Tabi anlatırım. . Biz çocuk sahibi olmaya bir anda karar verdik aslında bi akşam öyle konuşurken ikimizde içimizde ki özlemi farkettik ve neden olmasın dedik. Hiç inanmazdık ama karar verdiğimizin sonraki ayı hamile olduğumu öğrendim.ikimizde bekliyorduk zaten.regl zamanima 1 hafta varken anlamıştım hamilr olduğumu nasıl tarif etsem bilmiyorum ama hissetmiştim.Regl tarihimden 1 gün donra kan testi yaptırdık.Sonicu açıp baktım ki hamile degilim. Öyle büyük bi hayal kırıklığına uğradımki..Eşim dr kendini o kadar çok inandirmiski tahlil sonucuni gitti doktora gösterdi ve hoplaya zıplaya geldi. Anne olucagimi o bana soyledi:) ben baba okiyodun diyemedim.ama insanın sevdiğinden böyle bir haner alması gerçekten muhteşemmiş..Sonrasında kasık ağrılarım oldu kokulara karşı hassasiyet gösterdim.Ilk belirtilerim bunlardı , mide bulantısı yaşamadım. Yani kısaca böyle. Kısaca deyipte ne kadar da uzun yazmışım:) allah isteyrn herkese evlat nasip etsin.Tum hamilr arkadaşlarımada bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı. .