Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız kısmet işi gerçekten ama pek ortamım da yok o nedenle kısmet de öyle ayağıma gelmez ki diyorum nerden bulucam artık diyip biraz korkuyorum ama hayırlısı tabi :)30 yaşındayım.Arkadaslarım evlendi ikinci cocuklarını doğurdu bile:) Ama bende tık yok.Güzel olsan olmuyor,çirkin olsan olmuyor,zengin veya fakir olsan da olmuyor.Kısmet işi para verip alamıyorsun.Üzülmekle kendini üzersin sadece bende üzüldüm ama kendi emeğimle yapabileceğim birsey değil.Onun için üzülme boşuna
tanışıcak bir ortamım pek yok o nedenle aslında biraz karamsarım. Ve seçiciyim de ben herkese ısınamam25 yaşında eşimle tanıştım 32 de evlendim ne acelen var daha gençsin bune karamsarlık![]()
ben de böyle düşündüğüm bir zamandaArkadaşlar merhaba. Öncelikle zaman ayırdığınız için teşşkr ederim. 26 yaşındayım ve evlenmek istiyorum fakat evlenemiyorum. Biliyorum çok geç bir yaş değil fakat düzenli bir hayatım yok şu aralar malesef. KPSS'ye hazırlanıyorum ve hep evdeyim bu nedenle. Yeni bir ayrılık yaşadım evlenecektik terkedildimsanırım birazda bunun etkisi. Doğru insanı bulamamaktan çok korkuyorum. Bir daha nerede karşıma çıkacak ki diyorum. Herkesten de elektirk alan biri değilimdir. Kafa yapımın fikirlerimin uyması lazım. Sanki böyle biri hiç çıkmayacak karşıma ve hep yalnız kalacağım
Siz neler düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.
kısmet ayağa geliyorHaklısınız kısmet işi gerçekten ama pek ortamım da yok o nedenle kısmet de öyle ayağıma gelmez ki diyorum nerden bulucam artık diyip biraz korkuyorum ama hayırlısı tabi :)
Benimde yok.Cogu arkadasım evlendi.Ustelik tek çocugum,ailemden ayrı başka bir şehirde ve işsizim de dışarı çıkıp gezip eglenebilecegim bir grubum da yok.Ama yapabileceğim birşey de yokHerşeyin bir zamanı vardır.Anladı ki evlenmek askım sevgilim olayı değil.Daha baska birşey.Onun için diyorum ki daha once evlenip cocuk sahibi olsaydım,büyük zorluk cekebilirdim.25-26 yasındaki ben ile asla aynı seyleri dusunmuyorum.Uzgunum ama buna üzülmek için çok erken,seni anlıyorum herkes yanında seven değer veren erkek eş görmek ister ama bu evliliğin temeli değil.25-26 yasında dusundugun seyleri 30 yasında dusunmuyorsun.Diyeceğim o ki buralar geçmişte yanlış karar alıp bir kaç sene sonra bosanmak isteyen kadınlarla dolu.Kısacası neden ben değil demek yerine olayı kabullenmek ve bunun için üzülmemek seni bir nebze olgunlaştıracaktır.Haklısınız kısmet işi gerçekten ama pek ortamım da yok o nedenle kısmet de öyle ayağıma gelmez ki diyorum nerden bulucam artık diyip biraz korkuyorum ama hayırlısı tabi :)
çok güzel bir hikaye :) mutluluğunuz daim olsun teşekkür ederim yorumunuz içindeben de böyle düşündüğüm bir zamanda
eşim beni facebook da buldu:)
ortak bir arkadaşımız varmış arkadasımla foto çekinip koymustuk eşim beni orada çok begenmiş ve ne yaptı etti hayatıma dahil oldu :)
o arkadasımı da ben 10 yıl sonra farklı bir şehire ziyarete gitmiştim düşün yani
10 yıldır görmediğim arkadasım meğer eşimin yakın arkadasıymıs :)
4 senelik evliyiz
kısmetinde varsa olur
düşünme bunları
yaşın küçük daha
evlenirsin ne olacak :)
evet demişsin ya çalışmıyorum etmiyorumçok güzel bir hikaye :) mutluluğunuz daim olsun teşekkür ederim yorumunuz içinde
