Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zamaninizdan ayırıp okursaniz sevinirim görüşleriniz benim için değerli
Galiba evli birinden hoşlaniyorum onunds bana baktığını hissediyorum ama bunun çok yanlış birşey olduğunu biliyorum
Bunun üstesinden gelmeye çalışıyorum ama onu her gördüğümde bakmadan yapamıyorum yardımcı olun nasıl unutabilirim
Galiba evli birinden hoşlaniyorum onunds bana baktığını hissediyorum ama bunun çok yanlış birşey olduğunu biliyorum
Bunun üstesinden gelmeye çalışıyorum ama onu her gördüğümde bakmadan yapamıyorum yardımcı olun nasıl unutabilirim
Sadece 'bakmaktan' bahsediyorsunuz. Ozaman bakmayın biraz iradeli olun. Evli olduğunu bile bile bakıp hayaller kurmak nedir allah aşkına? Kendinize saygınız olsun öncelikle. Siz neden evli birisine ilgi duyasınızki? Ayrıca onun size karşı ilgi duyduğundan emin misiniz? 'O da bakıyor' diyorsunuz? Farkında mısınız bilmiyorum ama HER INSAN BAKAR! Biraz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz sanki.