Kız İsteme zahter'i istediler

zahter

tazedagkekigi.blogspot
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
2.078
31
358
Kocaeli
sonunda o heyecanı bende yaşadım. Aslında biraz yarım yamalak oldu. Hünez ağızlarından allahın emir diye laf çıkmadı ama yarın tekrar gelecekler. Çiçeğimle resimleri akşama koyacağım. :)) çok heyecanlıyım. Aşkım zaten eve girerken anneme naber demiş. heyecandan farkında değil. ilk telşaı atlattık. darısı isyeten herkesin başına.

hayırlısı olsun canım
kendini naza mı çektin niye bugünde geliyolar
bide annene naber demersine çok güldüm
insan heyecandan ne yapacağını bilmiyor gerçekten
fotolarını bekliyoruz canım

gerçekten çok komik nişanlının naber demesi
Allah tamamını erdirsin :)

canim allah darisini bana ve tümm istiyen arkadaslara versin insallahhhhh amin :Saruboceq:,
allah tamamini erdirsin canim alkisalkisalkis,annene naber demesi biraz tuaf ama heyecandandir :) hosgörüyle karsilamak lagzim hehe mutluluklarrrr, fotolarini bekliyoruz canimkaydirigubbakcemile2

öncelikle hayırlısı olsun Allah ömür boyu huzur versin inş.

müstakbel damadın söyledikleri de ilerde sizin için çok hoş bir anı olur :)

ikinci kez gelecekler çünkü dedesiyle dayım siyaset yapmaktan isteme faslına geçemediler. babaannesi hısım olmaya geldik hayırlı olsun dedi okadar. bende dayıma allahın emriyle diye birşey demediler sözümü verme dedim. tekrar gelsin doğru düzgün istesinler. :))) köyde inekleri bekliyormuş vermezlerse beni kaçarmışım anneanneme öyle söylemiş babaannesi. çok kızdım. siz isteyin önce dedim düzgünce.
yıllar sonra içimde burukluk kalmasın herşey istediğim gibi olsun

ya son günlerde isteme olaylarıyla ilgili hep duyuyorum bunu. Allahın emri peygamberin kavli söylenmeden kız mı istenir. ne o öyle!!! benim 2 kuzenim istendi ikisinde de o cümleyi kurana kadar insanlar ecel teri döktü. bu nasıl iş diye onları yadırgarken 12 eylülde beni istemeye geldiler. sözlümün eniştesi allahın emriyle kızınızı istemeye geldik. sizden söz yüzüklerini takmanızı rica ederiz gibi bi cümle kurdu. tabi dedem ve büyük amcalar acayip sinir oldu bu duruma. enişte 4 kere daha aynı şelide istedi en sonunda babamın amcası dayanamadı enişteyi aldı içeri geçti. geldiklerinde tam kurulu cümle ile isteme faslı tamamlandı. enişte sonra çok özür diledi biz hiç kız istemedik hiç kız vermedik acemiyiz falan diye.

canım cok guzel olmussun allah agız tadıyla bır omur gecırmeyı nasıp etsın :)) darısı başımaaa

amin canım sağol. bu akşam geldiler. biraz tuhafta olsa istediler şükür. babamda hemen lafları biter bitmez verdi aşkımda biberli kahveyi güzelce içti.

çok acımasızsın tuz dururken biber konur mu kahveye:) tebrik ederim ben de beğendim saçın elbisen hoş olmuşsun.

canım benim sevgilim böbreklerinden rahatsız hiç tuz yemiyor. özellikle biber koydum.

hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin. Sende ciceginde cok hossunuz...

Hayırlısı olsunnn zemuszemus.Bende birazönce üye oldum,kız isteme durumlarını araştırırken siteyi keşfettim...beni de cuma günü isteyecekler,söz kesilecek,çokkk heyecanlıyımmmm çokkk bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…