Ay zaman geçiyor diyince yaşınız baya büyük sandımvalla ben bakımsızım olduğum yaştan dört yaş küçük gösteriyorum şimdilik ama bakımla birlikte neler yapılır neleri önleriz pek bilemiyorum konuyu takipteyim
30 yas ne zaman 'yasli' olarak aldiganmaya baslandi ben onu kacirmisim?
not: 30 yasindayim.
yaz kis bioderma gunes kremi kullan yuzune.30 yaşındakiler yaşlı demedim. Cevreme baktıgımda bu yaslardakı insanlar yaslı gorunmuyorlar ama kendim 30 olunca yaşlı olacagımı düşünüp durutorum. Sıkıntı o
35 yaşındayım.Bir tane kırışığım yok çok şükür.Sarkma zaten ne münasebet
Genetik olmakla birlikte,yüzüme nemlendirici dışında bir şey hiç sürmedim .
Makyajla da işim yok.Kalem,rimel o da işe giderken.
85 yaşına kadar da kırışmayı düşünmüyorum
Kozmetik bana pek inandırıcı gelmez.Beslenmene dikkat et,bol su iç ve cildini temiz ve nemli tutarsan ee bir de genetik açıdan şanslı isen kırışıklıkların geç oluşur.
Sigara ben de kullanıyorum 20 yıldır,ah salak kafam.Annem cok kırışmadı ama bilmiyorum. Birde ben sigara kullanıyorum :\ Spor yaptıgım için beslenmem iyi bayadır. Makyaj çok yapmıyorum.
Sigara en kötüsü.Bıraksan iyi olur. Ben de içiyorum nasıl tavsiye ise bırak demekAnnem cok kırışmadı ama bilmiyorum. Birde ben sigara kullanıyorum :\ Spor yaptıgım için beslenmem iyi bayadır. Makyaj çok yapmıyorum.
Sigara ben de kullanıyorum 20 yıldır,ah salak kafam.
Ona rağmen çok şükür cildim iyi.
Çok su,iyi besin,temiz hava ,az stres.
36 yaşında 24 gibi görünmekte var:))))
33 yasindayim 1 tane kremim var bebek çocuk yetişkin için nemlendirici.. kizimla ortak kullaniyoruz.. o da aklıma gelirse..
33 yilda 3 kez fondoten sürmüş olmama
Makyaj yapmıyor olmama
Ve 70 yaşında 50 gösteren annemin genlerine güveniyorum :)
Kırışık beyaz saç vs beni korkutmuyor onlar da güzel olsun varsın diyenlerdenim..
Sırt üstü yatmak
Havlu ile yüzü iyice kurulamamak
Guneslenmemek
Az kozmetik
Size Tavsiyelerim olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?