Zaman vermelimiyim

Zaman vermelimiyim

• Evet

OY: 1 50,0%
  • Hayır

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

madamumutsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
5
0
1
29
3 yildir enistemin yakin arkadasiyla ara ara konusuyoruz cok guvenilir ve durust biri kendisinden hoslandigimi biliyo hatta oda benden hoslandigini soyluyo en son mart ayinda sevgili olduk sonra ayrilmak istedi ayrildik ama hala beni sevdigini sadece zamana ihtiyaci oldugunu soyluyo cunku daha once 3 yillik iliskisinde aldatilmis kiz 15 gun snra bi baskasiyla evlenmis sizce bekleyip istedigi zamani vermeli miyim cok kararsizim ama ona karsi baya yogun hislerimde var napabilirim sizce

Eniştenizin arkadaşı kolay şeyler yaşamamış. Aldatan sevgilinin 15 gün içinde evlenmesi insanda gerçekten güvensizlik yaratır.

Eski sevgiliye karşı takıntı yapmış olabilir mi diye aklıma geliyor. Sürekli geçmişten size bahşediyor mu ?

Birde şu var. Mart'tan beri gerçekten çok zaman geçmiş. Bu düşündürücü değil mi ? Geçen zaman zarfında Arkadaş olarak birbirinize zaman tanımadınız mı?

Bende sordum unutamamis olabilir misin diye ona karsi icimde hicbisey yok evlenmis mutlu olsun dedi sadece yaptiklari benden guven duygusunu caldi soyledigi yalanlar falan dedi
Surec icerisinde konustuk ama cok fazla degil ben zaten hic geri donus yapmadim kendisine genelde o aradi mesaj atti biraz tepkisini olcmek icinde arayip sormadim acaba ariycak mi diye

o zaman bir kere şans vermekten bişey olmaz diye düşünüyorum.. ama şunu ona aşılamalısın seninle onu bir tutmasın kıyaslama işine girmesin.. güvensizliği var diye seni sıkmasına boğmasına sana laf söylemesine izin verme..

En son mart ayında sevgılı oldugunuzu yazmıssın , ondan oncede oldunuz ve ayrıldınızmı?

Hayir ondan once sadece arkdas olarak konustuk mart ayinda ilkkez sevgili olduk ve ayrildik hatta konustugumuzda bana digerinde yaptigim gibi bi aptallik yapip seni birakmak istemiyorum o yuzden bana biraz zaman ver kendimle barışmam icin dedi

Benimle onu bir tutacak gibi bi konusmasi olmadi bu zamana kdr aksine benim fam onun hayalindeki karaktere sahip oldugumu bana cok guvendigiini soyluyo ama bu zaman konusu beni biraz korkutuyo

zaman ver ona canım ama bu zamanında sınırı olsun 2 ay 3 ay gibi. zaman versen senı hep oyalasa daha kotu. sınırlı zaman ver

Seni başkaları ile aynı kefeye koyması sana hakaret.herkes aynı olur diye bi kural yok.
bence böyle ön yargılı biriyle çok yıpranırsın.
çok iyi düşün.

Back
X