Zalim vicdansız

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Otistik öğrenciye işkence.

Yazık günah be vicdansız ahlaksız kadın kendini savunamayacak bir cocuga mi gücün yetti pislik kadın madem kaldiramiyorsun defol git işgal etme o öğretmenlik sıfatını. Ya bu nasıl bir şey ya yürüme eğitimi verirken doğru adım atamıyor diye elinde ki çubukla vurup oda yetmezmiş gibi birde tekme atıyor en son küçük çocuk yere düşüyor. İçim sızladı be içim hiç mi vicdanın yok senin ya benimde evladım var Allahtan o da engelli doğabilirdi buradan engelli ailelere sabır diliyorum insanlar evlatları tedavi alsın diye gönderirken bu tür işkencelere maruz kalıyor bu bana büyük dert oldu ya çok üzüldüm o çocuğa elindeki çubukla vurunca çocuk bacağını tutuyor birde mahkemede kadının savunması içler acısı diyor ki ufak dokunuşlarla müdahale ettim gerizekalı kadın kamera görüntün var ne ufak dokunması ya. Offf offff insan hayatı bu kadarmı ucuz anlayamıyorum içimi dökmek istedim sadece.

Not: Rehabilitasyon merkezlerinde işini hakkıyla yapan eğitimci ve öğretmenlerin ellerinden öpüyorum Allah sizden razı olsun.

içim acıyor böyle haberleri gördükçe okudukça
Allah çocuklarımızı ve bizleri hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın

Gecen hafta gordum ben haberı
bır daha bakmak ıcımden gelmıyor.
Ellerı kırılsın bacakları kırılsın ınsallah

Elbette Allah herşeyi görür ama bu işkencenin bedeli sadece 4000 TL olmamalıydı.
4000 tl yi de görüyor canım ((
olmaması gereken ne çok şey var,
çok çokkk şükür ki vicdanın sızlıyor,
Allah sorsun, bütün hepsinden sorsun bu düyada da öteki dünyada da

4000 tl yi de görüyor canım ((
olmaması gereken ne çok şey var,
çok çokkk şükür ki vicdanın sızlıyor,
Allah sorsun, bütün hepsinden sorsun bu düyada da öteki dünyada da
İnşaAllah canım o çocuğun hakkını nasıl ödeyecek nasıl helallik alacak kendiyle basbasa kaldığında hiç mi vicdan muhasebesi yapamıyor asıl engelli bunun gibi zihniyet işte.

Böyle haberleri gördükçe çalışma fikrinden temelli soğuyorum. Yine sinirlendim. İnsanlar neden işine saygı duymuyor? Beceremiyorsan yapmayacaksın bu işi ya! Bu kadar basit.

Böyle haberleri gördükçe çalışma fikrinden temelli soğuyorum. Yine sinirlendim. İnsanlar neden işine saygı duymuyor? Beceremiyorsan yapmayacaksın bu işi ya! Bu kadar basit.
Özellikle bu çocuklar gibi özel çocukların eğitim aldığı okullarda 5 kat 10 kat daha dikkat etmek gerekiyor insan hayatı sonuçta yapamıyorsan çık git dimi onun olduğu pozisyonda kim bilir kaç tane egitimci olmak isterdi ah işte ah Allah kahretsin bu insanlari

Ben haberi izlemedim ama konuyu okuyunca çok üzüldüm
Rabbim cezasız bırakmaz
O kadın hakettiği gibi bir hayat yaşar inşallah

Özel eğitimlere alınan öğretmenlerin sıradan kişiler olmaması gerekiyor, kesinlikle psikolojik olarak testten geçirilmeleri veya gerekli eğitimlerin verilmesi gerekiyor. Ülkemizde böyle özel insanlara resmen "evden dışarı çıkmayın" muamelesi yapılıyor. Çok üzücü, vicdansız insanlar böyle önemli pozisyonlarda çalışmamalı.

