Zamanla burun der mi kalkar m?

cnmmm burunnn estetikte çok fazla değişemiyomuşş...mesele benim arkadaşımın burnu baya büyük yüzüne göre ,doktorrr küçük bi burna sahip olman imkansız ama yüzüne daaha gidecek şekilde küçültcem...öyle istediginiz şekilde yapmamız imkansız sonucta burun delikleriniz büyük ve burun deliklerinde oynama olmas demişti..aslında mantıklıda geldii..zaten yüzüme orantılı bi burun istiyorumm bence seninkide yüzüne orantılı olandır hani yandan uzun diyosun yaaaa.:1hug:

cnm dr neden öyle demiş anlamadım benim burun deliklerim küçültüldü..küçültülüyor yani..

cnmmm burunnn estetikte çok fazla değişemiyomuşş...mesele benim arkadaşımın burnu baya büyük yüzüne göre ,doktorrr küçük bi burna sahip olman imkansız ama yüzüne daaha gidecek şekilde küçültcem...öyle istediginiz şekilde yapmamız imkansız sonucta burun delikleriniz büyük ve burun deliklerinde oynama olmas demişti..aslında mantıklıda geldii..zaten yüzüme orantılı bi burun istiyorumm bence seninkide yüzüne orantılı olandır hani yandan uzun diyosun yaaaa.:1hug:

canım ya benim burnum çok kemerliydi ama yüzüme göre aman aman büyük değildi bence.. hatta şu anki burnum kemeri alınmış ve ucu azıcık kaldırıldığı için karşıya ve aşağıya bakıyor gibi.. uzun görünüyor yani.. benim hatırladığım tasarımla pek alakası yok gibi.. gün gectikçe canım sıkılıyor bu duruma.. hatta tasarım için biraz geç oluğu için doktora ısrar edememiştim tekrar bakayım diye.. çünkü doktor ameliyatla ilgili bilgi vermeye kalkıştı doğrudan ben de nasılsa işinin uzmanı diye ısrarcı olmamıştım ama şimdi keske ısrar edip çeşitli alternatifler üzerinde de dursaydık, çeşitli şekillerde görseydim keşke demekten alamıyorum kendimi.. biraz da sinirleniyorum bu duruma.. ama yine de tabi tasarımda bu kadar düşük değildi..

cnm dr neden öyle demiş anlamadım benim burun deliklerim küçültüldü..küçültülüyor yani..

cnmm sanırımmm arkadaşımınki fazla büyük die çok küçültülmüyormu dedi benmi yanlış anladımm acaba..arkadaşım baya küçük bi burun sitiyodu doktor çok küçülmes hayal ettigin gibi bi burun olmas dedii..onun için arkadaşım olmaktan vazgeçti gibi..madem istedigim gibi olmuycak yaptırmasammı dio..bende bu halinden daha iyi olur diyorum bakallım benden sonra olursa olur artık:)

canım ya benim burnum çok kemerliydi ama yüzüme göre aman aman büyük değildi bence.. hatta şu anki burnum kemeri alınmış ve ucu azıcık kaldırıldığı için karşıya ve aşağıya bakıyor gibi.. uzun görünüyor yani.. benim hatırladığım tasarımla pek alakası yok gibi.. gün gectikçe canım sıkılıyor bu duruma.. hatta tasarım için biraz geç oluğu için doktora ısrar edememiştim tekrar bakayım diye.. çünkü doktor ameliyatla ilgili bilgi vermeye kalkıştı doğrudan ben de nasılsa işinin uzmanı diye ısrarcı olmamıştım ama şimdi keske ısrar edip çeşitli alternatifler üzerinde de dursaydık, çeşitli şekillerde görseydim keşke demekten alamıyorum kendimi.. biraz da sinirleniyorum bu duruma.. ama yine de tabi tasarımda bu kadar düşük değildi..

ya cnmm bence tam otursun burnun yerineee ozman begenirsin..hem şöle bşy var eski burnundan daha iidir demi şimdiki burnunn..bak kemeri yok en azından..senin resimler varmıydı burada..ben hatırlayamadımda:)

Nem
arkadaş listeme ekleyeyim seni. korkunc bir resmim var bakabilirsin.. umarım dediğin gibi beğenirim ilerde ama ne bileyim su an cok karamsarım işte..

hemen bakıyorum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)teşkür ayrıca arkadaşlık davetin için:)

Nem
arkadaş listeme ekleyeyim seni. korkunc bir resmim var bakabilirsin.. umarım dediğin gibi beğenirim ilerde ama ne bileyim su an cok karamsarım işte..

majezık mrb sıtede yenıyım ve amelıyat acısından aynen senın durumundayım yazıların gözüme takıldı ama 2009 da yazmıssın 2 sene oldu sımdı nasıl burnun senle aynı durumdayım umarım düzelmıssındır

ne kalkar ne düşer eğer kaldırmışsa doktorunuz öyle kalır. zamanla iner lafları hikaye maalesef..

11 aydır kendimi avutuyrm ha biraz iner ha indi diye ama ilk açıldığında göeüğüm şekilden tek farkı yanaklarımdaki şişlikler yok!

çok merak edyrm 2009 yılında olumsuz düşünenler ( yukarıdaki yazılardan ) bugün hala aynı fikirdelermi yoksa bişiler değişmişmi

Odem ucta toplandığı ve uca ağırlık yaptığı için ilk aylarda burun dusmus gibi gorunur ama odemlerden kurtulup burun ucu hafifleyince yine eski kalkıklığına kavuşur diye biliyorum.

Benim burnum ilk haftLarda o kadar kalkiktiki deliriyodum ama 1 ayi gectim suan kalkikligi cok iyi insallah daha inmez hic sıkıntı yapma iniyor zamanla

ameliyat olalı 2 hafta oldu.Burun ucum çok kalkık ,yardım edin arkadaşlar.aynı şeyleri yaşayan var mı acaba?fare gibi bir görüntüm var.

canım hiç sıkıntı yapma zamanla burun oturuyor ve şişliklerde gidince kalkıklık çok normal oluyr. şanslıyız bu durumda. çünkü ameliyat sonrası kalkıklıgı az olan burunlar üç beş aya çok düşüyor.benim yedi ay oldu ilk zamanlar bende korkuyordum ama şimdi herşey tam istediğim gibi. doktorunda söylemiştir zaten bir iki milim düşeceğini...

Son düzenleme:
canım hiç sıkıntı yapma zamanla burun oturuyor ve şişliklerde gidince kalkıklık çok normal oluyr. şanslıyız bu durumda. çünkü ameliyat sonrası kalkıklıgı az olan burunlar üç beş aya çok düşüyor.benim yedi ay oldu ilk zamanlar bende korkuyordum ama şimdi herşey tam istediğim gibi. doktorunda söylemiştir zaten bir iki milim düşeceğini...
Çok teşekkür ederim.Doktor azcık düşer çok değil demişti ancak çok açıklamadı,bu dönemi yaşayacağımı bilmeliydim.Kimse anlatmadı.Şu an burnumu beğenmiyorum şiş,büyük,kavissiz ve fazla kalkık.destek oldu söylediklerin bana.umarım dediğin gibi olur:)

Arkadaslar her hafta 3 acidan ayni isikta fotograf cekin. Inanilmaz degisimler oluyor. Tam olarak oturmasi bir yili buluyor. Sabirli olmak lazim.

Back
X