Zaman kaybisin

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
Bana Tam bi zaman kaybisin, artik sana harcayacak zamanim da enerjim de yok dedi

Cok canimi acitti bu cümle, sorsaniz sogumustum ondan başlamayan bu iliski burda bitse ne olurdu sanki? Zaten sogumusum cocuktan

Yav bu nasil erkek, bir erkek bukadar mi toy olur hic mi iliskilerden anlamaz (simdiye kadar hic sevgilisi olmamis yasi 22, hayir benimde simdiye kadar hic olmadi ama bir karsi cins neye kirilir neye ayar olur biliyorum az cok dagda yasamadim sonucta, ha bunu anlamak icin zaten sehirde yasamaya da gerek yok orasi ayri,neyse parantez ici cumlesi icin fazla uzun oldu) bukadar mi aileye düşkün olur, yok bu is olmaz diyodun chorichori zaten sogudum bu ne boyle olmaz olmaz bu is olamaz diyodun noldu, Gokhan ozen-oyle unutulmaz boyle unutulur dinliyodun noldu? bitse bu iliski, evet hic başlamamis olan bu iliski bitse uzulmem diyodun noldu?ben yoluma devam edeyim be ona mi kaldim diyodun noldu?

Kavga bile edemedik bitti gitti, sadece bu cümlesi kaldi aklimda moralim bozuldu

Icimi dokmek istedim kizlar, size de zamaninizi kaybettirdim galiba arkadas hakliydi napayim beni seven kaybettigi zamanin hesabini yapmasin, gülü seven dikenine katlansin :KK1:

Son düzenleme:
Bugün çok doluyum böyle şeyleri gördükçe daha da kötü oluyorum yaa :KK61:
Üzülmeyin siz o üzülsün ileride anlar zamanını değil çok güzel anılarını kaybettiğini.

Sen de döl israfısın kardeş, de o zaman.

Suç sende, bunca dalyan gibi boylu poslu adam varken o kara kuru, yerden bitme herife kendini adam sandırdın canımın içi. Sen ne bekliyordun ki?

Ayy MissCherry valla güldürdün şu mutsuz halimde :-):KK68:
ya arkadaslarimda oyle diyo biliyomusun nezaman bu cocuk benim onu sevdigimi ogrendi bi degisti bi garip oldu totosu kalkti, cok deger verdim cunku:63:

gururumu kirdi bikere daha donusu olmaz bu isin ama yine de insallah pisman olur:110:

pili bitmiş adamın demekki ilişki gtü yok afedersin.sorumluluk sabır hak getire onun bildiği kızlar sadece diskoda barda dans ettikleri olabilir gibi duruyor uzaktan.

Beraber olmadığın adamın nesini özlüyorsun?
Takıntı yapmış gibi duruyorsun, Karşıdan bakınca...

Özlemem için illa onunla sevgili filan olmama gerek yokki ama, belkide takintidir dogru olabilirsiniz suan olay taze ve cok uzgun olduğum icin onu sevdigimi dusunuyorum belki bilemiyorum...

pili bitmiş adamın demekki ilişki gtü yok afedersin.sorumluluk sabır hak getire onun bildiği kızlar sadece diskoda barda dans ettikleri olabilir gibi duruyor uzaktan.

Yok valla canim cok tuhaf biri,birak diskoyu bari hic dogru duzgun kizlarla iletisimi yok olmamis zaten oyuzdendi tartismalarimiz hic bişeyden anlamiyo bi kiz neye uzulur kirilir bilmiyo, cok kirdi beni bende kustum dün içimdekini o da kustu ve bitti:cry:

Belki sinirle söylemiştir üzülme pişman olur bence kendi kaybeder hem:63:

Ya insallah oyledir, insallah pisman olur bu lafindan sonra hic bisey olmamis gibi davranamam cok kirildim ya ama pisman olmasini istiyorum hayir hep onu guldurdum eglendirdim hatta o konusmak istedi her defasinda simdi birden bunu soyleyince şok oldum:cry:
ya cok tesekkur ederim canim cok iyisin valla:cry:

Ya insallah oyledir, insallah pisman olur bu lafindan sonra hic bisey olmamis gibi davranamam cok kirildim ya ama pisman olmasini istiyorum hayir hep onu guldurdum eglendirdim hatta o konusmak istedi her defasinda simdi birden bunu soyleyince şok oldum:cry:
ya cok tesekkur ederim canim cok iyisin valla:cry:
Genelde böyle fevri davrananlar pişman oluyor merak etme bi kaç güne özler oda zaten hem ilk senle sevgili olmuş kolay kolay vazgeçmez:KK15:

X