Zaman geçmiyor..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Kızlar hamileyim ve zaman geçmiyor durdu sanki bir an önce hayırlisiyla oğlumu sağ salim kucağima almak istiyorum...siz nasıl sabrettiniz..

Benim için de geçmiyordu. Bende de anksiyete var had safhada. Ama artık normal yaşama dönmeye karar verdim. Sürekli hamile olduğumu düşünmekten vazgeçtim. Şimdi daha mutluyum. Unutmayın stres ve mutsuzluk Bebek için daha kötü. Hayatın akışına bırakın kendinizi, rahat olun. Hamilelik günleri geri gelmeyecek, tadını çıkarın.

Bana da geçmiyor :( hiç böyle gün saymamıştım :/ herkes tadını çıkar vs diyor da geçmiyor işte

Allah yardımcınız olsun valla.
Ben dayanamıyorum hamıle bayan gorunce.
Hiç sıkılmadım.Zamanda durmadı.Buyuduler bile:)

Yaa şimdi abes olacak ama benimde ablam hamile teyze olacağım günü sayıyorum. Ablam benden daha az stresli ama ben resmen gün sayıyorum ne zaman doğacak diye. Rüyamda dördüzler gördüm teyzecim falan diyorum :D
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi

Ya banada çok hızlı geçiyor nedense.ki bu durumdan memnunum.zamanı gelsinde kucağıma alayım ya yüzünüde göstermiyo doğumda görcem heralde.Allah herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.Amin

Kızlar hamileyim ve zaman geçmiyor durdu sanki bir an önce hayırlisiyla oğlumu sağ salim kucağima almak istiyorum...siz nasıl sabrettiniz..
Ayy hatirliyorum da ne sikilirdim gunleri sayardim. Hic bitmiyecek gibi gelirdi ama bitti bebis 1 yasina geldi bile.

Ben böyle iyiyim, korkutmak gibi olmasın ama lohusalık döneminden vs nefret ediyorum, o yüzden yavaş geçebilir Zaman
Keşke bebekler doğduktan sonra hemen 1 yaş olsalar :))

Bugünlerin tadını çıkar bebiş doğunca geçmeyen günlere uykusuz geceler de eklenecek:)))

Back
X