- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Bugün içimde öyle bir boşluk hissi oluştu ki tarif edemem. Neden oldu, nasıl oldu sorarsanız; sosyal medyada biraz geçmişe gittim. 7-8 yıl öncesine üniversite zamanlarıma, sonrasında yeni atandığım, bambaşka bir şehirdeki başlangıcıma, sonra ışık hızında geçen yıllarıma. Memleketime geldim uzun zaman oldu. Eskisi gibi mutlu olamadığımı hissediyorum. Yaşımın ilerlemiş olmasından mı yoksa zaman mekan, çevre değişimlerinden mi bilmiyorum ancak müthiş bir hüzün kapladı içimi. Büyük küçük sınavlarla dolu hayatım, özlemlerim, yalnızlığım, anksiyetem derken birikti sanırım. Bir sürü şükredeceğim şey var hayatımda ancak bir anlık gelen ve geçen zamanların, o güzel anıların tokat gibi yüzüme çarpmasının ruhumda oluşturduğu hüzün beni burada paylaşıp bir nebze olsun yalnız olmadığımı bilmeye sürükledi. Gündelik hayatıma döndüğümde belki şu anki hüznüm geçecektir diye umut ediyorum. Eee derdin ne diye soracak olan, veryansın edecek olanlara hak veriyorum. Kusuruma bakmayın ne olur. Buradaki iyi insanlar hep var olsunlar.