Zam oranı sorunu

Hayırlısı olsun canım. Inşallah en kısa zamanda çok daha güzel bir iş çıkar karşına da iyiki ayrılmışım dersin.
Hayatta herşey bizim için iyisiyle kötüsüyle, hep iyiliklerle karşılaşalım inşallah.

Amin inşallah.
Herşeyde bir hayır var ben buna inanıyorum ve eminim bunda da bir hayır var.
Allah yardım eder doğru kuluna, eminim benim içinde hayırlı bir yazgı vardır...

Aman iyi olmuş. Mutlu olmadığın haksızlığa uğradığın yerde çalışma. İnşallah daha iyisini bulursun.
Kesinlikle, istersen birini ayarlayana kadar bekle dediler ancak benim bekleme gibi bir ihtiyacım yok.
O yüzden verin çıkışımı dedim.
Henüz birşey hesaplanmadı da, bu akşam 17:00 gibi bildirecekler kısmetse bakalım.
Nedir ne değildir bende göreceğim artık....

Hayirlisi olsun
Once bosluga dusuyor insan , bir sure sonra da disarda hayat varmis , yasamak ne guzelmis diyerek basina gelen en guzel sey oldugunu idrak ediyor :)

Boşluğa düşmek değilde, afalladım.
Sadece biraz gururuma dokundu sanki, ne bileyim.
Bunca yıllık çalışma hayatımda ilk kez işten çıkarılma ile karşı karşıya kalıyorum.
Tuhaf geldi ve rahatsız etti.
Ancak her ne kadar çalışma arkadaşlarımı sevsemde, uğradığım haksızlıklar sonucunda sevemediğim bir yer olarak kaldığından, rahatsız oluyordum zaten.
İyi oldu böylesi de.
Haklarımdan olmamış oldum...
Kendini kovdurtacak kadar sabredemedin değil mi :) hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun

Yok sabrettim...
Kovuldum sonunda... :KK45:
Bence iyi oldu...
Umarım inşallah herşey gönlümce olur.

Bence istifa etmeyin. Sonuçta bu kadar az zam oranı bir tarz mobbing sayılır. Diğer ağır şartları da birleştirerek en azından bir dava açın ve hakkınızı alarak ayrılın.

Yok etmedim.
Kovuldum.
O anlamda kafam rahat.

Ben kavuldu anladım ama istifa mı etmiş?
Kovuldum Anamnez Anamnez :-)
Sakın istifa etmeyin işsizlik maaşı alamazsınız
eğer işsizlik maaşına hak kazandıysanız pirim günleriniz tutuyorsa istifa nedeni ile alamazsınız.

Yok istifa etmedim.
İşsizlik maaşını ben de düşündüğüm için ve aynı zamanda da haklarımı içerde bırakıp ayrılmamın mantıksızlığı konusunda beni eşim dahil, buradaki bir çok KK hatunları uyardığı için, o fikrimden vazgeçmiştim.
Gittiği yere kadar gider diyerek, sallıyordum işleri.
Ama iş aksayışı yapmadım hiç.
Diğer yandan da insanların ne kadar kıymet bilmez olduklarını da görmüş oldum....
Ben zam oranı istediği gibi olmayınca ayrıldı şeklinde anladım :) artık işsizim falan deyince... ön sayfalarda performansını düşür bari rahat et, kovulursan zaten tazminat alırsın demişlerdi bence çok mantıklıydı:KK62:

İstifa etmedim.
:KK66:

En Büyük KK

Tek tek bana teselli verip, derdimi dert bilen herkese teşekkür ederim.
bunda da bir hayır vardır inşallah.
Umarım "iyiki" diyeceğim günleri görmek nasip olur.

Bunca yıldır çalışma hayatımda ilk kez karşılaştığım bir durum olduğu için haliyle bocalıyorum.
Kendimi rahatsız ve gerçekten gururu incinmiş hissediyorum.
İşini sahiplenen, işini hakkı ile yapmayı bilen bir insan olduğum için, bana bu biraz ağır geldi.
Ancak çalıştığım firma her ne kadar kurumsal görünse de, içi seni dışı beni hesabı.
Dışardan göründüğü gibi değil hiç birşey.
Hayırlısı Allah'tan artık.

