut verdi bile bile? Ortak tanığımızla gorusuyorlarmis o illa biliyordur o neden soylemedi?
Bir de derler kadinlari anlamak zor diye...Milyon ceşit erkek modelinden biri
Bende yillar once calistigim is terinde cok yakin samimi oldugumuzu dudundugum arkadasin nedensiz selami sabahi kesmesinden sonra neredeyse hastalanip yataklara dusecektim ki meger beyefendi sozluymus olabilir gayet normal ama tek bir kere olsun lafi gecmedi hadi onada neyswde insan wn azinsan sozluyum sozlum rahatsiz oluyor der
Bende acaba farkinda olmadan kirdim mi ters bisey mi dedim diye gunlerce kendimi yedim durdum
Yani erkekler genel olarak okuz oldugu icin olan sana olmus arkadasim artik daha dikkatli olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?