İşte bu konuda sessiz olmamak lazım zaten başımıza ne geliyorsa tepkisizlikten geliyor yine söylüyorum illa empati yapmak için başımıza gelmesini mi bekleyeceğiz off ya çocuklara zarar gelmesin onlar çok küçük özel yada normal çocuklar savunmasız zaten ne suçları günahları var kimi böyle işkence görür kimi tecavüz edilir öldürülür Allah bu şerefsizleri dünyadan silsin yok etsin

Biz böyle şahıslara eğitimci demiyoruz. Cahil diyoruz. Ben mi tuhafım bu insanlar mı anlayamıyorum. OSS den tercih yaparken puanim eğitim fakültelerinin cok cok üstündeydi. Ailem baskı yapmasına rağmen hic tercih etmemistim. Cunku sabirli biri değilim. Sabırlı olmayan insan eğitimci de olmamalı. Bazen komsum kızını gönderiyor matematik anlatmam için. Abartmiyorum 6-7 kere anlatiyorum farkli sekillerde, anlamıyor. Sinirlenmeye başlıyorum. Sesi mi de çıkaramıyorum ama kiz gittikten sonra saatlerce kendime gelemiyorum yani. Iyiki ogretmen olmamışım diyorum. Sonucta herkesin yapamayacağı bir is bu. Insanlar tercihlerini yaparken bu hususları hic gözetmiyor. Ailelerde de suc var. Zorla istemediği bölüm okutuyorlar cocuklara. Sonra boyle sozde egitimciler türüyor!

Tebrik ediyorum canım seni ve taktir ettim. Kendini bilmen çok güzel bende sabırsız insanım bu işler kolay değil öğretmen doktor eğitimci sabır ve istikrar istiyor psikolojisi bozuk olan öğretmen bak çocuğu dövüyor işkence ediyor resmen devletin müfettişleri ne iş yapıyor merak ettim bu insanları denetlemiyorlar mi nedir

Hayır denetlemiyorlar. Mufettis geleceginde haberleri oluyor. Esim öğretmen mesela, kafasına tabak fırlatsan karsilik vermez cidden. Ceker gider, muhatap olmaz yani. Bazen o bile zor tutuyor kendini. Cok serseri ogrencileri var, kufur ediyorlar, ders isletmiyorlar adama. Onlara bile disini sıkıp idareye götürüyor. Normal ortaokul ogrencisi bunlar. Velilerini cagiriyormus bıktım bu çocuklardan, alıp götürün gelmesin okula bu, ders yaptırmıyor bana diyormuş. Veli dövün bunu diyormuş. Bu özel egitimi haric tutuyorum. Normal okullardaki bazi ogretmenlerin isi de zor. Annesi babasi dayak atiyor çocuğa, cocuk durdan sustan anlamıyor. Ders işletmiyor. Veliler de gelip dövün diyorlar. Saka gibi! Esim de yarin bagirsam çocuğuma bağırdın diye okulu basarsınız, geçin o isi demiş. Ayrica okullarda özel egitim alması gereken öğrencilere ozel egitim de verilmiyor. Milli Egitim bu konuda cidden iyi degil. Esim de cok şikayetci bu konuda. Ozel egitime ihtiyaci olan ogrencilere sınıf açmıyorlar diye kızıyor.

Allah yardımcısı olsun eşinin benim amcamla lise de öğretmendi si.di müdür yardımcısı oldu zor gercekten dönsen onu bile anlamaz ailelerde bir tuhaf ya

Allah yardımcısı olsun eşinin benim amcamla lise de öğretmendi si.di müdür yardımcısı oldu zor gercekten dönsen onu bile anlamaz ailelerde bir tuhaf ya
Kısa bir dönem ben de öğretmenlik yaptım bir lisede. Ingilizce ogretmeni yoktu memleketimizdeki Anadolu Lisesinde. Yakınlarım cok ısrar etmisti çalışmam icin.23 Yaşındaydım. O donemde stresten sigaraya başlamıştım. Halen birakamadım. Aşırı stresli bir alan. Sabırlı olmayan yapmamalı bu isi.

Bir de şöyle bir şey var; psikolojin sağlam olsa bile bir süre sonra bozuluyor. Tabi herkes şiddete kötü söze yönelmiyor ama ben mesela artık çok mutsuzum. Öğretmenlere bence ücretsiz psikolog hizmeti olmalı okullarda, ayda bir gidip içini dökmeli insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…