- Konu Sahibi cerencagan
-
hiiiiç sorma ben 32+3 sanki geri gidiyomuşum gibi aksine :))
Ya ben napıyım daha 17 haftalık bende hiç geçmiyo gözümde çok büyüyo uzun geliyo ya :)
Uzun valla arkadasim ne diyeyim :) gecicek ins cinsiyeti bellimi
Aynen çokkkk hemde :) erkekmiş sennki bellimi kaç haftalık :)
Senin yine iyimis normalmi sezeryanmi dusunuyosun
Bnmde 32 haftalık bitmiyor valla hiç zamn akmıyo sanki
bu zaman ne zaman geçecek acaba hiç geçmiyorki arkadaş... bi de çalışıyorum oyalancak bişeylerim var çalışmasam vay halime hepten duracak zaman....
Aynen çokkkk hemde :) erkekmiş sennki bellimi kaç haftalık :)
sezaryen canım. daha muayene olmadm ama yapamicam sanki normali.çünkü bi düşüğüm var ve onun sancısı beni mahvetmişti, birde bekarken kistlerim çoktu her ay regl dönemim kabustu resmen.daha rdgl olmadan iğne yaptırıyodum sancıdan önce.. bakalim hayirlisi
Bnmde 32 haftalık bitmiyor valla hiç zamn akmıyo sanki
valla benim 45 gunum kaldi ben hala hazilamadim hersey hazir ama yikayip utulenecek canta yapilacak sanki.hazirlaram hemen doguracam gibi geliyo birde sinavim var ona calisiyorum birde bunlar yetmezmis gibi surekli uykum geliyo yatmak istiyorum hic bisey yapmak istemiyorum yeni hamileymisim gibiiKizlar bebislerin esyalarini hazirladinizmi onumuzdeki hafta yavas yavas yikayip utu yapayim diyorum ama
Ben ciktim isten evdeyim zaman zor geciyo kac haftaliksin
Kizlar bebislerin esyalarini hazirladinizmi onumuzdeki hafta yavas yavas yikayip utu yapayim diyorum ama[/QUOT
benimde hersey hazır fakat yıkanmayı ve ütülenmeyi bekliyor, ayyy cok heyecanlı :))
valla benim 45 gunum kaldi ben hala hazilamadim hersey hazir ama yikayip utulenecek canta yapilacak sanki.hazirlaram hemen doguracam gibi geliyo birde sinavim var ona calisiyorum birde bunlar yetmezmis gibi surekli uykum geliyo yatmak istiyorum hic bisey yapmak istemiyorum yeni hamileymisim gibii
19. haftamızdayız inşallah bire an önce geçer zaman... sen yarı yolu geçmişsin ben daha yarılayamadım bile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?