Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeboşum yavru kankam
sen kuvvetli kızsın daha öncekiler gibi bunuda atlatacaksın Allahın izniyle
Rabbimden şifa diliyorum yavru kankacım
bu topiği açana haber getirenlere teşekkür ediyorum.
Komşummm gelmişşşş oleyy yaşasınne habersinnnn yaaaa iyisin demiiiii özledik vallla seni
![]()
Yafru kankanla dün görüştümmm soran herkese çok selamı var![]()
Kim olduğunu bilmiyorum seni tanımıyorum ama bence buna da gerek yok önemli olan kalplerin bir olması Zeboş
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.İçindeki umut ışığını hiç kaybetme..Benim anneannem göğüs kanserine yakalanmıştı 2002'de.Annemle teyzem herkesten daha çok çöktüler bu duruma.Ama anneannem savaştı.O kadar zorluğu,ilaç tedavilerini(ki kemoterapi çok ağır bi ilaç tedavisi) ameliyatları herşeyi o kadar güzel atlattı ki.Bir gün bile moralini bozmadan,acaba kötü bişey olucak mı diye düşünmedi hiç.Herkesten daha güçlü oldu.Şimdi maşallah hiçbir iz kalmadı sapasağlam çok şükür
O yüzden sen inancını hiç kaybetme..Allahım güç versin sana ve tüm hastalara...
Ve konuyu açan arkadaşımın duyarlılığı için de çok teşekkür ediyorum.Çok duygulandım gerçekten.Ne kadar güzel bi davranış.İnsan yeri gelir yakınındaki dibindeki dostuna böyle destek vermekten kaçınırken senin yaptığın mükemmel bişey canım.
Desteklerimizi güzel sözlerimizi esirgemeyelim Zeboştan.Umarım bu yazdıklarımızı okur daha da güçlenirsin![]()
Günlerdir arıyorum ama cevap veren yok maalesef yok, kendimi çok iyi hissedemediğim zaman açamıyorum ama sana mutlaka dönerim demişti.
Ne mesajlarıma ne aramalarıma döndü...
Zeboş için inanılmaz üzüntü duyuyorum... :26:
Tanimiyorum ama oyle cok duydumki ..Umarim en kisa zamanda iyi haberler alirsin HayyaL ve burda onu bekleyen dua eden insanlarada iyi haberler verirsin.Bende dua ediyorum canim![]()
inşallah kötü bir şey yoktur, İnşallah aramalarına döner Hayyalcim...