- 25 Aralık 2020
- 156
- 106
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
Özgüvenim zaman zaman o kadar düşüyor ki. Bugün yine öyle bir günümdeyim. 34 yaşındayım birkaç başarısız ilişki girişimim dışında aşk hayatımda bir hareketlilik olmadı. Arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı hatta 2. çocuğunu yapıyor ben hala bir yol alamadım. Akademisyenim doktoramı bitirdim ancak deneylerimi yaparken esansiyel tremorum ve sosyal fobim olduğu için zorluk çekiyorum. Ellerim titriyor. Arkadaşlarımla paslaşıyoruz. Ancak kendi işimi halledememek o kadar zoruma gidiyor ki. Ehliyetim var ancak araç kullanamıyorum. Deneme girişimim var aslında ama babam ve erkek kardeşim sürekli sen yapamazsın dedikleri için herhalde onların görüp benim göremediğim bişi var beceriksizim diyorum ve korkuyorum. Bla bla… Kısacası bulunduğum konumda olmayı hal etmediğimi düşünüyorum. Kendimi çok eksik ve yetersiz görüyorum. Dışarıdan görseniz hiç öyle değil tam bir sevgi pıtırcığı dersiniz içten içe yaşıyorum bu durumu. Öyle bir içimi dökmek istedim. İyi hissetmedim çünkü. Bana demek istediğiniz bişi önerileriniz varsa bekliyorum. Herkese iyi bir pazar gecesi diliyorum.