Zaman yazarı: AKP'ye oy verdiler helak oldular

Şehitlik yorumun hariç sana katılıyorum demiştim
Sanki bunları destekliyormuşum görunumu oluşturuyor benden alıntı yapman

Şehitlik yorumun hariç sana katılıyorum demiştim
Sanki bunları destekliyormuşum görunumu oluşturuyor benden alıntı yapman

Valla ne yalan soyleyeyim, bugune kadar seni de onlardan diye biliyordum. Nedense aklimda oyle kalmis.. Sen degil miydin basortusu icin onlara oy verdim diyen? Seninle bunun kavgasini yapmamis miydik? Bana sadece basortusu icin kavga yaptik deme sakin..

mune abla artık herkesin sabrı taşmış durumda.insanlar karşıt görüşlü olunca da ağzına geleni söylüyo.
ister haklı olsun ister haksız olsun kimseye beddua etme gibi bi ayrıcalığımız olmamalı

bu abi hangi akıl hastahanesinden yazmış bu mesajı. söyleyelimde ilacın dozunu artırsınlar. hafif kalmış.

Son düzenleme:
allahım sen bizi böle vicdansız insanlardan koru yarabbim..milletin yüreği yandı yuvalarına ateş düştü bu adam hala siyaset oy derdinde mi??allah ıslat etsin!!!

Lutfen yanlisim varsa duzeltin ama benim bildigim savasta olenler, göçük altinda kalip olenler, bogularak olenler, logusa veya dogum esnasinda olenler, gurbette olenler sehittir. Bunlarda bu nedenle sehit kabul edilmedi mi ? Benim bildigim sehit tanimi yanlis mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tekrar begenemedim, yuzde yuz katiliyorum...

allah senden soracağını soruyor ki evlat vermiyor!!!! dur şemsiyemi alayımm başıma kemik yağmasın!!!

Bu nasil bir uslup boyle karsinizdaki kim olursa olsun , ne derse desin boyle agir bir sozu haketmiyor.

Benzer söylemler 99 depreminde ölen insanlar içinde söylenmişti, Gölcük'te ölen asker menşeili insanlar için içki içiyorlar, zina yapıyorlar, müstehaktır gibi bir açıklama yapılmıştı, yazıyı kaynaklı maynaklı bulursam eklerim ama o ara gündemi takip edenler hatırlarlar.
Bu haberde o hesap, yakışıksız ve kötü

Toki konutlari dere yatagina yapildigi icin sel sonucu olen insanlarda sehitlik mertebesinde mi?
Bundan hic bahsedilmedi de...
Ihmalleri yapip, insanlarin olumlerine sebep olup, sonrada tutunacak dal vermek icin sehit oldu onlar denmez...

Ben hayatımda sadece bir kez oy kullandım ve o oyda da farklı alanlarda farklı partilere oy verdim
Seninle de sadece din üzerinden tartıştığımızı hatırlıyorum
Oyle bir şey dedim mi hatırlamıyorum ama dediğimi de sanmıyorum

Onlar? Biz?

Bu nasıl bir yaklaşım arkadaş yaaa?
"
Lütfen şundan bir kurtulalım artık! İnsanlar bizim gibi düşünmüyor diye "düşman" olmayız, sadece "farklı düşüncede" oluruz ve dilimizin döndüğünce bir düşünce veya olay çerçevesinde tartışabiliriz.

Onlar - Biz

Bu çok zavallı bir tanımlama.

Bunu yapmayalım lütfen!

Son düzenleme:

allah senden soracağını soruyor ki evlat vermiyor!!!! dur şemsiyemi alayımm başıma kemik yağmasın!!!

Bu ne demek yaaa kanım dondu. Burada cogu kisiyle zit dusunceleri paylastik, tartistik ama bu ne demektir. Allah buyuk beddua doner dolasir sahibini bulurmus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdiklarinizda ortak goruse sahip oldugumuz kisimlar var ama su soylediginizin yenilir yutulur yani yok, konu cok baska, buraya cekmek bel altidir...

Sizin nezninizde genele yazayım.Yapmayalım nolur:Onlar kim,birbirimizie bukadarmı yabacı,düşmanız?Falanca parti filanca parti,dindar dindar olmayan.

Konu icin anca bir sey yazabiliyorum.Sacmaligin dik alasi, herkes nasil su acili olayi bile kendine yorma, tarafini kopurtme derdinde...

Toki konutlari dere yatagina yapildigi icin sel sonucu olen insanlarda sehitlik mertebesinde mi?
Bundan hic bahsedilmedi de...
Ihmalleri yapip, insanlarin olumlerine sebep olup, sonrada tutunacak dal vermek icin sehit oldu onlar denmez...

Benim bildiğim Kur'an da Allah yolunda ölenlere şehit deniliyor..
Peygamberefendimizde bir hadisinde 7 adet manevi şehitlikten bahsediyor.
Bir arkadaş onların şehit olmadığını söylemenin Allah a karşı çıkmak olduğunu söylemiş.
Merak ettim şehit olduklarına neye dayanarak karar verilmiş?
Kur'an dan bir ayet gösteren olur mu acaba?

yazıyı okurken tam da aklıma bu gelmisti mune,
dansöz oynattıklarını iddia edip depremle cezalandırıldılar diyorlardı...
aynı dusunceyle pompeide cocuklarını korumak icin kendisini siper eden aileler icin de ensest yakıstırması ile yine hakettiklerini buldukları soyleniyordu...
bugun de acıya uzulmek, onu paylasmaya calısmak yerine köle gibi calıstırılan insanlara, yitip giden canlara surekli bir yakıstırma arayısı icinde bazı insanlar.

bu cezalar, haketmeler, helak olmalar, mustehaklar hic bitmeyecek mi?!

Herkes her soylenene inaniyor parkon...
Artik hukumetin ihmalleri sonucu olmus insanlara sehit oldu onlar sehit diyorlar, sonra biz bir dakika ya ihmalller yuzunden oldu ama diyoruz, aynen senin dedigin gibi bir dakika sen karsi cikiyorsun ama diyorlar...
Evet karsi cikiyorum, sizin gibi sormadan arastirmadan icinde her dini icerik bulunan cumleye boynum kildan ince demiyorum, neymis isin asli sorguluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…