Bana da çocuklarım ile geçireceğim güzel bir zaman kazandırmış oldular.
Pozitif tarafından bakmaya çalışıyorum.
Umarım yapamadığım bir çok şeyi yapma fırsatı bulurum...

Son durum guncellemesi yapmis olayim.
Nisan 2019 tarihinde karsilikli anlasmali olarak isten ayrildim.
Tazminatimi alabildim.
Kismet, artik ev hanimi olarak hayatima devam ediyorum diyebilirim.

Fakat herseyde bir hayir oldugunu her zaman dusunmusumdur.
Isten ayrilmis olmam benim ve ailem icin ayri bir onem arzediyormus meger.
Hele ki su gecirdigimiz zor zamanlarda, benim evde olmam ayri bir avantaj oldu.
Calisiyor olsaydim, ne durumda olurduk dusunmeden edemiyorum.
Okullar, kresler ve her yer kapali.
Esim zaman zaman ise gitmek zorunda kaliyor, bilgisayarini eve getirdigi zamanlarda evden calisabiliyor.
Ben calisiyor olsaydim eger, muhtemelen ben de ise gidiyor olacaktim cocuklarin hali ne olurdu dusunmek bile istemiyorum.

Son durum guncellemesi yapmis olayim.
Nisan 2019 tarihinde karsilikli anlasmali olarak isten ayrildim.
Tazminatimi alabildim.
Kismet, artik ev hanimi olarak hayatima devam ediyorum diyebilirim.

Fakat herseyde bir hayir oldugunu her zaman dusunmusumdur.
Isten ayrilmis olmam benim ve ailem icin ayri bir onem arzediyormus meger.
Hele ki su gecirdigimiz zor zamanlarda, benim evde olmam ayri bir avantaj oldu.
Calisiyor olsaydim, ne durumda olurduk dusunmeden edemiyorum.
Okullar, kresler ve her yer kapali.
Esim zaman zaman ise gitmek zorunda kaliyor, bilgisayarini eve getirdigi zamanlarda evden calisabiliyor.
Ben calisiyor olsaydim eger, muhtemelen ben de ise gidiyor olacaktim cocuklarin hali ne olurdu dusunmek bile istemiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olmuş. Ben bir şeyi merak ettim karşılıklı anlaşarak çıktım dediniz, acaba ikale mi yaptılar? Yani kıdem +ihbar ve min.3 max 6 ay maaş vererek mi?

Hakkınızda hayırlısı olmuş. Ben bir şeyi merak ettim karşılıklı anlaşarak çıktım dediniz, acaba ikale mi yaptılar? Yani kıdem +ihbar ve min.3 max 6 ay maaş vererek mi?

Hayir, onlar acik acik IK muduru seni istemiyor isine son verecegiz dediler.
Bende acik acik biliyorum zaten, ben de onu istemiyorum hadi buyrun dedim.
4 ay calisma imkanin var dediler, istemiyorum cunku bu kadina tahammulum kalmadi dedim.
Ertesi gun itibari ile cikisim yapildi. Gerekli belgeleri imzaladim.

Sadece Kidem + ihbar ve 1 maas olarak ayrildim.

Buna sukrediyorum cunku avukat bir arkadasim var, calismis oldugum firma genelde davalik oluyor isten ayrilanlarla.
O yuzden alabildiklerime sukrediyorum.

İş arayın yeni iş bulmadan mevcut işinizi bırakmayın. Ekonomi çok kötü maalesef.

Eski konuymuş. Umarım mutlu olursunuz. Geçmiş olsun 🙏

İş arayın yeni iş bulmadan mevcut işinizi bırakmayın. Ekonomi çok kötü maalesef.

Eski konuymuş. Umarım mutlu olursunuz. Geçmiş olsun 🙏

Evet mantiken eski is yerinden ayrilmadan hemen is bulmak gerek.
Ekonomi zor durumda bu konuda katiliyorum.
Ancak benim durum cok farkli boyutlara geldigi icin, kismet boyleymis.
Herseyde bir hayir vardir diyerek, yeni meslegim olan ev hanimligimdan simdilik memnunum.
Tesekkur ederim.

Back
X