zam isteme sorunsalım

akasya_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
116
2
68
Kocaeli
merhaba bayanlar..
malum zam zamanı geldi.benim maaşımda tecrübeme ve yaptığım işe göre düşük ve patronla konuşmaya karar verdim.ama şimdiye kadar hiç böyle bir konuşma yapmadım ve tam olarak nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.konuya nasıl girmeliyim mesela?bizim patron haklı olduğumuz konularda çözüm üretir bende bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum.
bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

evet evet...ne iyi ettinde açtın bu konuyu cnm yaa...gerçi tek problem bu olsa ama..en azından maaşıma zam gelirse belki diğerlerini biraz daha gözardı edebilirim...1 senedir neredeyse asgari ücrete çalışıyorum...üni mezunun olarak...!!!!

patronunun keyfi yerindeyken vur kapısına gir içeri
nasılsınızdan başla ve maddi açıdan ihtiyaçların olduğunu ve maaşına zam yaparsa büyük bi sıkıntıdan kurtulacağını söyle
zam yapmazsa kapıyı çarp çık:1::1::1: (bu kısım şakaydı)

evet evet...ne iyi ettinde açtın bu konuyu cnm yaa...gerçi tek problem bu olsa ama..en azından maaşıma zam gelirse belki diğerlerini biraz daha gözardı edebilirim...1 senedir neredeyse asgari ücrete çalışıyorum...üni mezunun olarak...!!!!

evet dimi aldığımız maaş uğraştığımız sorunlara emeğimize değse daha katlanılır olacak.ben bugüne kadar emeklerimin karşılığını alamadım bundan sonrada alamazsam artık başka bir işe geçmek istiyorum.hayırlısı olsun hakkımızda.

hadiiii....gecmis olsun cnm valla bnm tak etti cnma 1-2 haftaya kalmaz bn konusuyorum...gerekirse isten ayrilma pahasina...tam 1 seneyi gecti...baslangic olarak dedikleri maasla devam ediyorum..yazik ya...bisey demeyince aptal zannediolar ama gözum karadi...insan biseyden vazgecnce daha cesaretli oluyo...cnm sende soyle en kisa zamand...hakkimiz yeniyo...anlat giderlerini bn tek tek.sayicam..gorsunler bakalim para yetiyomuymus yetmiyomuymus...bide biyerde okumstum bu gibi seyleri aksam uzeri solemek daha iyimis yorgun olduklari icin daha
kolay alt edilirlermis...uygun ani bulunca sakin kacirma cnm...bizm paramizla keyf yapiyolar...cokkk sinirliyimm cookkk...:s

evet önümüzdeki hafta konuşcam bende bakalım dediğin gibi anlatcam herşeyi içimi dökecem umarım sonuç olumlu olur.sonuçları paylaşırız..

merhaba bayanlar..
malum zam zamanı geldi.benim maaşımda tecrübeme ve yaptığım işe göre düşük ve patronla konuşmaya karar verdim.ama şimdiye kadar hiç böyle bir konuşma yapmadım ve tam olarak nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.konuya nasıl girmeliyim mesela?bizim patron haklı olduğumuz konularda çözüm üretir bende bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum.
bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Evet canım ben de başlangıç denilen maaşla 5 ay çalıştım. Üstelik işe girerken, performansına göre 2 ay sonra artar denmişti. Sonra dayanamadım ve konuştum. İşimi severek yapıyorum ve gayet memnunum fakat maddi açıdan zorlanıyorum. Üni mezunuyum ve aldığım maaş belli. (dış ticaret uzmanı olarak çalışıyorum ama asgari ücretten birazcık fazla alıyordum) İşe girerken kısa zamanda değişeceğini söylemiştiniz. Sizden yeni yıl için bir düzenleme bekliyorum. Ben elimden geleni yapıyorum, takdir sizin gibisinden bir şeyler söyledim ve olumlu sonuç aldım. Sen de buna benzer bir konuşma yapabilirsin canım. Şimdiden kolay gelsin. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.

boşuna dememiş eskiler iyilikten maraz doğar diye ne beş ayı 1 sene bekledim...az daha idare edim filan die..bütün ne kadar iş varsa tepeme bindirdiler...kendileri harcamaya gelince para var ama bize yok...valla bütün sıkıntılarımı anlatcam bnde uygun anı kolluyorum..psikolojim bozuldu işyeriyle ilgili sorunları düşünmekten...zaten günün çoğu işyerine geçiyor...dolayısı ile kafayı yemek üzereyim...sonuçları mutlaka paylaşalım cnm...umarım hayırlısı olur... :(:(

bende bugun ısyan ettım ne yazıkkı derdımı anlatamadım amaa :50:

