Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Sevgili arkadaslar :16:
Zebosun kızkardeşi ile konuştum bugün öğlen. Konum simdi açıldığı için simdi size haber verebiliyorum.
Kızımız hastanede yatıyordu biliyorsunuz cigerlerindeki fazla su çekilecekti zatürre olmuştu. Kemoterapi de zatürreden ötürü durdurulmuştu.
Durumu ağırlasınca 2 ay yogun bakımda kalmış zebos. Boğazından 2 delik acmışlar. Genelde zatürre vakalarında bu oluyor zaten... Yeni yeni kendine gelmeye başlamış taburcu edilmiş. Kendisi ses tellerinde sıkıntı olduğu için bogazdaki deliklerden ötürü kız kardeşine telefon ettirmiş. Gercekten bugün cok sevincliyim arkadasım adına...
Herkese cok selam söyledi cok cok da öpüyor. Tüm dua eden, bizimle üzülen, iyi dilekte bulunup dua eden herkese cok cok teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız...

Hayyalcim yaaa biliyorsun bende bugun başlıyordum
ama senden aldık haber çok teşekkürler
nasıl sevindim anlatamam

iyiki varsın canımmmm Allahım Sağlık versin
bende geçirdim o illeet hastalığı Allahın izni ile aşacak geçicek
zeboş aramıza gelicek hatta ona hoşgeldin partisi bile yaparız :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Abla ellerini hareket ettirememe sebebi nedir ?

Omirilikten kaynaklanan bir sorun vardı,ondan ellerini oynatamıyormuş..

Hayyalcim yaaa biliyorsun bende bugun başlıyordum
ama senden aldık haber çok teşekkürler
nasıl sevindim anlatamam

iyiki varsın canımmmm Allahım Sağlık versin
bende geçirdim o illeet hastalığı Allahın izni ile aşacak geçicek
zeboş aramıza gelicek hatta ona hoşgeldin partisi bile yaparız :16::16::16::16:

Gelecek inşallah aramıza fallencim :34: tekrar eski sağlığına kavuşacak rabbimin izniyle

Omirilikten kaynaklanan bir sorun vardı,ondan ellerini oynatamıyormuş..

Gelecek inşallah aramıza fallencim :34: tekrar eski sağlığına kavuşacak rabbimin izniyle

Ablacığım bu kadar seveni varken yemin ederim bende inanıyorum
Rabbim yar ve yardımcısı olsun
ben bütün kalbimle inanıyorum gelecek muhteşem yuzyıl olmasada başka
bişeyle mutlaka kritik yapacağız inşallah.

inşallah atlatıp tekrar döner buralara. Rabbim yardımcısı olsun

Bir elinde zaten hissizlik vardı. Diğerinde de aynı durum varmış hastalığı ile alakalı...
Ellerini kullanabilmek için ve hastalıktan kurtulmak için ameliyat olursa ses tellerini kaybedebilirmiş. Büyük riskte bir ameliyat.
Ameliyat olmak istemiyor zeboş. Risk risktir çünkü kemoterapi ile de atlatabileceğini konuşmuş doktorla.
Tek umut bu şu anda. :34:

Ablacığım bu kadar seveni varken yemin ederim bende inanıyorum
Rabbim yar ve yardımcısı olsun
ben bütün kalbimle inanıyorum gelecek muhteşem yuzyıl olmasada başka
bişeyle mutlaka kritik yapacağız inşallah.

Amim bitanem,atlatacak inşallah bu günleride aramızda tekrar olacak..

inşallah atlatıp tekrar döner buralara. Rabbim yardımcısı olsun

Amin datlum,bizlerde tek dileğimiz aramıza sağlıcakla dönmesidir..

Bir elinde zaten hissizlik vardı. Diğerinde de aynı durum varmış hastalığı ile alakalı...
Ellerini kullanabilmek için ve hastalıktan kurtulmak için ameliyat olursa ses tellerini kaybedebilirmiş. Büyük riskte bir ameliyat.
Ameliyat olmak istemiyor zeboş. Risk risktir çünkü kemoterapi ile de atlatabileceğini konuşmuş doktorla.

