Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelelim gelişmelere ;
Öncelikle hepinizi öpüyor sesi bir önceki görüşmeme göre çok daha iyi geldi bana ama kendisi biraz daha rahatsızlığının arttığını ifade etti ama gerçekten sesi çok iyiydi.
Süreci bugüne kadar paylaşmamı istememişti ama bu sefer yaz abi dedi ;
Önünde 2 seçenek varmış birincisi bir operasyon riskleri biraz fazla diğeri de kemoterapi bu biraz daha iyimser sonuçları var.
Hepinizin selamını söyledim ve artık sizlerle konuşması konusunda ikna ettim :)
Binlerin dua ettiğini de paylaştım ki "forumda hiç adını bile görmediğim mesaj 2 olan ama Kazen abi hadi bize artık bilgi ver zeboşum nasıl ?"diye soran üyeyi anlattım. 2 mesajı var 4 senedir üye hiç bir konuya yazmamış ama herkesi takip ediyor : )
Bana bu konuda yapılan hadi abi ara baskısını söylemiyorum bile. Bana baskı yapmayın artık ara diye sizin arama zamanınız geldi gelişmeleri paylaşacağım ...
Zebosumla görüştüm biraz önce hepinize çok çok selamı var,seside çok iyi geliyordu
Kemoterapi için ilaç beklyormuş,bir an önce sağlıığına kavuşup tekrardan aramızda olacak inşallah..
Burada yazdıklarımızı anlattım hepimiz tek yürek olduk burada zebosumuz içinçok duygulandı çok mutlu oldu teşekkür etti hepinize..
Çok sevindim Ank'ım yaSağolasın haber verdiğin için
Çok özledik değil mi Zebuşumuzu![]()
Bende megimmbugüne kısmet oldu görüşmek
Dönecek inşallah en kısa zamanda aramızda olacak bomba gbi hemde![]()
İnşallahhhhhh sağlıcakla gelsin aramıza Zebuşumuzz
Minik kuşumuz,zeka küpümüz,tatlımız![]()
Amin megn inşallahhh bir an önce sağlıpına kavuşurda tekrara aramızda olur
Hele birgelsin de gene didişiriz onunlaaa hürremci yaaaaa zeboşşşumuzz![]()