- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
- Konu Sahibi evelynraven
Ben de 19 yaşındayım şimdiden tuhaf yaş takıntılarına girmeye başladım. Hep yaşımız 20-19-18 olarak kalsa.. 30 yaşıma geldiğinde kendimi ölmeden önce ölmüş sayarım herhalde haha![]()
Allah korusun, kimse o yaslarda kalmasin surekli...
'Ama ben yasima gore cok olgunum' denilen ergenlik donemleri, hepsi de oyledir zaten... Tabii o yaslarda aksi asla kabul edilmez, kendini en akilli zanneder kisi, yeri gelir isin icinden cikamaz, size fikir danisir ama bildigini okur hatta sizin onu anlamadiginizi iddia eder sonra gelir yine size aglar... Surekli mutsuz olacak bir sey bulur, niteliklerini arttirmasi gerekirken kafayi askla bozar, erkekleri cozdugunu sanir, taktikler dener, yersiz oz guveniyle onlari parmaginda oynatmaya kalkar ama safligindan ve tecrubesizliginden genelde oynayan kendisi olur...
Kendini gelistirmis hicbir kadin 30una gelip 18 yasini ozlemez cunku zamani dogru kullanmistir, iyi bir isi, esi, saglam dostluklari, yerinde tecrubeleri vardir ki bunlar o yastaki beden ve yuzumuzden daha onemli ustelik kendine iyi bakan bir kadin 30unda yaslanmaz aksine daha guzel ve disi olur...
Cok guzel hatiralarim var yine de donmek istemem on yil oncesine... Simdiki tecrubelerimi, bakis acimi, oz guvenimi hicbir fiziksel ozellikle degismem, on yil sonra da dusunecegim bunu, yirmi yil sonra da...