- 7 Şubat 2016
- 214
- 184
- 23
- 34
Hahaah ay cok güldüm Allah senden razi olsun :) Rabbim sag salim kavusmayi nasib etsin :)Ben de 30. Haftamdayım kızlarr . Evhamlar evhamlar beni bitiriyorr doğum yaklaştıkça korkular artıyoray başım ağrıdı tansiyonum mu çıktı ay akıntım mı geldi ay bir saattir hareket etmedi sürekli bir tansiyon kontrol ettirme isteği eşim yakında huniyi takıcakk her gün bir şeye takıyorum bir gün tansiyonsa ertesi gün kiloma ertesi gün karın ağrıma derkenn günler geçiyorr. Geçen gün eşime benim karnım mı küçüldü? diye bile sordum şok oldu biran önce zaman geçse de sağ Salim doğursak hepimiiiz
Sen gene iyi ben 2haftalikken beta 64 dü 3 gün sonra kan ver tekrar dedi 3 haftalikken kesin ögrendim 37 hafta nasil gecer derken yolu yariladik hamd olsun6. Hafta sonunda öğrendim
Kişisel özelliklerimz çok benziyo canm burcun ne senin :))O deyil ben önceden aglamayan güclü duran erkek fatma gibiydimsimdi böyle olmakta zoruma gidiyo gidip bide ona agliyom
Hahahah :))Başlığı görünce ilk dediğim.Zaman yaklaşmıyor yaklaşmıyorhayatımın en geçmek bilmeyen günleri.böle diyorum geç öğrenseydim doğsaydı hemen sevgi pıtırcığı olduk eşim de ben de.inşallah kızımız da bizi sever.iyi ebeveynler oluruz inşallah.iyi kul,Hayırlı insan,hyırlı evlat olsun,mutlu olsun.Böyle uzatıyorum hep.
Yeni doğan görünce de vay be o kadar zaman geçmiş de doğmuş bile diyorumhepimiz sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza meleklerimizi
Ben seni hatırlıyorum kuzum erken öğrendiğin aklımda kalmış herhalde :)Sen gene iyi ben 2haftalikken beta 64 dü 3 gün sonra kan ver tekrar dedi 3 haftalikken kesin ögrendim 37 hafta nasil gecer derken yolu yariladik hamd olsun
İnşallah ya.ben de özeniyorum doğumu yakın olanlara.Hahahah :))
Bazen bize de öyle oluyor canım hele evden çıkamadıkça zaman hiç geçmiyor kendime hep bi oyalancak şey bulmaya çalışıyorum zaman geçsin diye :)
Kesinlikle evlatlarımız inşallah Allah yolunda hayırlı kullar olur, bizde onları en hayırlı şekilde iyi huylu güzel bi ümmet olarak yetiştiririz inşallah.
Bende hoplayıp zıplayan koca göbekli hamilelere çok özeniyorm maşallah subhanallah :))
O da neSen gene iyi ben 2haftalikken beta 64 dü 3 gün sonra kan ver tekrar dedi 3 haftalikken kesin ögrendim 37 hafta nasil gecer derken yolu yariladik hamd olsun
Basak canim ama özelliklerini tasimam pek. Yükselenim aslanKişisel özelliklerimz çok benziyo canm burcun ne senin :))
Olabilir canimBen seni hatırlıyorum kuzum erken öğrendiğin aklımda kalmış herhalde :)
Hicbi fikrim yok henüzDoğum cantaniz hazirmi kizlar neler koymayi planliyorsunuz?
Evet canim biraz karisik bi durum benimkiO da neçok çabuk farketmişsin.Sağlıkla kavuşuruz inşallah meleklerimize.Benm hem düzensizliğim vardı.Bolca da stresim.Stresten gecikti sanmıştım.7 aylık evliyken 1500 km ye güç bela ev taşıdık.tayinim olmadı.gurbet yalnızlık derken Rabbim bana yol arkadaşı,can parçası emanet etmiş hamd olsun
Sen kesinlikle yükseleninin özelliklerini taşıyosun bende aslanım ve tam bir aslanım :)Basak canim ama özelliklerini tasimam pek. Yükselenim aslan
Çok güzel bi konuya değindin canım :)Doğum cantaniz hazirmi kizlar neler koymayi planliyorsunuz?
Çanta olarak hazir değil ama bir çok şeyim hazir canimÇok güzel bi konuya değindin canım :)
Hazır değil henüz, cuma kalanları alıp hazırlamaya başlayacağım Allah nasip ederse. Sen hazırladn mı neler koydun?
Çok güzel yazmışsın bitanem faydalı olur inşallah herkese bende araştırıyordm hemen hemen aynı koyacağımız şeyler, kendin için kilotta al belli olmaz taşar falan sürekli değiştirirsin.Çanta olarak hazir değil ama bir çok şeyim hazir canim
Benim için olanlar
İki tane pijama takimi
Bitane terlik
Bitane emzirme atleti
İki tane emzirme süt yeni ( alacagim)
Makyaj cantasi
İki - uç tane çorap
Doğum sonraki için ped (alacagim)
Havlu peçete
İslak mendil
Bitane pike takimi ( pembe )
Doğum sonrasi giymek icin eve gelirken için rahat bir kiyafet ( eşofman gibi )
Bebek için
İki tane hastane cikisi ( çoklu setler )
Yeni doğan bezi
Kalin bitane battaniye
Küçük alistrma biberonu
Küçük mama ( sut gelmezse diye )
Agiz bezi
Bitane tulum
Puset
Bakim ürünleri
Emzik
Çarşaf
Şuan aklima gelen bunlar canim
Başka ne lazim olabilir acaba?
Bebek şekerleri
atistirmalik kurabiye tabagi hazirlayacagim
Loğusa şerbeti hazirlayacagim
Bunlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?