- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
Bir kadın için tam evlenmelik yorumu yapılsa ben taşlamam ama siz taşlarmışsınız. Ama sizin insanları taşlamak için bahane arar bir tavrınız var, bence siz bu karakterinizi değiştirirseniz daha mutlu bir hayatınız olur.
aşk değilmi zaten , yanlış evlilikler yaptıran...Selam kızlar. Biri var yıllardır bana ilgisi var. Birbirimizin çocukluğunu biliriz. Çok düzgün biri ,işi gücü eğitimi karakteri ailesi dört dörtlük tam evlenmelik yani. Gel gelelim beni çekmiyor , aslında fiziksel olarak da hoş ama bir türlü ona o gözle bakamıyorum. Yaşım da 27 , 28 olcam bir kaç aya. Ailem değil ama eş dost evlilikle ilgili laf sokmalara başladı ve bu da beni üzüyor ama yanlış bir karar vermek de istemiyorum. Bir de hala evliliğe hazır olup olmadığımı bilmiyorum. Bu yaşa kadar erkekler tarafından çok üzüldüm hep hayal kırıklıkları yaşadım. O beni üzmez biliyorum. Ona bir şans vermeli miyim ? Zamanla çekim olur mu aramızda? Hep çok aşık olup evlenirim sanırdım ama o kadar zor geliyor ki şu an. Sizce ne yapmalıyım gerçek aşkın karşıma çıkmasını mı beklemeli mi yoksa bu pek bir şey hissetmediğim insana şans mı vermeli?
öncelikleCui Bono , gerçekten sevdiğim bir üyesin, seni hiç kırmak istemiyorum, ben senin baktığın gibi bakamıyorum bu konuda, o yüzden senin yorumuna karşı susma hakkımı kullanıyorum.
S schlalle , tüm yorumlarının ucu bana çıkıyor
"tam evlenmelik"le ilgili yazdığım tek şey, bu lafa uyuz olduğum ve senin bundan çıkarımın = 1) iç huzurumun olmadığı 2) biri konu açsa da tüm negatif enerjimi akıtsam diye beklediğim
ha ama ben lafı cımbızla çekmiş oluyorum, sen normal oluyorsun!
bence sen bu adama şans verme, zira senin karakterin, insanları gayet rahat kırıp, üzebilecek nitelikte
bu adamın sana yıllardır ilgisi var
sen bu adamı anında harcarsın, kalbini de kırıp atarsın
Kırılmak istemiyorsan kırmayacaksın , öyle ağzıma geleni söyleyim geçeyim kenara bana hiç bişey demesinler olmuyor
Üslup bilmez , yarası olan, ilkel ,cüretkar ... tek bir mesajda bana ettiğiniz hakaretler...Yorum yapmak istemiyorum ben size gerçekten. Selametle.üslup öncelikle öğrenmeniz gereken şey sanırım. bir tavrım yok, taşlama yok. gayet düzgünce yazmışım yarası olan gocunuyor belli ki söylediklerimi üzerinize alınıyorsunuz. beni tanımadan karakterinizi değiştirin demek ne kadar ilkelce.. yazık. sizi anlamıyorum veya aynı şeyi düşünmüyorum dersin biter gider. tanımadığın insanın mutluluğu ile ilgili bile yorum yapabilecek kadar da cüretkar.. seni alkışlıyor ve "tam evlenmelik" adaylarla mutluluklar diliyorum.
çünkü konu sahibi arkadaş kendi yazdıklarının sorumluluğunu dahi almak istemeden bizim tespitlerimizin ne kadar doğru olduğunu görmesine rağmen kabul etmemek için çırpınmakta son derece kararlı.
yok öyle düşünmüyorum, görebildiğini zannetmiyorum
gerçekten yazdıklarımı, yorumladığı gibi algıladığını düşünüyorum
kişiliği bu bence
ve gerçekten trajikomik buluyorum
SevgiliöncelikleCui Bono , gerçekten sevdiğim bir üyesin, seni hiç kırmak istemiyorum, ben senin baktığın gibi bakamıyorum bu konuda, o yüzden senin yorumuna karşı susma hakkımı kullanıyorum.
S schlalle , tüm yorumlarının ucu bana çıkıyor
"tam evlenmelik"le ilgili yazdığım tek şey, bu lafa uyuz olduğum ve senin bundan çıkarımın = 1) iç huzurumun olmadığı 2) biri konu açsa da tüm negatif enerjimi akıtsam diye beklediğim
ha ama ben lafı cımbızla çekmiş oluyorum, sen normal oluyorsun!
bence sen bu adama şans verme, zira senin karakterin, insanları gayet rahat kırıp, üzebilecek nitelikte
bu adamın sana yıllardır ilgisi var
sen bu adamı anında harcarsın, kalbini de kırıp atarsın
Tamam canım kişiliği böyle konu sahibi çok tü kaka bir insanyok öyle düşünmüyorum, görebildiğini zannetmiyorum
gerçekten yazdıklarımı, yorumladığı gibi algıladığını düşünüyorum
kişiliği bu bence
ve gerçekten trajikomik buluyorum
Ben ne kötü kelime kullandım ? Ben sadece iyi dilek de bulundum .Sevgilimuzurtilki , tesekkur ederim, ben de seni ve yorumlarini severim.. Yanlis anlasilma olmasin, ben ozellikle "damizlik" kelimesine takildim ve onun uzerine yazdim aslinda, yorumumda da açıkladığım uzere, konu sahibi o niyetle yazmamis ama neden boyle agir bi cikarim yapıldı ki dedim..
