Zaman yaklaştıkça...Hamişler toplantısı :)

Ben de 30. Haftamdayım kızlarr . Evhamlar evhamlar beni bitiriyorr doğum yaklaştıkça korkular artıyor ay başım ağrıdı tansiyonum mu çıktı ay akıntım mı geldi ay bir saattir hareket etmedi sürekli bir tansiyon kontrol ettirme isteği eşim yakında huniyi takıcakkher gün bir şeye takıyorum bir gün tansiyonsa ertesi gün kiloma ertesi gün karın ağrıma derkenn günler geçiyorr. Geçen gün eşime benim karnım mı küçüldü? diye bile sordum şok oldu biran önce zaman geçse de sağ Salim doğursak hepimiiiz

Hahaah ay cok güldüm Allah senden razi olsun :) Rabbim sag salim kavusmayi nasib etsin :)

Hahahah :))
Bazen bize de öyle oluyor canım hele evden çıkamadıkça zaman hiç geçmiyor kendime hep bi oyalancak şey bulmaya çalışıyorum zaman geçsin diye :)
Kesinlikle evlatlarımız inşallah Allah yolunda hayırlı kullar olur, bizde onları en hayırlı şekilde iyi huylu güzel bi ümmet olarak yetiştiririz inşallah.
Bende hoplayıp zıplayan koca göbekli hamilelere çok özeniyorm maşallah subhanallah :))

Sen gene iyi ben 2haftalikken beta 64 dü 3 gün sonra kan ver tekrar dedi 3 haftalikken kesin ögrendim 37 hafta nasil gecer derken yolu yariladik hamd olsun
Ben seni hatırlıyorum kuzum erken öğrendiğin aklımda kalmış herhalde :)

Kizlar zaman daraldikca bebeğinden ayrilmak istemiyorum çok garip bir duygu bu hep icimd kalsin hep teknelerini hissedeyim istiyorum. Zaman benim.için çok hizli ilerliyor. Kendimi bu hamilelik sürecinde hep prensesleri gibi hissediyorum. Çok mutluyum boyle. Tabi bebegimide görmek istiyorum neye benziyor nasil olacak çok merak ediyorum. Çok heyecanliyim. Rabbim hepimizi saglicakla kavustursun yavrularimiza

İnşallah ya.ben de özeniyorum doğumu yakın olanlara.
Bi de diyorum ki şimdi benm içimde acayip bi sevgi var.Ya kızım beni böyle sevmezse.Sonra sever ya diyorum ben annemi nasıl seviyorsam o da beni sever.Onu şimdiden bi birey olarak görüyorum.Karakteriyle gelecek ,kendi istekleri olacak,dayatma yapmamam lazm diyorum.Nasıl bi bızdık olacak bilemiyorum.Öğretmenim onu bırakıp çalışma fikri beni şimdiden üzüyor

Artık mayıs sonu haziran başı sağlıcakla gelmeli

Sen gene iyi ben 2haftalikken beta 64 dü 3 gün sonra kan ver tekrar dedi 3 haftalikken kesin ögrendim 37 hafta nasil gecer derken yolu yariladik hamd olsun
O da ne çok çabuk farketmişsin.Sağlıkla kavuşuruz inşallah meleklerimize.Benm hem düzensizliğim vardı.Bolca da stresim.Stresten gecikti sanmıştım.7 aylık evliyken 1500 km ye güç bela ev taşıdık.tayinim olmadı.gurbet yalnızlık derken Rabbim bana yol arkadaşı,can parçası emanet etmiş hamd olsun

Bnde varim8+5 haftaliğizmide bulantilarim ve kusmalarim gecede devam ediyorAllah yardimcimiz olsun

Evet canim biraz karisik bi durum benimki
9 gün gecikmeyle doktora gittim kan+ idrar negatif cikti. Buna dayanarak isvicreden istanbula arabayla gittik.. 2 gün sonra düzceye gectik... 2 gün sonra orduya gectik.. kurban bayraminin ilk günü acayip hasta oldum. Salgina yakalanmisim meger öylelikle ögrendik gec döllenmw olmus meger 9 gün gecikme oldugunda 1 haftalikmis daha ondan cikmamis

Doğum cantaniz hazirmi kizlar neler koymayi planliyorsunuz?
Çok güzel bi konuya değindin canım :)
Hazır değil henüz, cuma kalanları alıp hazırlamaya başlayacağım Allah nasip ederse. Sen hazırladn mı neler koydun?

Çok güzel bi konuya değindin canım :)
Hazır değil henüz, cuma kalanları alıp hazırlamaya başlayacağım Allah nasip ederse. Sen hazırladn mı neler koydun?
Çanta olarak hazir değil ama bir çok şeyim hazir canim

Benim için olanlar
İki tane pijama takimi
Bitane terlik
Bitane emzirme atleti
İki tane emzirme süt yeni ( alacagim)
Makyaj cantasi
İki - uç tane çorap
Doğum sonraki için ped (alacagim)
Havlu peçete
İslak mendil
Bitane pike takimi ( pembe )
Doğum sonrasi giymek icin eve gelirken için rahat bir kiyafet ( eşofman gibi )

Bebek için
İki tane hastane cikisi ( çoklu setler )
Yeni doğan bezi
Kalin bitane battaniye
Küçük alistrma biberonu
Küçük mama ( sut gelmezse diye )
Agiz bezi
Bitane tulum
Puset
Bakim ürünleri
Emzik
Çarşaf

Şuan aklima gelen bunlar canim
Başka ne lazim olabilir acaba?

Bebek şekerleri
atistirmalik kurabiye tabagi hazirlayacagim
Loğusa şerbeti hazirlayacagim

Bunlar canim

Çok güzel yazmışsın bitanem faydalı olur inşallah herkese bende araştırıyordm hemen hemen aynı koyacağımız şeyler, kendin için kilotta al belli olmaz taşar falan sürekli değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…