zamanla canavarlaşan bir enişte

istediğim konuya yorum yaparım karışamazsın eğer forum kurallarına aykırı bişiy yazmışsam yöneticiye şikayet edebilirsin.herkesin fikrini özgürce yazabildiği bir platform burası.beğen yada beğenme kimsenin özel mülkü değil burası beğenmediğini kovsun.düpedüz saçmalık

Katılıyorum.
Ülkemizde sapıkça bir de deyim var,
Baldır baldan tatlının diye
Bir enişte baldızının üzerinde niye bu kadar kafa yorar ki

bazı gerçekleri gözardı etmek genlerimizde var çünkü ....konu sahibi kişi bu yorumu beğenmemiş sadece duymak istediklerinizi söylediğimizde teşekkür edip gülümsüyorsunuz bak aklın yolu bir işte teşekkürler darkseaa

Hemen konu gelmiş sapıklığa..

Adam bu ailede herzaman baba konumunda olduğu için konu sahibinin eşinede hükemdebileceğini düşünmüş,yapamayıncada kapris yapmış.

Bazı erkekler ne kadar olgun görünsede çocukça tavırları vardır .

Buda öyle bir adam işte,hep sözünü dinletmeye alıştığı,herşeyede koşturduğu için sözü dinlenmeyince alınmış,gocunmuş ve çocukluğu tutmuş..

Ne alaka adam başka gözle baksın baldızına.

her olayda aklına sapıkça fikirler gelen insanların böyle ortamlarda olduğunu düşünüyorum ne kadar çirkin ne kadar bu kadar yorumdan sonra iki kişinin sapıklığa yorması birde diğerini örnek göstermesi ben tek değilim demesi ay daha fazla yazamıcam

yorumunuza destek mi arıyorsunuzda sizin gibi sapıklığa vuran birinin yorumuyla alıntı yapıyorsunuz

yorumunuza destek mi arıyorsunuzda sizin gibi sapıklığa vuran birinin yorumuyla alıntı yapıyorsunuz

benim desteğe ihtiyacım yokki ...ve bu sapıklık türkiyede var olan bişiy ben uydurmadım yani....ayrıca enişten sapık demediğim gibi sadece olabilitesi var demek istedim.daha bir kaç ay önce hem erkek hem kız çocuklar sapıklığın kurbanı olmadılarmı...işinize gelmeyen yorumlarda bu saldırganlığın normal olmadığı gibi eniştenizin canavarlaşması(sizin deyiminizle)normal değil....babalar bile kızlarını evlendirirken böyle kaprislere kapılmazlar...yine söylüyorum eniştenizi seviyor olabilirsiniz ve belki çok iyi biridir.ama biz sizin anlattıklarınızla yorum yapıyoruz.hoşlanmadıysanız asla böyle bişiy sözkonusu olamaz dersiniz öyle bir adam değil dersiniz olur biter mahalle kavgası kıvamına gerek yokki

Sizi kıskanıyor olabilir mi acaba eniştenizz??

Yada eşinizle ilgili sakladığı ve size söyleyemediği şeyler olabilir mii?

Benim aklıma bunlar geldiii :26:
benimde aklıma bu geldi
seni kızı gibi gördüğüne eminmisin.......öz kızını taciz eden babalar ,kızını merdaneyle öldüren anneler var bu ülkede ....bence düşündüğün gibi değil

konusahibi belki kızacak ama yemin ederim ilk konuyu okuduğumda kızı gibi görmediğini anladım ben iyi niyetli olamıycam çok çok özür dilerim konusahibinden heleki şu devirde arkadaşın verdiği örnekler çok doğru ben sıkı bir müge anlı izleyicisiyim izleyenler varsa bilir zaten sezon kapanmadan enişteyle abla (ablasının kardeşini yani baldızı) aramaya gelmişler enişte olacak adam bir ağlıyo bir ağlıyo görmeniz lazım bizim kızımız yok kaçtı biz çok iyi davranırdık kızımıza nereye gitti bilmiyoruz yalvarırız müge hanım bulun kızımızı diye kendini parçalıyo ordada milletin dikkatini çekmişti bu denli tepki vermesi zaten sonra kız aradı müge anlıyı eniştesi yakınlık gösterip rahatsız ediyomuş bir değil iki değil diyo kız bıktım artık kaçtım diyo o eve dönmem birdaha dedi müge sahip çıktı (bu arada kızın öz annesi ölmüş üvey anneylede yaşamadğı için ablaya sığınmış) diyeceğim o ki olabiliyor butür şeyler evet kulağa hoş gelmiyor ama acı gerçekler ama lütfen açın izleyin bu dediğim olayı hayretle izleyeceksinizdir eminim :26:

bu kadar uzun bir yorumla kimin olayı mahalle kavgasına çevirmeye çalıştığı ortada

