Zamanla bir şeyler değişir mi?

Eflatun_9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
126
62
48
38
Herkese iyi akşamlar.
Bir konuda çok kararsız kaldığım için fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar. Yardımcı olursanız sevinirim...
4-5 yıllık üniversite döneminden bir arkadaşımla yaklaşık bir aydır oldukça samimi konuşmaya başladık. Her sabah günaydın mesajları (resimler, karikatürler vb. ile birlikte) atıyor, gece uyuyuncaya kadar sohbet ediyoruz. İlgi alanlarımız ve görüşlerimiz yakın olduğu için hiç sıkılmadık sohbetten. Yalnız bir sene öncesi nişanlısından ayrıldı (kız da tanıdığım biri ve bırakan kızdı). Bunu çok zor atlattığını biliyorum ve artık bir ilişki istemediği konuşmalardan anlaşılıyordu. Ancak arada farklı bir şeyler olduğunu belli edecek ifadeleri oldu ve zaten bu kadar samimiyet de pek normal arkadaşlık gibi gelmedi bana. Sonuçta sanırım yoğun ilginin de etkisiyle bende hisler oluştu.
Kendisi başka bir şehirde yaşıyor işi sebebiyle. Geçen hafta yaşadığım şehre geldi ve buradaki dört günün iki akşamını bana ayırdı. Görüşmeler çok güzeldi. İlk gün iltifatlar vs. vardı, bir şeyler olacak gibi geldi bana. Ancak ikinci gün tamamen arkadaşçaydı her şey. Buradaki iş başvurusu olumsuz sonuçlandı. Belki onun da etkisiyle çok ilgisizdi sanki. Bana ne oldu bilmiyorum ama hislerimin arkadaşlıktan fazla olduğunu ve onda böyle bir şey olmadığı için ileride üzülmemek adına artık görüşmek istemediğimi söyledim. Çok üzüldü, bozmayalım bunu dedi. Geçmişinden dolayı ve şu anki hayat şartları sebebiyle (üniversite sonrası asker oldu ve doğuda) kimseye karşı hiçbir şey hissedemediğini söyledi. Dostça bitti her şey.
Ancak ben çok kötü etkilendim. Bu kadaer alıştığımı ve üzüleceğimi hiç tahmin etmiyordum. Şimdi kendimi zor tutuyorum yazmamak için. Arkadaşça konuşursam kapılıp gideceğim belli ve onda bir şey yok. Zamanla değişir mi bilmiyorum. Ona daha fazla zaman tanımalı mıydım, bir ay az bir süre mi onu da bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini düşünemeyecek kadar üzgünüm...
Sabrınız için teşekkür ederim.

Iliskiyi sen kesmissin ne olursa olsun yazmamalisin senin yoklugunu o hissetsin. Uzaklarda asker oldugundan seninle konusmak iyi gelmistir yalnizligina. Fakat simdi yazarsan emin ol boyle surup gider sen iyice asik olursun. Bekle bakalim senin boslugunu o hissetsin belki de bir seyler hissedip gelir. Simdi ustelersen ya hicbir ise yaramaz ya da eskisini unutmadiysa seni onu unutmak icin kullanir ama yine de akli onda kalir cunku kavusamayinca buyuk ask oluyor. Bence ondan adim bekle kendine hakim ol.

Bana çok samimiyetsiz geldi bu adamın yaptığı.Yani gelip samimi konuş sonra dengesiz tavırlara gir.Seni düştüğü boşlukta kullanmış başka birşey değil.Bozmayalım derkende BANA GÜVEN VERMEYE ÖZGÜVENİMİ BESLEMEYE DEVAM ET demek istemiş aslında farkında olmadan.Oldu canım! Sen beslen ben üzülürüm.Kız onu bıraktığı için eksilen özgüvenini ve duygularını sana besleterek onaracak sonra da defolup gidecek.Sana belli sınırlar çizmiş ve burada dur demiş.Hem burada dur hem gitme. Pardon karşısında köpek yok.İnsan var.Bir bayan var duyguları olan bir canlı var.Ne demek sadece onun çizdiği sınırlarda kalarak acı çekerek sırf onun için bitirmemek.Adamdaki bencillik had safhada. Dediğim gibi tek derdi gücünü senden toplamak.Başka bir derdi yok.Uzak dur.Tek tavsiyem bu.

Shut Up_ M mutlumelo
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız, benim artık hiçbir şey yapmamam lazım. Zaten öyle yoruldum ki. Hep başıma aynı şey geliyor. Biriyle tanışıyorum, bir şeyler olacak gibiyken bir anda arkadaşlığa dönüyor. 5. ya da 6. böyle. Eğitimim, kariyerim var, sosyal bir insanım, çevremdekiler güzel olduğumu söylüyor. Ne eksik anlamıyorum. Hayatım boyunca hiç sevgilim, ilişkim olmadı. Bir kere olur gibi oldu, o da 5. gün terk etti, sorunları varmış... Ne sorunlu insan varsa bana mı rastlıyor anlamıyorum.

Canim bir de su acidan bak demekki senin icin hayirli degiller ki Allah daha sonra uzulmemen icin en basta bu sekilde ilerletiyor. Evlensen ve sonrasinda olmayip ayrilsan daha cok sey yasayacagindan unutman daha da zorlasir. Kolun kirildi diye uzulme belki Allah sana kanat verecek. Senin hakkinda hayirlisi olsun bir gun karsina oyle biri gelir ki olmadi diye sukredersin bence et duani yoluna bak Allahim da senin yardimcin olur...

Artık ümidimi tamamen kaybettim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…