hadiiii....gecmis olsun cnm valla bnm tak etti cnma 1-2 haftaya kalmaz bn konusuyorum...gerekirse isten ayrilma pahasina...tam 1 seneyi gecti...baslangic olarak dedikleri maasla devam ediyorum..yazik ya...bisey demeyince aptal zannediolar ama gözum karadi...insan biseyden vazgecnce daha cesaretli oluyo...cnm sende soyle en kisa zamand...hakkimiz yeniyo...anlat giderlerini bn tek tek.sayicam..gorsunler bakalim para yetiyomuymus yetmiyomuymus...bide biyerde okumstum bu gibi seyleri aksam uzeri solemek daha iyimis yorgun olduklari icin daha
kolay alt edilirlermis...uygun ani bulunca sakin kacirma cnm...bizm paramizla keyf yapiyolar...cokkk sinirliyimm cookkk...:s

ay sorma bende cok sinirliyim cnm ya deli ediyolar insanı ah patron milleti ahhh para veriyolar ya 3 kurus sanki hibe ediyolar parayı havaya sacıolar uyuzlar :47::47::47::39:

Evet canım ben de başlangıç denilen maaşla 5 ay çalıştım. Üstelik işe girerken, performansına göre 2 ay sonra artar denmişti. Sonra dayanamadım ve konuştum. İşimi severek yapıyorum ve gayet memnunum fakat maddi açıdan zorlanıyorum. Üni mezunuyum ve aldığım maaş belli. (dış ticaret uzmanı olarak çalışıyorum ama asgari ücretten birazcık fazla alıyordum) İşe girerken kısa zamanda değişeceğini söylemiştiniz. Sizden yeni yıl için bir düzenleme bekliyorum. Ben elimden geleni yapıyorum, takdir sizin gibisinden bir şeyler söyledim ve olumlu sonuç aldım. Sen de buna benzer bir konuşma yapabilirsin canım. Şimdiden kolay gelsin. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.

canım ben 4,5 yıldır bu durumdayım.tamam asgari ücret kadar değil maaşım ama olması gerekeninde çok altında.şimdiye kadarda hiç konuşmadım ve ne kadar hata yaptığımı yeni yeni anlıyorum artık o kadar doldumki bu konuda kafam hep bunla meşgul bıraksalar bir saat anlatırım herhalde

canım ben 4,5 yıldır bu durumdayım.tamam asgari ücret kadar değil maaşım ama olması gerekeninde çok altında.şimdiye kadarda hiç konuşmadım ve ne kadar hata yaptığımı yeni yeni anlıyorum artık o kadar doldumki bu konuda kafam hep bunla meşgul bıraksalar bir saat anlatırım herhalde

bende 6. yılın içindeyim aynı şirkette ocak sonunda maaşlarda zam yapılacak.. zannediyorum benim ikinci bir görüşmeyi yapmam gerekecek tahminimce :)

ben bir kez konuşmuştum daha önce zam mevzusunda koordinatörümle.. yaptığım işle ilgili benim görmediğim bir eksiğim ya da yanlışım mı var maaş konusunda tatmin edilmiyorum dedim tabi direk konuya böyle höt höt girmedim başlangıç biraz daha yumuşak ve güler yüzlü sonrasında parayla ilgili mevzular konuşulmaya başlandığında ciddiyet hakimdi..

kızlar şunu öğrendim ki ne kadar çabalarsanız çabalayın bunu gören ve beklentilerinizi karşılayan insan sayısı çok az sesimizi çıkartmayalım elbet işimizin karşılığını verirler diyoruz ama gören yok o nedenle ne zaman ses çıkartırsanız o kadar iyisiniz gözlerinde..

kimseden haybeye para istemiyoruz çalışıyoruz emeğimizin karşılığını istiyoruz bi kere buna kendimiz inanmalıyız :34::34::34:

bende bugun ısyan ettım ne yazıkkı derdımı anlatamadım amaa :50:
cnm bnm yaa...ama çok yıpranıyrouz...sürekli düşünüyoruz ...sorun artık paradanda öteye gidiyo ...haksızlığa uğradığını düşünmek ve....emeğinin karşılığının alamamak ...yıpratıyo daha çok...işini tam anlamıyla yerine getiremiyosun...ama patronlar düşünmezler...hep nasıl daha fazla çalıştırıp daha az para veririm hesabının peşindedirler...ezdirme kendini cnm...ne kadar susarsan okadar daha işlerine geliyo bunların... :(:(:(

ay sorma bende cok sinirliyim cnm ya deli ediyolar insanı ah patron milleti ahhh para veriyolar ya 3 kurus sanki hibe ediyolar parayı havaya sacıolar uyuzlar :47::47::47::39:

aynen cnm aynen...halbuki onlara parayı kazandıran kim...hiç hesaba katmazlar......şeytan diyor ki çık karşısına de ki: sen kimin parasının kime vermiyorsun uleyynnnnn....hahahahhahahah...dermiyim derim valla bu gazla... :))))

Back
X