Son düzenleme:

ben böyle birşey düşünmeyi kendime bile yakıştırmam değil kalkıpta bu tarz yorumlar karşısında eniştemi savunucam o çok iyidir asla olmaz dicem bi arkadaş demiş ya hoşunuza gitmediyse böyle yorumu yapın konu kapasın mahalle kavgasına dönüştürmeyin diye tmm hayatın gerçekleri olabilir iğrenç insanlarda olabilir ama ben bu iğrençlikleri bulunduğum hiçbir ortama konuştuğum kimseye yakıştırmam öylelerinide allah ıslah etsin ne diyim

amin Allah ıslah etsin öylelerini ama çokta güvenmemek lazım kimseye

eniştenizden ben birşey anlamadım. açıkçası ben sizden de birşey anlamadım.
çünkü düğün salonu hakkında çıkan tartışma bu yerlere gelmez. sonuçta evlenecek olan maddi manevi sıkıntısını mutluluğunu yaşayacak olan kişi bizzat kendisi. Ona bu denli müdahale edecek hakkı nerde bulur ki.. kusura bakma seni sahiplenmesi demek böyle davranması anlamına gelmez. senden birşey anlamadım çünkü eniştenizi anlayabilmem için eşinin eniştene çok büyük bir terbiyesizlik yapmış olma durumundan bahsetmemişsin.. olabilir tartışma basit bir tartışma olarak geçmiş senin o zaman müstakbel eşinle aranda büyük sorunlar açmamış. veya zamanla geçmiş.. zaten sen düğün salonu hakkında tartışma deyip geçiyorsun..

bunlar halolmayacak şeyler değil. bir özüre bakar.. aslında kim kimden özür dilemeli o bile muammada.. sonuçta her türlü heyacanı stresi yaşayan senin eşin.. eniştenin daha ılımlı daha yapıcı olması gerekirdi. neyse..

sizler ortada çok büyük bir sorun olmadığını düşünüyorsunuz. iftar sofrasına davetlisiniz. eee artık senin eşin. küslük de olsa evine gelmiş misafire o şekilde davranılmaz. istemiyorum diye bu kadar uzatılmaz.. başka zaman yine görüşmezsin. yani içten sevmez ama saygı da göstermek zorunda.

eve gelen misafir karşılamak yerine mutfağa girmesi, eşinin oraya gitmesi ama bu sefer ordan da gitmesi..yani eşiniz hatalıysa belki özür dilecek.. ki onun evine gitmek bence bir çeşit özür dilemek.. sonra peşinden gitmiş dinlememiş bile.. bu denli tepki göstermesi sanmıyorum ki öyle düğündeki tartışma hakkında olsun..

bu çocukluk falan değil.. çünkü çocukluk bile bir yere kadar yapılır.

hangi açıdan mantıksız ?

Yani sizi ablanızla yatırıp kendi başka bir yerde uyuması.
Bu size normal mi geliyor??
Kendi evinizde de annenizle yatıp babanızı başka odaya mı gönderirsiniz??

Son düzenleme:
Yani sizi ablanızla yatırıp kendi başka bir yerde uyuması.
Bu size normal mi geliyor??
Kendi evinizde de annenizle yatıp babanızı başka odaya mı gönderirsiniz??

böyle durumlar çok nadir olduğu için bu yaklaşımı ne kadar düşünceli olduğu kanısını uyandırmıştı bende o yüzden pek mantıksız gelmedi açıkçası

ayrıca kendi evimizde yatak odası çok sessiz sakin olduğu için orda uyuya kaldığım ve babamın kıyıpta beni o yataktan kaldıramadığı için gidip çekyatta uyuduğu günleride bilirim

Son düzenleme:

anlaşılmıyor çünkü olay o kadar saçmaki ben bile anlayamadığım için siz dostlardan yardım istedim

Ben kimsenin yatağında yatmam. Hele ki ablam bile olsa onların yatağında asla yatmam.
O nedenle bana mantıksız geldi.
Kıyamayıp kaldırması farklı, kendi yatağında yatırması farklı.
Ama siz kızıyorsunuz böyle diyenlere.
Ya biz fazla artniyetliyiz.
Ya da siz fazla temiz kalpli..
Bence biraz idreleyin bunları.
Gözünüzü açın.
Ablanız neden evi terketti bir düşünün bunları..
Bence hiçbirşey göründüğü kadar basit değil..
Yine de dilerim siz haklı çıkarsınız..

yorum yapan kimsenin artniyetli olduğunu düşünmüyorum ben olayın içinde olduğum için kimsede artniyet aramıyorum belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…