zaman gecmıyor dıyen hamişler

uykudan gectim bi agirlik bi can sikintisi mide bulantisi uyuyamamaktan basimda agriyo off offf

Benim gibi hisseden hamislerin oldugunu gormek supermis 19 haftadayim daha cok var cokkkkk ne Zamn dogurcm ben yaaaa

Kizlarr bende 32 haftalığım.Zaman artık gerçekten gecmiyor şafak sayıyorum ama yok geçmiyor ahh ahhh

Kizlarr bende 32 haftalığım.Zaman artık gerçekten gecmiyor şafak sayıyorum ama yok geçmiyor ahh ahhh

Ya bisi merak ettim acaba hamile olduğnu nezaman ve nasıl anladin anlatabilirmisin :/

Ya bisi merak ettim acaba hamile olduğnu nezaman ve nasıl anladin anlatabilirmisin :/

Tabi anlatırım. . Biz çocuk sahibi olmaya bir anda karar verdik aslında bi akşam öyle konuşurken ikimizde içimizde ki özlemi farkettik ve neden olmasın dedik. Hiç inanmazdık ama karar verdiğimizin sonraki ayı hamile olduğumu öğrendim.ikimizde bekliyorduk zaten.regl zamanima 1 hafta varken anlamıştım hamilr olduğumu nasıl tarif etsem bilmiyorum ama hissetmiştim.Regl tarihimden 1 gün donra kan testi yaptırdık.Sonicu açıp baktım ki hamile degilim. Öyle büyük bi hayal kırıklığına uğradımki..Eşim dr kendini o kadar çok inandirmiski tahlil sonucuni gitti doktora gösterdi ve hoplaya zıplaya geldi. Anne olucagimi o bana soyledi:) ben baba okiyodun diyemedim.ama insanın sevdiğinden böyle bir haner alması gerçekten muhteşemmiş..Sonrasında kasık ağrılarım oldu kokulara karşı hassasiyet gösterdim.Ilk belirtilerim bunlardı , mide bulantısı yaşamadım. Yani kısaca böyle. Kısaca deyipte ne kadar da uzun yazmışım:) allah isteyrn herkese evlat nasip etsin.Tum hamilr arkadaşlarımada bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı. .

Oncelikle teşekkür ederim canim yazdigin icin rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin bende esimde cok istiyoruz bi Bebeğimizin olmasini normlde pek adet belirtisi yasamam ama gecen ay adetmden once göğüslerim acimisti ve adet olunca gecti bu ay 15 i adet gormem gerekiyodu dayanamadm 3 gun öncesi adetten 12si kan tahlili yaptrdim 1.5 cikti umudumu kaybetmedm tam adet gunum göğüslerim acimaya başladı koltuk altina dgru giden kisim özellikle cok aciyo idrar testi yaptim negatif ara ara kasik agrilarim oluyo bazen öksürürken kasigim patliycak gbi oluyo ve bel agrilarim var sali gunu tekrr kan testi yapdim 0, 100 hayal kirikligi yaşadım idrar testleride negatif bu gece itibariyle 6 gun gecikme var fakat bi sonuc yok ikilemde kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…