Zamanım da , param da yetmiyor mutlu olmak için...

Kızlar yanlış anlaşılma olmasın . Ben anneme temizlik yaptırmıyorum asla. Kendim yapıyorum . Temizlikçi tut diyenelere dedim ki .. O paraya yazık . Kendim yaparım temizliğimi o parayı da anneme veririm . en azından faturasını öder.
gayet açık ve net söylediklerin ama inan insanlar nasıl okuyor anlamıyorum.

Size birşey söylim mi bende bu şartlarda çalışırdım hatta cumrtesileride bu şekilde olurdu
Şimdi geriye baktığımda keşke diyorum
Herkesin evde olduğu yemek yaptığı yada yediği bir saatte ben yolda eve giderken buluyordum kendimi
Hayatta en büyük adımı o işten çıkarak
Hani bir şarkı var ya kanatlarım var ruhumda, o kadar hafif o kadar özgür hissettim ki kendimi el borcu ve kredi borcumuz vardı çıktığımda. Ama eşimden Allah razı olsun bana destek verdi iki ay kadar sonra iş buldum. c.tesisi olmayan, çıkış saati 6 olan.
Siz isterseniz herşey olur. Hamileliği ertelemeyin derim

Aynen bende çok uzun süre böyle çalıştım, her girdiğim yer sabah ya 08:00 ya da 07:30 iş başı, akşam çıkışı belli olmayan, deli gibi yoğun, evime de uzak yerler oluyordu. Bir taraftan çalışmazsam olmuyor, borç gırtlakta şöyle söyleyeyim 1 günümün bile boş geçmemesi gerek derken, işsizlik had safha da iken daha iyi şartlarda bir iş bulmam kolay olmaz diye düşünürken 2. gün şuan çalıştığım yerden aradılar.

Akşam 6, cumartesi tatil, sosyal haklarım tam daha ne isterim ki? Üstelik kibar, iş yaptırırken bile karşılığında rica, minnet duyan insanlar. Gerçekten nasıl ve ne şekilde çalıştığın çok önemli.

Sabah 7 , akşam 8 çalışma düzenim bu .Günün 11 saatini işte geçiyorum. Eşimde aynı şekilde. Güzel bir evim var. Cumartesi günleri temizlikle geçiyor.Çamaşır,ütü ,silme,süpürme . Pazar gününü kendime ayırmak istiyorum ama o da mümkün olmuyor. Ya kayınvalidem bir etkinlik düzenliyor , ya annem . Bazen kuaföre gitmek için bile zaman bulamıyorum. Fiziksel anlamda gerçekten yorgunum. Sevmediğim bi işteyim. Maaşım çok kötü değil ama kazandığım paranın büyük bir kısmı borca gidiyor. Bir kısmınıda annemlere harcıyorum. Onlarında zor durumda olduğunu biliyorum. Ama benden herkes ilgi bekliyor. Eşim ilgi bekliyor, annem kardeşim ilgi bekliyor. Kayınvalidem ilgi bekliyor. Arkadaşlarım sitem ediyor. 7 gün bana yetmiyor. Ekonomik sıkıntılar var. İş değiştirsem emin olamıyorum. Çocuk yapmak istiyorum. Yaşım otuz. Şuan çalışmasam olmuyor. Kafam allak bullak. En çok beni yoran ekonomik konular ama... Yetmiyor... ne zaman ne para....Herkes mi böyle
Herşeyi 2 güne sığdirmayin sizde çalişansaniz zaten sabah alarm kurmuş gibi erkenden gözlerinizi açarsiniz. Şahsen ben öyleydim. Cumartesi erkenden isi bitirin geri zaman size kaldin kayinvalide , anne hepsini bir günde aradan çikarin. Pazar gunude size kalsin bunuda acikca söyleyin neyde çekiniyorsunuz ?

Borclariniz ne zamam biticek ?
Elbet bir tarih vardir. Borcunuz bittikten sonra da çocuk yaparsiniz hem de isinizden tazminatinizida alip cikarsiniz. Malum 6 ay ucretsiz izinde hemen her yeri çikariyor. Bu da sizin icin elinize topli para gecmesi demek, zaten birde rapor bitince alicaksiniz.

40 yasinda hamile kalan var , Alt konmuş 42 yasinda 3'lere hamile şuan :)

Back
X