o kadar güzel yazmışsınız ki teşekkür ederim. Haklısınız 30 lu yaşlarda ne istediğini bilen insanlar oluyoruz. Zaman bu anlamda çok önemli. Çok merak ettim özel olmaz ise ailenizden neden ayrı yaşıyorsunuz iş güç durumu da değilse. Yani bende atanma durumum olursa başka şehire gidip yalnız yaşamak zorunda kalacağım bu da beni düşündürüyor. Zorluklarını merak ediyorumBenimde yok.Cogu arkadasım evlendi.Ustelik tek çocugum,ailemden ayrı başka bir şehirde ve işsizim de dışarı çıkıp gezip eglenebilecegim bir grubum da yok.Ama yapabileceğim birşey de yokHerşeyin bir zamanı vardır.Anladı ki evlenmek askım sevgilim olayı değil.Daha baska birşey.Onun için diyorum ki daha once evlenip cocuk sahibi olsaydım,büyük zorluk cekebilirdim.25-26 yasındaki ben ile asla aynı seyleri dusunmuyorum.Uzgunum ama buna üzülmek için çok erken,seni anlıyorum herkes yanında seven değer veren erkek eş görmek ister ama bu evliliğin temeli değil.25-26 yasında dusundugun seyleri 30 yasında dusunmuyorsun.Diyeceğim o ki buralar geçmişte yanlış karar alıp bir kaç sene sonra bosanmak isteyen kadınlarla dolu.Kısacası neden ben değil demek yerine olayı kabullenmek ve bunun için üzülmemek seni bir nebze olgunlaştıracaktır.
evet demişsin ya çalışmıyorum etmiyorum
bir oda içinde kapalı da kalsan seni gelir bulur
ha bu arada ben 34 yaşında idim.
ben de 26 yaşındayım. çalışıyorum. gelecekteki eşime 'her şeyim tamam da bir sendin noksan.' şarkısını armağan ediyorum.
gez, eğlen, hayatın tadını çıkar.
Haklısınız fazlasıyla. Aslında korkum yaş değil ama hiç bulamamakben de 26 yaşındayım. çalışıyorum. gelecekteki eşime 'her şeyim tamam da bir sendin noksan.' şarkısını armağan ediyorum.
gez, eğlen, hayatın tadını çıkar.
ilerde vakti gelince zaten evleneceksin. ama o zamana geçince asla 26 yaşına dönüp bu tek ve özgür zamanlarına dönemeyeceksin. şu an bulunduğun durumu değerlendirmeye bak.
ben 26 da ilk evliliğimi yaptım,4 sene evli kaldım34 yaşında mı evlendiniz :) Çok güzel bir hikaye ile evlenmişsiniz ve yaşınıza göre benim için erken henüz demek ki ::) aslında yaşım geçiyor düşüncesinde değilim de hiç bulamazsam diye korkumu dile getirdim. .)
ben 26 da ilk evliliğimi yaptım,4 sene evli kaldım
ama tamamıyla bir hata oldugunu düşünüyrum o ilk evliliğimin
hatta bazen aileme kızarım neden evlenmeme müsade ettiniz derim :)
boşanınca 4 sene yanlız kaldım
ben çalışıyordum işim güğcüm yerinde idi ama birdaha evlilikten yana umudum yoktu
bir pazar günü evde pijamalarla takılırken cep telefonum çaldı
ve üniversiteden arkadasım aradı
istanbulda oldugunu söyledi
bu arada ben de bursadayım
gel görüşelim dedi dediğim gibi bu arkadasımı en son 10 yıl evvel görmüştüm
ben de can sıkıntısı çıktım gittim arkadasımın yanına.
o gece orda kaldık
üniversiteden diğer arkadaslar da biraraya geldiğimizi görsünler diye foto cekındık koyduk
yani ben bursadan kalkıcam da istanbula gideceğim
bunlar hep kısmet
10 yıldır aramayan arkadasım beni arayacak
foto cekıneceğiz ve o fotoyu eşim görüp bana aşık olacak
:)
arkadasım durumu bana soyldiğinde eşimin hesabına baktım ve begenmedim olmaz dedim
ben 1,60 ım
eşim boyu 1,92 cm
asla olmaz dedim ama eşim işin peşini bırakmadı
yani hep kısmet bunlar inan bana
26 küçük bir yaş
inan 26 ile 30
30 ile 35 çok fark ediyor
acele etme
rabbim hayırlısıını versin
sevgiler:)Hikayenizi çok begendim :) Kısmet denilen şey tamamen bu olsa gerek. Umarım bir ömür mutlu olursunuz :) Yorumunuz için de teşekkr ederim