Hobilerim vardı onlara dönmeye çalışıyorum ama tam yapacam dediğim anda tıkanıyorum hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor.Sosyalleş, yeni hobiler, arkadaşlar edin.
Ayrılmamız da güvensizlik en önemli sebepti ayrılmak benim için bir yıkımdı ama daha büyük yıkım 1 ay sonra geldi adam ayrıldıktan sonra hayatımda biri yok yemindi şarttı Allah belamı versin derken ailesinin bulduğu kızla nişanlandığını öğrendim.Neden ayrılmıştınız?
Bir kere gittim ama ben derdimi başka birine anlatamıyorum sorunda burada yani tıkanıyorum.Kendin atlatamıyorsan psikologa gidebilirsin. Onlara anlatmak bile iyi geliyor. Farklı metodlarla takıldığın noktalardan uzaklaştırıyorlar seni
Birkere giderek birşey halledemezsin zaten canım. Düzenli olarak gitmen gerekiyorBir kere gittim ama ben derdimi başka birine anlatamıyorum sorunda burada yani tıkanıyorum.
O kadar dua ediyorum ki artık hayatıma adam gibi birisinin gelmesini.sana yeni biri lazım.
Ayrılmamız da güvensizlik en önemli sebepti ayrılmak benim için bir yıkımdı ama daha büyük yıkım 1 ay sonra geldi adam ayrıldıktan sonra hayatımda biri yok yemindi şarttı Allah belamı versin derken ailesinin bulduğu kızla nişanlandığını öğrendim.
senınle aynı yollardan gecmıs bırı olarak zaman dıyorum sadeceO kadar dua ediyorum ki artık hayatıma adam gibi birisinin gelmesini.
Geri dönmesini istemiyorum ben artık kendime niye bu kadar haksızlık yapıyorum bilmiyorum.Geri dönme ihtimali var mı diye sormuştum ama hemen nişanlanmış yani olacağı yokmuş.
Bence yeni birilerine şans vermelisin, bir ilişkiye ara verip araya birileri girince geri dönüşü çok zor oluyor.
Gelicem teşekkür ederim.Biz bu forumda grup kurduk her aklimiza geldiginde yazdik paylastik cunku reeldekiler anlamazdi burda derdimiz ayniydi ayrilanlar olarak surec uzun surdu ama o gruptakiler hepsi simdi amannn hicte şeyimde degil modunda o yasadiklarinin hepsini yasadik gayet normal. Buyrun terapi grubumuzdu basligimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?