Erkek arkadaşımla konuşmuyoruz ayrıldık.Daha doğrusu ayrıldıktan iki üç gün sonra yazdı ve seni çok seviyorum ama sana eskisi gibi olamam kafamı toplayayım ara verelim falan dedi.Benim de hatam vardı ama onun da vardı ve gerçekten bu kadar affedilmeyecek bir şey değildi.Ben de zamana bırakmak yerine konuşarak halledebiliriz zaman iyigelmez dedim o da hayır dedi.Zamanla olursa olur olmazsa kısmet falan dedi ama seni seviyorum diyor .Bu çok çelişkili.Yani kısaca üç gündür konuşmuyoruz.Zamana bıraktı kendisi.Şuan gayet hayatına devam ediyor ama ben beklenti içinde olduğum için hiç iyi değilim.Kızlar ne yapmalıyım zamana bırakan biri sevmiyordur değil mi ya da mesaj atmalı mıyım bu ne kadar zaman sürecek yani.Tamamen bitsin bitecekse de.Kimseye umut vermeye hakkı yok kimsenin.Sadece ısrarcı durmak istemiyorum çünkü hep yapıcı olmaya düzeltmeye çalıştım kaç gündür.Ne yapayım sizce?
o şimdi av peşinde, sen dur elinin altında onun işler kesat giderse gelir sana anlamı bu.Erkek arkadaşımla konuşmuyoruz ayrıldık.Daha doğrusu ayrıldıktan iki üç gün sonra yazdı ve seni çok seviyorum ama sana eskisi gibi olamam kafamı toplayayım ara verelim falan dedi.Benim de hatam vardı ama onun da vardı ve gerçekten bu kadar affedilmeyecek bir şey değildi.Ben de zamana bırakmak yerine konuşarak halledebiliriz zaman iyigelmez dedim o da hayır dedi.Zamanla olursa olur olmazsa kısmet falan dedi ama seni seviyorum diyor .Bu çok çelişkili.Yani kısaca üç gündür konuşmuyoruz.Zamana bıraktı kendisi.Şuan gayet hayatına devam ediyor ama ben beklenti içinde olduğum için hiç iyi değilim.Kızlar ne yapmalıyım zamana bırakan biri sevmiyordur değil mi ya da mesaj atmalı mıyım bu ne kadar zaman sürecek yani.Tamamen bitsin bitecekse de.Kimseye umut vermeye hakkı yok kimsenin.Sadece ısrarcı durmak istemiyorum çünkü hep yapıcı olmaya düzeltmeye çalıştım kaç gündür.Ne yapayım sizce?
Sana diyor ki sen burda bekle daha iyisini bulursam yallah bulamazsam yine sendeyim bence sen karar ver şimdi böyle birini hayatında istiyor musun? İnşallah kırılmamışsındır ama şunu unutma bazı insanlara yol vermeliyiz daha güzel insanlara rastgelmek için.Erkek arkadaşımla konuşmuyoruz ayrıldık.Daha doğrusu ayrıldıktan iki üç gün sonra yazdı ve seni çok seviyorum ama sana eskisi gibi olamam kafamı toplayayım ara verelim falan dedi.Benim de hatam vardı ama onun da vardı ve gerçekten bu kadar affedilmeyecek bir şey değildi.Ben de zamana bırakmak yerine konuşarak halledebiliriz zaman iyigelmez dedim o da hayır dedi.Zamanla olursa olur olmazsa kısmet falan dedi ama seni seviyorum diyor .Bu çok çelişkili.Yani kısaca üç gündür konuşmuyoruz.Zamana bıraktı kendisi.Şuan gayet hayatına devam ediyor ama ben beklenti içinde olduğum için hiç iyi değilim.Kızlar ne yapmalıyım zamana bırakan biri sevmiyordur değil mi ya da mesaj atmalı mıyım bu ne kadar zaman sürecek yani.Tamamen bitsin bitecekse de.Kimseye umut vermeye hakkı yok kimsenin.Sadece ısrarcı durmak istemiyorum çünkü hep yapıcı olmaya düzeltmeye çalıştım kaç gündür.Ne yapayım sizce?
Bence siz de hayatınıza bakin. Anladığım gezip tozup gönlünü gezdircek. Sizi elinde tutmak istiyor yedek gibi. Bence hayatınıza bakin ve unutun gitsin. Bu sevgi değil seven insan zamana bırakmaz.Erkek arkadaşımla konuşmuyoruz ayrıldık.Daha doğrusu ayrıldıktan iki üç gün sonra yazdı ve seni çok seviyorum ama sana eskisi gibi olamam kafamı toplayayım ara verelim falan dedi.Benim de hatam vardı ama onun da vardı ve gerçekten bu kadar affedilmeyecek bir şey değildi.Ben de zamana bırakmak yerine konuşarak halledebiliriz zaman iyigelmez dedim o da hayır dedi.Zamanla olursa olur olmazsa kısmet falan dedi ama seni seviyorum diyor .Bu çok çelişkili.Yani kısaca üç gündür konuşmuyoruz.Zamana bıraktı kendisi.Şuan gayet hayatına devam ediyor ama ben beklenti içinde olduğum için hiç iyi değilim.Kızlar ne yapmalıyım zamana bırakan biri sevmiyordur değil mi ya da mesaj atmalı mıyım bu ne kadar zaman sürecek yani.Tamamen bitsin bitecekse de.Kimseye umut vermeye hakkı yok kimsenin.Sadece ısrarcı durmak istemiyorum çünkü hep yapıcı olmaya düzeltmeye çalıştım kaç gündür.Ne yapayım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?