Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

tüm hastalara ve özellikle bu kardesimize Allah bir an önce acil sifalar versin
safi ismiyle tecelli etsin insallah

selamla geldim size....

gelelim gelişmelere ;

Öncelikle hepinizi öpüyor sesi bir önceki görüşmeme göre çok daha iyi geldi bana ama kendisi biraz daha rahatsızlığının arttığını ifade etti ama gerçekten sesi çok iyiydi.

Süreci bugüne kadar paylaşmamı istememişti ama bu sefer yaz abi dedi ;

Önünde 2 seçenek varmış birincisi bir operasyon riskleri biraz fazla diğeri de kemoterapi bu biraz daha iyimser sonuçları var.

Hepinizin selamını söyledim ve artık sizlerle konuşması konusunda ikna ettim :)

Binlerin dua ettiğini de paylaştım ki "forumda hiç adını bile görmediğim mesaj 2 olan ama Kazen abi hadi bize artık bilgi ver zeboşum nasıl ?"diye soran üyeyi anlattım. 2 mesajı var 4 senedir üye hiç bir konuya yazmamış ama herkesi takip ediyor : )

Bana bu konuda yapılan hadi abi ara baskısını söylemiyorum bile. Bana baskı yapmayın artık ara diye sizin arama zamanınız geldi gelişmeleri paylaşacağım ...

Canım zeboşum.
Rabbim şifa verir ve gene gelirsin umarım

Son düzenleme:
rabbim yar ve yardımcısı olsun şafi isminden şifalar nasip etsin ailesine bütün sevenlerine bağışlasın onu inşallah zor bir durum fakat dua ile yüksek moralle herşey mümkün.. bir hastalığın kaynağıda bir şifanın kaynağı da yine bir insandır..
bir insan sizi üzer üzülme kaynağınız olur canınızı sıkar yemek yemezsınız mıde agrılarnızın baş agrılarınızın sebebı olur
bazı ınsanlar vardır onlarla acı yedığınız yemek bal olur tatlı olur. bir sesi bir gülüşü bütün agrılarınızı giderir
inşallah burdaki bütün şifa kaynağı bu güzel insanların duaları arkadşımıza ulaşır.. acil şifalar olsun inşallah

sağlığına kavuşmuş halde eski zeboş olarak aramıza dönmen için dua edeceğim canım.
sağlıcakla kal.

Bu kadar çok seveni dua edeni varken eminim en kısa zamanda sağlıkla dönecek aramıza

Son düzenleme:
Cok uzuldum ya bende merak ediyordum ne zaman forumda goremiyorum onu..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN zebos ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)
umarim biran önce iyilesir aramiza donersin...

Çok geçmiş olsun, bu sancılı süreci tez vakitte atlatıp sağlığına kavuşur inşallah..

Allahtan acil şifalar dilerim.

Burayı görmedim ya yazıklar olsun bana cok üzüldüm icim yandı a
Kazenin mesajı mutlu etti beni. Dualarımda olacaksın bitanem, allahım yardımcın olsun acılarına derman olsun. Yine aramıza doneceksin inşallah sen hapse düşeceksin ben de sana nescafe gondericem, ben de çenemi tutamıycam sen sus elmayra diye özel mesaj atacaksın. Seni cok seviyorum

Allahım yardımcın olsun zeboş, çok daha iyi olacaksın inşallah
Kazen sesini daha iyi duymuş bütün acıların son bulacak ve eski sağlığına kavuşup aramıza döneceksin inşallah

Rabbim Zeboş'un ve tüm hastaların yardımcı olsun,şifa versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…