- Konu Sahibi evelynraven
-
Her gün geçtikçe gencecik de olsanız içinize bir korku sarıyor mu? Yılların hızlıca su misali akıp geçmesi, sorumlulukların artması, eskiye dönüp baktığınız da vay be günler ne çabuk geçip gidiyor dediğiniz ve her doğum gününüz olduğunda içinizin burkulması ve sizin biraz daha yaşlanmış olmanız.. Tuhaf bir psikolojiye girmenize neden oluyor mu? Zamandan korkuyor musunuz siz de ? Buyurun paylaşalım hislerimizi
Her gün geçtikçe gencecik de olsanız içinize bir korku sarıyor mu? Yılların hızlıca su misali akıp geçmesi, sorumlulukların artması, eskiye dönüp baktığınız da vay be günler ne çabuk geçip gidiyor dediğiniz ve her doğum gününüz olduğunda içinizin burkulması ve sizin biraz daha yaşlanmış olmanız.. Tuhaf bir psikolojiye girmenize neden oluyor mu? Zamandan korkuyor musunuz siz de ? Buyurun paylaşalım hislerimizi
Daha 20 yasindayim keske zaman biraz daha hizli gecsee :)) okul bitseşakası bi yana gerçekten zaman çok hızlı geciyor, 30 yasina gelince aglarin herhalde
Bunu yazan biri eger 25 ini asmissa anlarim. Ama eger 25 in altindaki yas bunu soylerse zor yillar var onunde:) Ben 3 yildir dusunuyorum bunu yas ilerlediginde hissettiriyor cunku korku endise. Ama bieseyler sigdirabilene ne mutlu. Bizde insallah 40 yillik evliliklere bir suru guzel ani cocuk torun ask sadakat baglilik sigdiranlardan oluruz. Rabbim nasip etsin.
Ben bunu hiç hissetmedim çünkü gençliğimde dönmek istediğim tek bir gün yok
Bu halimi ve huzurumu seviyorum, varsın yaşlanalım, yer çekimine karşı koyamasın vücudumuz umurum değil, huzurum olsun yeter yaşamak için
benim için bu kış çok hızlı geçti mesela. ama yaz geçmiyor. aslına bakılırsa son 6 - 7 senem çok çabuk geçmiş
19 yaşındayım, amin inşallah
Oyy kuzu cok erken boyle seyler dusunmene. Bence aklindan cikar cunku kendini sartlandirirsan zaman senin pskolojini mahveder. Buna yeni jenerasyonun cabuk buyumesi de etki ediyordur ama ben hatirliyorum bundan 8 yil once tek derdim derslerdi ve annemle babamin ne kadar kontrolcu oldugu. Simdi daha iyi anliyorum en basit dertlerin bunlar oldugunu. Bu yuzden sakin bu yaslarini boyle fikirlerle gecirme suan en guzel yillarindasin.
Ben bu yaşıma geldim istediğim hiçbirşeyi tapaadım. 18ken falan insan büyümeyi olgunlaşmayı istiyor. Artık ben yaşlanma sürecine giriyorum, eski enerjim,isteğim,hayata bakışım olmayacak.
En güzel ve hyata pozitif baktığım yıllar 22-23-24 yaşlarımdı bir tek o yıllara dönmek isterdim, o zamank beni bulabilmek için.
Küçücük bebecik diye sevdiklerimin kocaman gençler olduğunu her fark ettiğimde, vay be yaşlanıyorum iyice diye bir an duraksadığım oluyor. Zaman geçiyor diye panik halinde değilim; ama ölüm bir, vakti değişmez diyorlar ya, her geride bıraktığım gün ile ona biraz daha yaklaştığım da bir gerçek. Kıssacası, yaşlanmak, hayattın bazı zevklerden mahrum kalmak beni korkutmuyor, ama bir gün beni de toprak altında bırakıp gidecekler, bunun için hazırlanmıyorum korkusu geliyor ara sıra...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?