Hayırlısı olsun canım. Inşallah en kısa zamanda çok daha güzel bir iş çıkar karşına da iyiki ayrılmışım dersin.
Hayatta herşey bizim için iyisiyle kötüsüyle, hep iyiliklerle karşılaşalım inşallah.
Amin inşallah.
Herşeyde bir hayır var ben buna inanıyorum ve eminim bunda da bir hayır var.
Allah yardım eder doğru kuluna, eminim benim içinde hayırlı bir yazgı vardır...
Kesinlikle, istersen birini ayarlayana kadar bekle dediler ancak benim bekleme gibi bir ihtiyacım yok.Aman iyi olmuş. Mutlu olmadığın haksızlığa uğradığın yerde çalışma. İnşallah daha iyisini bulursun.
O yüzden verin çıkışımı dedim.
Henüz birşey hesaplanmadı da, bu akşam 17:00 gibi bildirecekler kısmetse bakalım.
Nedir ne değildir bende göreceğim artık....
Hayirlisi olsun
Once bosluga dusuyor insan , bir sure sonra da disarda hayat varmis , yasamak ne guzelmis diyerek basina gelen en guzel sey oldugunu idrak ediyor :)
Boşluğa düşmek değilde, afalladım.
Sadece biraz gururuma dokundu sanki, ne bileyim.
Bunca yıllık çalışma hayatımda ilk kez işten çıkarılma ile karşı karşıya kalıyorum.
Tuhaf geldi ve rahatsız etti.
Ancak her ne kadar çalışma arkadaşlarımı sevsemde, uğradığım haksızlıklar sonucunda sevemediğim bir yer olarak kaldığından, rahatsız oluyordum zaten.
İyi oldu böylesi de.
Haklarımdan olmamış oldum...
Kendini kovdurtacak kadar sabredemedin değil mi :) hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun
Yok sabrettim...
Kovuldum sonunda...

Bence iyi oldu...
Umarım inşallah herşey gönlümce olur.
Bence istifa etmeyin. Sonuçta bu kadar az zam oranı bir tarz mobbing sayılır. Diğer ağır şartları da birleştirerek en azından bir dava açın ve hakkınızı alarak ayrılın.
Yok etmedim.
Kovuldum.
O anlamda kafam rahat.
KovuldumBen kavuldu anladım ama istifa mı etmiş?

Sakın istifa etmeyin işsizlik maaşı alamazsınız
eğer işsizlik maaşına hak kazandıysanız pirim günleriniz tutuyorsa istifa nedeni ile alamazsınız.
Yok istifa etmedim.
İşsizlik maaşını ben de düşündüğüm için ve aynı zamanda da haklarımı içerde bırakıp ayrılmamın mantıksızlığı konusunda beni eşim dahil, buradaki bir çok KK hatunları uyardığı için, o fikrimden vazgeçmiştim.
Gittiği yere kadar gider diyerek, sallıyordum işleri.
Ama iş aksayışı yapmadım hiç.
Diğer yandan da insanların ne kadar kıymet bilmez olduklarını da görmüş oldum....
Ben zam oranı istediği gibi olmayınca ayrıldı şeklinde anladım :) artık işsizim falan deyince... ön sayfalarda performansını düşür bari rahat et, kovulursan zaten tazminat alırsın demişlerdi bence çok mantıklıydı![]()
İstifa etmedim.