Elbette konu sahibinin de senin yorumun uzerine yaptigi cikarim ve kotu kelimeler kullanmasi hic dogru degil..
Bi diger yorumumda da neden boyle yaklasildigini yazdim..
Kimseyi, bilhassa seni kirmak istemem, amacim polemik cikarmak da degildi..
Sevgilerimle
Hic tanimadigin biri var karşında konu sahibi, yorumunu begenmemis veya kotu bulmus olabilirsin ama "ic huzurunu bulmak" gibi bi sey soylemissin sanirim, yanlis yazmis olabilirim.. Bu da hoş degil, rahatsizligini belirtmenin binbir türlü yolu var.. Seni tanimam, muzurtilki'yi az cok tanirim ama taraf olmuyorum şu durumda, kimde neyi yanlis goruyorsam soyluyorum iste, kavga mi edecegiz?Tamam canım kişiliği böyle konu sahibi çok tü kaka bir insan
Ben ne kötü kelime kullandım ? Ben sadece iyi dilek de bulundum .
Tabi ki de kavga etmeyeceğiz. Ben iç huzuru bulması temennisini asla hakaret olarak söylemedim , bu bir iyi dilek . Gerçekten çok şaşırdım bunun böyle algılanmasına.Hic tanimadigin biri var karşında konu sahibi, yorumunu begenmemis veya kotu bulmus olabilirsin ama "ic huzurunu bulmak" gibi bi sey soylemissin sanirim, yanlis yazmis olabilirim.. Bu da hoş degil, rahatsizligini belirtmenin binbir türlü yolu var.. Seni tanimam, muzurtilki'yi az cok tanirim ama taraf olmuyorum şu durumda, kimde neyi yanlis goruyorsam soyluyorum iste, kavga mi edecegiz?
Sevgilimuzurtilki , tesekkur ederim, ben de seni ve yorumlarini severim.. Yanlis anlasilma olmasin, ben ozellikle "damizlik" kelimesine takildim ve onun uzerine yazdim aslinda, yorumumda da açıkladığım uzere, konu sahibi o niyetle yazmamis ama neden boyle agir bi cikarim yapıldı ki dedim.. Cunku "damizlik" dendiği zaman o niyetle soylememis biri rencide olabilir.. nefesalnefesver ile de polemik niyetinde degilim, burada aramizin iyi oldugu kisiler bile olsa yanlis buldugumuz seyleri belirtmemiz gerekir diye dusunuyorum..
Elbette konu sahibinin de senin yorumun uzerine yaptigi cikarim ve kotu kelimeler kullanmasi hic dogru degil..
Bi diger yorumumda da neden boyle yaklasildigini yazdim..
Kimseyi, bilhassa seni kirmak istemem, amacim polemik cikarmak da degildi..
Sevgilerimle
Hos olmadi ama.. Karsindakinin huzursuz biri oldugunu nerden biliyorsun ki hem? Her neyse, sahsim adina tum yorumlarinda yeterince acik konuştuğumu dusunuyorum..Tabi ki de kavga etmeyeceğiz. Ben iç huzuru bulması temennisini asla hakaret olarak söylemedim , bu bir iyi dilek . Gerçekten çok şaşırdım bunun böyle algılanmasına.
Bence herkesin içini kimse bilemez , kimin kime ne dediği de ortada zaten , bana bir sürü şey söylendiği halde , ben kimseye hakaret de etmedim , incitici bir söz de söylemedim . Benim iyi dileklerimi kim nasıl anlamak isterse ne tarafa çekmek isterse çeksin . Size de sevgiler.Hos olmadi ama.. Karsindakinin huzursuz biri oldugunu nerden biliyorsun ki hem? Her neyse, sahsim adina tum yorumlarinda yeterince acik konuştuğumu dusunuyorum..
Sevgiler
Selam kızlar. Biri var yıllardır bana ilgisi var. Birbirimizin çocukluğunu biliriz. Çok düzgün biri ,işi gücü eğitimi karakteri ailesi dört dörtlük tam evlenmelik yani. Gel gelelim beni çekmiyor , aslında fiziksel olarak da hoş ama bir türlü ona o gözle bakamıyorum. Yaşım da 27 , 28 olcam bir kaç aya. Ailem değil ama eş dost evlilikle ilgili laf sokmalara başladı ve bu da beni üzüyor ama yanlış bir karar vermek de istemiyorum. Bir de hala evliliğe hazır olup olmadığımı bilmiyorum. Bu yaşa kadar erkekler tarafından çok üzüldüm hep hayal kırıklıkları yaşadım. O beni üzmez biliyorum. Ona bir şans vermeli miyim ? Zamanla çekim olur mu aramızda? Hep çok aşık olup evlenirim sanırdım ama o kadar zor geliyor ki şu an. Sizce ne yapmalıyım gerçek aşkın karşıma çıkmasını mı beklemeli mi yoksa bu pek bir şey hissetmediğim insana şans mı vermeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?