Allahtan umut kesilmez hiç bir zaman. Dua kaderi bile değiştirir. Eğer bir daha konuşursanız ne olur burada o kadar insaaın, istisnasız onun için dua ettiğini söyleyin.

Çok riskli bir ameliyat buda,inşallah kemoterapi ile atlatacak bunuda..

Ben zeboşun bunu zamanla yeneceğine tüm kalbimle inanıyorum hayyal ciğim.
Ancak lütfen irtibatını kesme zaman zaman senden haber alalım
:38:

Allahtan umut kesilmez hiç bir zaman. Dua kaderi bile değiştirir. Eğer bir daha konuşursanız ne olur burada o kadar insaaın, istisnasız onun için dua ettiğini söyleyin.

Daima söylüyorum herkesin selamını, ona dua ettiğini, onu sevdiğimizi hepsini söyledim hiç merak etmeyin. :38:
O da bizleri çok sevdiğini, onu unutmadığımız için ne kadar vefakar olduğumuzu, hepimizi öptüğünü ve çok selamlarını söyledi kardeşi aracılığı ile.

Daima söylüyorum herkesin selamını, ona dua ettiğini, onu sevdiğimizi hepsini söyledim hiç merak etmeyin. :38:
O da bizleri çok sevdiğini, onu unutmadığımız için ne kadar vefakar olduğumuzu, hepimizi öptüğünü ve çok selamlarını söyledi kardeşi aracılığı ile.

Teşekkürler............................

haber alındığına çok sevindim..gelmiş geçmiş olur inşallah..

Sevgili arkadaslar :16:
Zebosun kızkardeşi ile konuştum bugün öğlen. Konum simdi açıldığı için simdi size haber verebiliyorum.
Kızımız hastanede yatıyordu biliyorsunuz cigerlerindeki fazla su çekilecekti zatürre olmuştu. Kemoterapi de zatürreden ötürü durdurulmuştu.
Durumu ağırlasınca 2 ay yogun bakımda kalmış zebos. Boğazından 2 delik acmışlar. Genelde zatürre vakalarında bu oluyor zaten... Yeni yeni kendine gelmeye başlamış taburcu edilmiş. Kendisi ses tellerinde sıkıntı olduğu için bogazdaki deliklerden ötürü kız kardeşine telefon ettirmiş. Gercekten bugün cok sevincliyim arkadasım adına...
Herkese cok selam söyledi cok cok da öpüyor. Tüm dua eden, bizimle üzülen, iyi dilekte bulunup dua eden herkese cok cok teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız...

Daha da iyi olacak inşallahhh...
Seni seviyorum Zebuşum minik kuşum :38:

Hayalcim teşekkürler :71:

Boğazımdaki düğüm ne olursa olsun çözülmüyor, haber aldıktan sonra bile...
Gelmelisin, ne olursa olsun gelmelisin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Zeboşcum, gün doğmadan neler doğuyor değil mi:31:
Rabbim seni çok seviyor, ne kadar çok sevenin ve dua edenin var.herkes el ele.
herkesi böyle görmek, bir insanın bu kadar değer yarattığını görmek ne kadar güzel bir mutluluk.:16:
senin açından bakıyorum da ne güzel bir şeymiş bu kadar sevilmek.

Güçlü insanların imtihanları da güçlü oluyor gerçekten.Tozu dumana katmanı sabırsızlıkla bekliyoruz burada.
Allah ım her zaman yar ve yardımcın olsun,tüm sevdiklerinle birlikte.:16:

Artık telefonları kız kardeşi cevapladığından sık aramak istemiyorum canım...
Sıkmak, boğmak istemiyorum. Elimden geldiğince arayacağım ama. :38:

Allahim insaAllah sifasini verir. Sanirim suan morale fazlasiyla ihtiyaci var. Rabbim arkadasinizi ve kk'dasimizi bize bagislasin insaAllah.

Back
X