Zaman geçiyor

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
33.009
148.761
798
Bu yaş konusuna bu kadar takılmıyordum ancak zaman çok hızlı geçiyor ve yavaş yavaş ürkmeye başladım. 24 yaşıma gireceğim az kaldı. Yüzüm için ne yapabilirim. Yaşlanma karşıtı, göz çevresi kremlerini fılan kullanmaya başlamayı düşünüyorum henüz hiç araştırmadım ve işe yarar mı hiç bilmiyorum. Erkenden bu kremlere başlayıp faydasını gören var mı? Krem haricinde baska ne yapabilirim. Yüzümü sabah ve akşam temizliyorum, güneş kremini eksik etmiyorum. 30-35 yaşındaki insanlara bakıyorum yaşlı durmuyorlar diye kendimce düşünüyorum. Ama ben 30-35 gelince sanki yüzüm çökecek korkusu yaşıyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulacağım? Birşeyler yapmalıyım.

Ay zaman geçiyor diyince yaşınız baya büyük sandım valla ben bakımsızım olduğum yaştan dört yaş küçük gösteriyorum şimdilik ama bakımla birlikte neler yapılır neleri önleriz pek bilemiyorum konuyu takipteyim

35 yaşındayım.Bir tane kırışığım yok çok şükür.Sarkma zaten ne münasebet
Genetik olmakla birlikte,yüzüme nemlendirici dışında bir şey hiç sürmedim .
Makyajla da işim yok.Kalem,rimel o da işe giderken.
85 yaşına kadar da kırışmayı düşünmüyorum

Kozmetik bana pek inandırıcı gelmez.Beslenmene dikkat et,bol su iç ve cildini temiz ve nemli tutarsan ee bir de genetik açıdan şanslı isen kırışıklıkların geç oluşur.

Suan bende yaşımdan küçük duruyorum ama hep böyle kalmıcaz ki ya yaş dahada ilerler ve ben bir sabah yüzümü o halde görürsem. Kırıştıktan sonra bakım yapmanın anlamı yok geri döndüremeyiz bence. O yüzden bu halime güvenmek istemiyorum.

30 yas ne zaman 'yasli' olarak aldiganmaya baslandi ben onu kacirmisim?
not: 30 yasindayim.

30 yaşındakiler yaşlı demedim. Cevreme baktıgımda bu yaslardakı insanlar yaslı gorunmuyorlar ama kendim 30 olunca yaşlı olacagımı düşünüp durutorum. Sıkıntı o

Ay ben de 24 yaşındayım yapmayın :) Ben de hiç düşünmedim yaşlanıyorum diye. Bence yaptığınız bakım yerinde şu an. Ben de klasik yüzümü temizliyorum, tonikliyorum, güneş kremi kullanıyorum. Ha bir de ayda bir cilt bakımına gidiyorum. 30'a varınca ekstra kremlere başlarsınız, başlarız. :)

30 yaşındakiler yaşlı demedim. Cevreme baktıgımda bu yaslardakı insanlar yaslı gorunmuyorlar ama kendim 30 olunca yaşlı olacagımı düşünüp durutorum. Sıkıntı o
yaz kis bioderma gunes kremi kullan yuzune.
kozmetik degil, dermokozmetik urunleri ile yuz bakimi yap.
o vakit yaslanmazsin. korkma :)

Annem cok kırışmadı ama bilmiyorum. Birde ben sigara kullanıyorum :\ Spor yaptıgım için beslenmem iyi bayadır. Makyaj çok yapmıyorum.

Kozmetik bana pek inandırıcı gelmez.Beslenmene dikkat et,bol su iç ve cildini temiz ve nemli tutarsan ee bir de genetik açıdan şanslı isen kırışıklıkların geç oluşur.

ben konu sahibini haklı buluyorum düsüncesinde. bizim iş yerinde yasları yakın kadınlar var biri cok genc biri yaslı gibi biri normal bunlar 48 den yukarılar. baska biri 43 de ama 35 gösteriyor bazıları muhafaza etmiş yani acık

36 yaşında 24 gibi görünmekte var:))))

33 yasindayim 1 tane kremim var bebek çocuk yetişkin için nemlendirici.. kizimla ortak kullaniyoruz.. o da aklıma gelirse..

33 yilda 3 kez fondoten sürmüş olmama
Makyaj yapmıyor olmama
Ve 70 yaşında 50 gösteren annemin genlerine güveniyorum :)

Kırışık beyaz saç vs beni korkutmuyor onlar da güzel olsun varsın diyenlerdenim..

Sırt üstü yatmak
Havlu ile yüzü iyice kurulamamak
Guneslenmemek
Az kozmetik

Size Tavsiyelerim olabilir..

Annem cok kırışmadı ama bilmiyorum. Birde ben sigara kullanıyorum :\ Spor yaptıgım için beslenmem iyi bayadır. Makyaj çok yapmıyorum.
Sigara ben de kullanıyorum 20 yıldır,ah salak kafam.
Ona rağmen çok şükür cildim iyi.
Çok su,iyi besin,temiz hava ,az stres.

stresle alakası var çok çeken erken çöker .. bende yeni 23 doluyor ama daha erken yaa Bakim kremlerim var ama krem sürmeyi seviyorum :) ama zamanin hızlı gecmesi biraz kotu ama bi Çağla şikele bak 37 yaşında maşallahi var 40 li yaslar bile genç artık amannnn ...

Sigara en kötüsü.Bıraksan iyi olur. Ben de içiyorum nasıl tavsiye ise bırak demek
Az makyaj yapar bol su içer cildimi yıllardır nemlendiririm.Kırışıklığım da yok gibi,anneme çekmişim biraz.Ama sigaradan cildimin parlaklığı gitti gibi.Annemin mermer gibi ışıl ışıldır o ışıltı bende yok.

Sigara ben de kullanıyorum 20 yıldır,ah salak kafam.
Ona rağmen çok şükür cildim iyi.
Çok su,iyi besin,temiz hava ,az stres.

sigarayı bırakmaya calıştım özellikle spor yaptıgım için ama olmuyoorr sinirlenıyorum içmeyince veya sinir olunca bı tane yakmam şart oluyor Bubyüzden yüzüme daha özenli olmaya calışıyorum. Yüzümü olabildiğince korumaya calışmak istıyorum ama nereye kadar dıyorum. 50 yasında bıle minicik kırışı olmayan kaç kişi var.

Ben korkuyorum ne yalan söyliyeyım yüzümün kırıştıgını düşününce moral gidiyor. Teßkkur ederım. Ben yüz üstü uyuyordum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…