• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanın Hızı Durmuyor

Ben de 19 yaşındayım şimdiden tuhaf yaş takıntılarına girmeye başladım. Hep yaşımız 20-19-18 olarak kalsa.. 30 yaşıma geldiğinde kendimi ölmeden önce ölmüş sayarım herhalde haha:37:

Allah korusun, kimse o yaslarda kalmasin surekli...

'Ama ben yasima gore cok olgunum' denilen ergenlik donemleri, hepsi de oyledir zaten... Tabii o yaslarda aksi asla kabul edilmez, kendini en akilli zanneder kisi, yeri gelir isin icinden cikamaz, size fikir danisir ama bildigini okur hatta sizin onu anlamadiginizi iddia eder sonra gelir yine size aglar... Surekli mutsuz olacak bir sey bulur, niteliklerini arttirmasi gerekirken kafayi askla bozar, erkekleri cozdugunu sanir, taktikler dener, yersiz oz guveniyle onlari parmaginda oynatmaya kalkar ama safligindan ve tecrubesizliginden genelde oynayan kendisi olur...

Kendini gelistirmis hicbir kadin 30una gelip 18 yasini ozlemez cunku zamani dogru kullanmistir, iyi bir isi, esi, saglam dostluklari, yerinde tecrubeleri vardir ki bunlar o yastaki beden ve yuzumuzden daha onemli ustelik kendine iyi bakan bir kadin 30unda yaslanmaz aksine daha guzel ve disi olur...

Cok guzel hatiralarim var yine de donmek istemem on yil oncesine... Simdiki tecrubelerimi, bakis acimi, oz guvenimi hicbir fiziksel ozellikle degismem, on yil sonra da dusunecegim bunu, yirmi yil sonra da...

Her gün geçtikçe gencecik de olsanız içinize bir korku sarıyor mu? Yılların hızlıca su misali akıp geçmesi, sorumlulukların artması, eskiye dönüp baktığınız da vay be günler ne çabuk geçip gidiyor dediğiniz ve her doğum gününüz olduğunda içinizin burkulması ve sizin biraz daha yaşlanmış olmanız.. Tuhaf bir psikolojiye girmenize neden oluyor mu? Zamandan korkuyor musunuz siz de ? Buyurun paylaşalım hislerimizi:31:
Hic boyle bir hisse kapilmadim,zamanin hizla gectiginin farkindayim ama bu beni uzmuyo,cunku bu gecen senelerde herseyi dolu dolu yasadim,cok sukur hayatimda keske yapmasydim dedigim birsey olmadi,gordugumden geri de kalmadim,allah ne istediysem az cok verdi,aratmadi.annem sag,babam sag,esim var onu seviyorum,bebegim var,onu seviyoruz,yaslaniyosamda bu guzelliklerle beraber yaslaniyorum bunu dusunmek guzel.
Acaba bu gecmis yillar icinde icinde kalan birseyler mi oldu yada seni uzen buyuk seyler,bence birseylerin tadini alamayan,gecmisine doyamayan insanlar yaslanmaktan olmekten korkarlar,cevremden bir kac insanda bu sekildede o yuzden soruyorum.

Son düzenleme:
Her gün geçtikçe gencecik de olsanız içinize bir korku sarıyor mu? Yılların hızlıca su misali akıp geçmesi, sorumlulukların artması, eskiye dönüp baktığınız da vay be günler ne çabuk geçip gidiyor dediğiniz ve her doğum gününüz olduğunda içinizin burkulması ve sizin biraz daha yaşlanmış olmanız.. Tuhaf bir psikolojiye girmenize neden oluyor mu? Zamandan korkuyor musunuz siz de ? Buyurun paylaşalım hislerimizi:31:

azıcık
:50::50::50::50:

Hic boyle bir hisse kapilmadim,zamanin hizla gectiginin farkindayim ama bu beni uzmuyo,cunku bu gecen senelerde herseyi dolu dolu yasadim,cok sukur hayatimda keske yapmasydim dedigim birsey olmadi,gordugumden geri de kalmadim,allah ne istediysem az cok verdi,aratmadi.annem sag,babam sag,esim var onu seviyorum,bebegim var,onu seviyoruz,yaslaniyosamda bu guzelliklerle beraber yaslaniyorum bunu dusunmek guzel.
Acaba bu gecmis yillar icinde icinde kalan birseyler mi oldu yada seni uzen buyuk seyler,bence birseylerin tadini alamayan,gecmisine doyamayan insanlar yaslanmaktan olmekten korkarlar,cevremden bir kac insanda bu sekildede o yuzden soruyorum.

Yok öyle değil benim ki biraz takıntı. Her şeyi takarım kafamda kurarım :44:

Yok öyle değil benim ki biraz takıntı. Her şeyi takarım kafamda kurarım :44:
Kendi kendini yiyip bitirirsin bu sekilde,bu huyundan vazgec diycem ama kolay birsey olsa ustesinden gelirdin simdiye kadar sanirim.
Soyle dusunebilirsin,birtek ben yaslanmiyorum,bir tek zaman bana gecmiyo,herkes bu dunyanin icinde iyi kotu zamanini dolduruyo.allah pismanlik vermesin,hayirli saglikli omurler nasip etsin herkese ailesiyle insallah.

Kendi kendini yiyip bitirirsin bu sekilde,bu huyundan vazgec diycem ama kolay birsey olsa ustesinden gelirdin simdiye kadar sanirim.
Soyle dusunebilirsin,birtek ben yaslanmiyorum,bir tek zaman bana gecmiyo,herkes bu dunyanin icinde iyi kotu zamanini dolduruyo.allah pismanlik vermesin,hayirli saglikli omurler nasip etsin herkese ailesiyle insallah.

Evet çok doğru.. Amin inşallah :31:

Eylülde 29 oluyorum ama artık bi anlamı yok korkmuyorum yaşlanmaktan yeter ki dolu dolu geçsin yıllar

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Valla ben bi ara cok takiodum 26 yasinda gencecik herseyi yarim kalmis arkadasimi kaybedince allah sirali olum versin diorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 Yaşından sonra zaman hızlı geçer derler, doğrudur da.. çünkü yavaştan iş hayatı falan uğraşıp duruyoruz, öncesinde sadece okul hayatı falan.. haliyle vakit geçmek bilmiyor..

Bende geçen hafta 24 üme girdim ve bu hislere kapıldım zaman ne çabuk geçmiş sanki daha dün 18 dim.

Hayattan zevk almaya bakmak gerek her yaşın ayrı bir güzelliği varmış ,ama 30 uma bastığımda bayağı kompleks yapacağım kesin.:27:

Back
X