merhaba kızlar

bir baba olarak maddi manevi desteğini gördüğüm eniştem cuma akşamı resmen canavarlaştı

eşimle düğün salonumuz konusunda biraz atışmışlardı ve eşim asla saygısızlık yapacak birşey söylemediği halde düğünümüze 3 ay kala eniştem bağlarını kopardı ki beni kızım diye severdi eşimide aile büyüğümüz olarak ilk eniştemle tanıştırmıştım. cuma akşam yaşadığım olayı anlatayım; cuma akşam ablama iftara gittik eniştemin ablası oğlu annem babam eşim ben büyük bir masada iftar yapma heycanındaydık ki ezan sesiyle birlikte eve eniştem geldi ve masada eşimi görünce bi hışımla mutfağa yöneldi eşimde enişte yalnız kalmasın diye mutfağa yanına gitti ama eniştem eşimi görünce salona gitti ve oradanda hiç çıkmadı meğer eşimin gelmesini istemiyormuş ablamda kusura bakma kız kardeşim artık yalnız değil sen gel eşin gelmesin diyemem tarzında bi konuşma geçmiş aralarında daha önce ablamda garibim ne üzüldü eniştem öyle yapınca hadi eşimi geçtim bari anneme babam bu saygısızlığı yapmasaydı diye düşünürken c.tesi sabah eniştem ablama atacağı mesajı bana attı o şahsiyet gelmeyecek demedimmi hala afra tafra yapıyorsun diye bende cvp verdim o şahsiyet kim enişte merak ettim msjı bana attın dedim oda kocan dedi eniştem bunu diyene kadar ben sorunun eniştemin bu kadar çıldırmasının nedeninin eşim olduğunu bilmiyordum cevap olarak madem istemiyorsun ne diye çağırdın çağırmasaydın dedim ben çağırmadım nerden geldin kızım dedi bende bana kızım deme diyebildim sadece

sonuç olarak ablam c.tesi evi terk etti pazar günü enişte bey almaya gelmiş barışmışlar barışsınlarda tabi ama o adam benim yüzüme nasıl bakacak

çok sinirlerim bozuk