evet evet...ne iyi ettinde açtın bu konuyu cnm yaa...gerçi tek problem bu olsa ama..en azından maaşıma zam gelirse belki diğerlerini biraz daha gözardı edebilirim...1 senedir neredeyse asgari ücrete çalışıyorum...üni mezunun olarak...!!!!
patronunun keyfi yerindeyken vur kapısına gir içeri
nasılsınızdan başla ve maddi açıdan ihtiyaçların olduğunu ve maaşına zam yaparsa büyük bi sıkıntıdan kurtulacağını söyle
zam yapmazsa kapıyı çarp çık(bu kısım şakaydı)
merhaba bayanlar..
malum zam zamanı geldi.benim maaşımda tecrübeme ve yaptığım işe göre düşük ve patronla konuşmaya karar verdim.ama şimdiye kadar hiç böyle bir konuşma yapmadım ve tam olarak nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.konuya nasıl girmeliyim mesela?bizim patron haklı olduğumuz konularda çözüm üretir bende bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum.
bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
hadiiii....gecmis olsun cnm valla bnm tak etti cnma 1-2 haftaya kalmaz bn konusuyorum...gerekirse isten ayrilma pahasina...tam 1 seneyi gecti...baslangic olarak dedikleri maasla devam ediyorum..yazik ya...bisey demeyince aptal zannediolar ama gözum karadi...insan biseyden vazgecnce daha cesaretli oluyo...cnm sende soyle en kisa zamand...hakkimiz yeniyo...anlat giderlerini bn tek tek.sayicam..gorsunler bakalim para yetiyomuymus yetmiyomuymus...bide biyerde okumstum bu gibi seyleri aksam uzeri solemek daha iyimis yorgun olduklari icin daha
kolay alt edilirlermis...uygun ani bulunca sakin kacirma cnm...bizm paramizla keyf yapiyolar...cokkk sinirliyimm cookkk...:s
bende bugun ısyan ettım ne yazıkkı derdımı anlatamadım amaa
Evet canım ben de başlangıç denilen maaşla 5 ay çalıştım. Üstelik işe girerken, performansına göre 2 ay sonra artar denmişti. Sonra dayanamadım ve konuştum. İşimi severek yapıyorum ve gayet memnunum fakat maddi açıdan zorlanıyorum. Üni mezunuyum ve aldığım maaş belli. (dış ticaret uzmanı olarak çalışıyorum ama asgari ücretten birazcık fazla alıyordum) İşe girerken kısa zamanda değişeceğini söylemiştiniz. Sizden yeni yıl için bir düzenleme bekliyorum. Ben elimden geleni yapıyorum, takdir sizin gibisinden bir şeyler söyledim ve olumlu sonuç aldım. Sen de buna benzer bir konuşma yapabilirsin canım. Şimdiden kolay gelsin. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.
canım ben 4,5 yıldır bu durumdayım.tamam asgari ücret kadar değil maaşım ama olması gerekeninde çok altında.şimdiye kadarda hiç konuşmadım ve ne kadar hata yaptığımı yeni yeni anlıyorum artık o kadar doldumki bu konuda kafam hep bunla meşgul bıraksalar bir saat anlatırım herhalde
cnm bnm yaa...ama çok yıpranıyrouz...sürekli düşünüyoruz ...sorun artık paradanda öteye gidiyo ...haksızlığa uğradığını düşünmek ve....emeğinin karşılığının alamamak ...yıpratıyo daha çok...işini tam anlamıyla yerine getiremiyosun...ama patronlar düşünmezler...hep nasıl daha fazla çalıştırıp daha az para veririm hesabının peşindedirler...ezdirme kendini cnm...ne kadar susarsan okadar daha işlerine geliyo bunların...bende bugun ısyan ettım ne yazıkkı derdımı anlatamadım amaa
ay sorma bende cok sinirliyim cnm ya deli ediyolar insanı ah patron milleti ahhh para veriyolar ya 3 kurus sanki hibe ediyolar parayı havaya sacıolar uyuzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?