Zamana bırakalım dedi?

ahu11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
16
-3
1
28
Erkek arkadaşımla konuşmuyoruz ayrıldık.Daha doğrusu ayrıldıktan iki üç gün sonra yazdı ve seni çok seviyorum ama sana eskisi gibi olamam kafamı toplayayım ara verelim falan dedi.Benim de hatam vardı ama onun da vardı ve gerçekten bu kadar affedilmeyecek bir şey değildi.Ben de zamana bırakmak yerine konuşarak halledebiliriz zaman iyigelmez dedim o da hayır dedi.Zamanla olursa olur olmazsa kısmet falan dedi ama seni seviyorum diyor .Bu çok çelişkili.Yani kısaca üç gündür konuşmuyoruz.Zamana bıraktı kendisi.Şuan gayet hayatına devam ediyor ama ben beklenti içinde olduğum için hiç iyi değilim.Kızlar ne yapmalıyım zamana bırakan biri sevmiyordur değil mi ya da mesaj atmalı mıyım bu ne kadar zaman sürecek yani.Tamamen bitsin bitecekse de.Kimseye umut vermeye hakkı yok kimsenin.Sadece ısrarcı durmak istemiyorum çünkü hep yapıcı olmaya düzeltmeye çalıştım kaç gündür.Ne yapayım sizce?

Duygular vardır belki ama anlaşabilmek bambaşka bir şey. Anlaşamıyorsunuz demek ki. Bırakın gitsin.

Seni seviyorum ama ara verelim demek şu: seni seviyorum diyor ki, sen bi umutla bekleyesin tamamen bitirmeyesin. Eğer başka birini bulamazsa ya da daha iyisini, dönecek. Ama seni sevmiyor, seven insan- kadın erkek farketmez- kaybetmekten korkar, böyle risklere girmez ve dahi asla ayrı kalamaz. Ve sevdiğini üzmeye yüreği dayanmaz. Seveni de sevmeyeni de gördük ve ayırdedebiliyorum. Net bilgi.

kesinlikle katılıyorum arkadaşlara, eski sevgilim de aynı şeyi yapmıştı yıllar önce,ben kuzu kuzu beklerken o birini bulup evlenmişti:)

Kuzum bu arkadaş sana demiş ki,

Makarna sen şurada dur Fasulye ile doymazsam sıra sana gelecek

o şimdi av peşinde, sen dur elinin altında onun işler kesat giderse gelir sana anlamı bu.

İlişkiniz bitmiş,size söyledikleri hikaye.Yarın dönse demeyecek misiniz ''ya dönecektin madem beni neden üzdün'' diye ? Ben derdim şahsen.Bir sorun varsa konuşarak çözülür,çözülmüyorsa da kararını verir ayrılırsın,kolayını bulmuş herkes,azıcık ara verelim ya deyip karşıdakinin psikolojisinin içine ediyorlar resmen.Hayır dönse bile ben neden döndüğünü de sorgularım,hiçbir şey eskisi kadar güven vermez artık anlatabiliyor muyum ? Sizin için de böyle olacak sürekli kafanızın içinde yer edecek bu düşünce,en iyisi kendi hayatınıza devam etmeniz.

çok yorulduysa kavgadan bunalmıştır bıraz rahatlamak ıstıyor olabılır. yanı bi insan sevse de cok yıprandıysa tartışmalardan vs gıdebılıyor. sen onu kendı halıne bırak ve hayatını yaşa. muhtemelen 1 ay sonra doner. yon verecek kısı sen ol o olmasın.

" Zamanla olur,olmazsada kısmet " sözünü duymuşsunuz..Bekleyesiniz varsada beklemeyin..

Sana diyor ki sen burda bekle daha iyisini bulursam yallah bulamazsam yine sendeyim bence sen karar ver şimdi böyle birini hayatında istiyor musun? İnşallah kırılmamışsındır ama şunu unutma bazı insanlara yol vermeliyiz daha güzel insanlara rastgelmek için.

Benim anlamadığım ayrılmak ve bitirmek için neden karşı taraftan icazet bekliyorsunuz ki. Yani adam iki ay sonra dönüp dolaşıp gelse kaldığı yerden devam mı edeceksiniz? İlişkiye ara verelim zamana bırakalımın meali seni yedeğe atıyorum, kafama göre başkasını bulamazsam ya da kafama koyduğumla sevgili olamazsam sana dönerimdir. Siz kendinize şu muameleyi reva görecek kadar acizmisiniz. İlişkilerde böyle kararlar iki kişiliktir. Adam size rağmen böyle kararlar alıyorsa sizi kaybetmeyi umursamıyordur. Böyle bir adamı hayatınızdan çıkarmak için illa onun iznine ihtiyacınız yok. Basarsınız engeli önünüze bakarsınız. Böyle insanlara kendinizi ezdirmeyin, sizi kaybetme ihtimaline rağmen, gidip hayatına bakan adam için boşuna kendinizi üzmeyin.

Bence siz de hayatınıza bakin. Anladığım gezip tozup gönlünü gezdircek. Sizi elinde tutmak istiyor yedek gibi. Bence hayatınıza bakin ve unutun gitsin. Bu sevgi değil seven insan zamana bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…