zaman geçmek nedir bilmiyor...........

MBASATAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
76
1
96
40
Antalya
36+3 teyim bugüne kadar çalıştım.ama zaman geçmek bilmiyor.gelsin artık kızım ya....şimdiden sonra evdeyim bakalım nasıl zaman geçicek

sakın gelsin etsin diye kafaya takıp sitres yapmayın, ben 38 den sonra ha bu gün ha yarın derken 40+4 te sezeryanla girdim doğuma. ne karnım indi aşşağı ne bi gram sancım oldu. fazla bekletmeden aldılar bebişimi. 38 den sonra stresten kesildi tüm belirtiler, gelir merak etmeyin. bazısı benimki gibi sever yerini çıkmak istemez. bozmayın bebişlerin rahatını :9:

ben de 41+2de doğum yaptım
gerçekren beklemek zor
ama tavsiyem hiç kalkmadan yat,uyu:27:
hayırlı,kolay doğumlar diliyorum:39:

bende gün sayanlardanım ..sezeryan olacam doktorum 28 ağustosa gün verdi heyecan korku bütün duyguları yoğun bi şekilde yaşıyorum:)

yaa hayırlısı olsun ama 41 haftalık dogurmayıda istemem yahu :D allahım kavusuyum yavrucagıma bian önce saglıklı bi şekildeeeeeeeeeeee :((

Gun sayan ben varim canim.....bu ikinci bebegim....ilk kizim 39+2 de dogmustu....

Bunda 39 haftalik oldum bekliyorum....

Gelen giden yok bazen karnim agriyo okadar.....:26:

Yurt disinda sezeryanda yapmiyolar....eee normal dogumu bekliyoz artik......:49:

Haydi senide Allah kurtarsin......

Gun sayan ben varim canim.....bu ikinci bebegim....ilk kizim 39+2 de dogmustu....

Bunda 39 haftalik oldum bekliyorum....

Gelen giden yok bazen karnim agriyo okadar.....:26:

Yurt disinda sezeryanda yapmiyolar....eee normal dogumu bekliyoz artik......:49:

Haydi senide Allah kurtarsin......

yaa karın agrısı bendede cok oluyo normalmi acaba.... bide şey hmm isal var yaaa tehlikeli olurmukiiii :( napsam gecmiyoo

Back
X