ZAM SORUSU

Bunlardan bi cacık olmaz. 3 yilldik deneyimli birine işçi parası verilmez. Sizin isteğinizi zaten ciddiye alicaklarini sanmiyorum. 500 diyin de zam az yaparsak bu bizi birakir diyip sizden önce davranıp sizi ücretsiz izne çıkarıp yerinize taze mezun almasınlar. Bizim burda böyle yaptılar çünkü millete

15 yıl deneyimli birisi 6 bin alıyor müdür yardımcısı olduğu halde :)))))) ya berbat haller geröekten

Müdüre açık açık sürekli bi şeyleri aynı anda istiyorsunuz yetişmiyor dedim bana diyor ki mesaiye kalın, artık puan benim gözümde diyor sjdndjdndj

O zaman her şeyi delil olarak tut.
Çıkarken de hakkını vermezlerse bu işin mahkemesi var :)

Niye cekiniyorsun ki mecbur musun kuş kadar maasla iliklerine kadar somurulmeye?
5 bin istiyorum de ortada bi yerde 4 binde bulusursunuz. Aglamayana meme yok zam istegini yukarda tut ki komik rakamlar teklif edemesinler.

Çekinmiyorum, hakkımı vermek zorundalar ama işyerinde 15 yıllık müdür yardımcısı bile 6 bin alıyor, genel kafalar bu yani çok iş az para.

Aşağı yukarı 3 buçuk yıllık deneyimim var. Burada 1 buçuk yıldır çalışıyorum. Mali müşavirlik stajı yapıyorum. Normalde yüzde kaç yapılacak bilmiyprum ama açıkcası yapacaklar max zam 3300 filan olur gibi geliyor

3000 çok az bir rakam.
Staj işi çok sıkıntılı.
İş bulamadığım dönemde stajımı suistimal etme sebebi olarak kullanmaya çalışan çok oldu. 500 TL maaş teklif eden çıktı.
Senin stajının bitmesine ne kadar var?
1 senelik iş arama sürenden hiç kullandın mı?
Pandemi de işten çıkmakta kötü ondan soruyorum.
Bence açık açık seni tatmin edecek rakamı söylemen gerek.
Bunu yaparken bize anlattığın gibi anlat altını doldur.
Yerden çöpü kaldırıp "çöp alıp kaldırdım" diye reklamını da yapmak gibi.
Eğer yapmazlarsa bu staj durumlarını da değerlendirerek ne yapacağına karar verirsin.
Bu arada mesailerini kanıtlandırmaya bak ;)

Back
X