zaman ayirmayan sevgili

Ns123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
2
0
1
Kızar merhabalar benim bir sıkıntım var sevgilim bana hiç zaman ayırmaz oldu. Ya önceleri 2 güne 3 güne bir buluşurduk artık bulusmalarimiz haftada 1 oluyor telefonda konuşmalarımiz günlük yarım saati geçmiyor msj da dahil buna. Şuan çalışıyor ama sıkı bir iş de değil babasının yerinde çalışıyor yani istediği zaman telefona bakıyor dışarı çıkıyor bu konuda sıkıntı yaşamıyor. Mesela buluşalım diyorum haftada 1 cumartesi görüşüyoruz onu da ben diyorum sürekli. Bütün hafta çalışıyor tamam ama 1 gün yetmiyor bana en azından pazar gunununde bir kısmı benimle olsun zaten hafta ici akşam istediği gibi dışarda oluyor arkadaslariyla da görusuyor ama iş bana gelince yorgun oluyor zamanı olmuyor bilmem ne. Bu arada ikimizde öğrenciyiz ve ben çok sıkıldım bu durumdan ne yapmalıyım yaslar 22

sen daha fazla seviyorsun o yüzden

Senin bahsettigin adamın aynı huyu olanından var bende. Maalesef ben evlendim. Yol yakınken kaç kurtul. Yıllar geçse de değişmeyecek.

kendi haline bırak hiç bir şey de söyleme,sorma bence. sen de arkadaşlarınla çık gez,toz ve ona sadece haber ver sakın izin alma. senin de kendi güzel bir hayatın olduğunu anlasın. hep onu bekliyor filan sanmasın seni

Üstüne düşme..Aynen gez, dolaş...Arkadaşlarınla vakit geçir...Merak ediyorsa, yokluğunu hissediyorsa o ne yapması gerektiğini biliyor olmalı zaten...

Sadece sunu bilir sunu söylerim. ' Seven insan kendi zamanını kendi yaratır '

"Size zamanını ayırmayan birine asla kendinizi harcatmayın"

Seven insanın bahaneleri olmaz. İsteyen insan 10 dakika da olsa görür. Arkadaşlarına vakit ayirabiliyorsa size de pekala ayirabilir. Ama işine geldiği gibi yapıyor. Onu da yaşadım. Lanet etmeyeceğim. İyi düşünün zamaninizdan sizden çalıp götüreceği şeyleri. Kendinizi sevin.Kendinize iyilik yapın. .

Eklentiler

• FB_IMG_1442425948606.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 8.828
İş dolayısıyla görüşememeyi anlarım. Haftada 1 doğal çalışan insan için..
Amaaaaaa günde "mesaj ve arama dahil" 30 dk iletişimi geçmemek ne demek? 24 saatte 30 dk?

Burnuma hoş kokular gelmiyor.. Ayrılık çanları çalıyor.. Aşk bitmiş..

Bende gece 2 saat konustuktan sonra uykusu geliyor diye kiziyorum bir de ayyy hic kiyamadim ... Tatlim sen kendi hayatina bak o bulusalim derse uygunsan cik degilsen imkanlari zorlama sonra belli eder kendini zaten kac yasinda ki erkek arkadasin

Seven insan, özler... 1 dakika olsun görüşmek ister. Lütfen kendinize eziyet çektirmeyin yeni meşguliyetler bulun kendinize. Zaten ilişkinin sonları yaklaşmış.

Erkek seninle ilgilenmek istiyorsa napareder ilgilenir . Demekki seni sevmiyor. Cevap basit. Erkek yeterki istesin herseyi yapar .

Sizin ilişkinizi çoktan bitmiş tatlım.... Birisi vardir

buluşalım, görüşelim deme.
mesaj atıp, arama. onun bir şeyler yapmasını bekle.
niye mesaj atmıyosun aramıyorsun derse sakın ha ilgini çekmek için yaptım deme. işim vardı, vs bişeyler de.
arkadaşlarınla sosyal aktivitelerde bulun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…