Zamanla çekim oluyor mu

vallaha bende cok kalp kırıklığı yasadım ama dönüpte o beni üzmez biliyorum, diyemiyorum.
Bu kadar emin olmayın. Konuya gelecek olursak şans verebilirsin. Tanıdıkça çekim olabiliyor bana kalırsa. İlk tanıştığın adamada yapışacak halimiz yok ya asıl bu çok ütopik bence. Her şey zamanla olur zamanla güzelleşir.

üslup öncelikle öğrenmeniz gereken şey sanırım. bir tavrım yok, taşlama yok. gayet düzgünce yazmışım yarası olan gocunuyor belli ki söylediklerimi üzerinize alınıyorsunuz. beni tanımadan karakterinizi değiştirin demek ne kadar ilkelce.. yazık. sizi anlamıyorum veya aynı şeyi düşünmüyorum dersin biter gider. tanımadığın insanın mutluluğu ile ilgili bile yorum yapabilecek kadar da cüretkar.. seni alkışlıyor ve "tam evlenmelik" adaylarla mutluluklar diliyorum.

aşk değilmi zaten , yanlış evlilikler yaptıran...

çünkü konu sahibi arkadaş kendi yazdıklarının sorumluluğunu dahi almak istemeden bizim tespitlerimizin ne kadar doğru olduğunu görmesine rağmen kabul etmemek için çırpınmakta son derece kararlı.

Kırılmak istemiyorsan kırmayacaksın , öyle ağzıma geleni söyleyim geçeyim kenara bana hiç bişey demesinler olmuyor

inanın hayretler içerisindeyim
korkarım okuduğunuzu anlayamıyorsunuz, yorumlayamıyorsunuz
siz benim o yorumumdan buları çıkardınız ya
"ağzıma geleni söyleyeyim, geçeyim kenara"
hakikaten istemsizce güldüm yani, trajikomik gerçekten

Üslup bilmez , yarası olan, ilkel ,cüretkar ... tek bir mesajda bana ettiğiniz hakaretler...Yorum yapmak istemiyorum ben size gerçekten. Selametle.

çünkü konu sahibi arkadaş kendi yazdıklarının sorumluluğunu dahi almak istemeden bizim tespitlerimizin ne kadar doğru olduğunu görmesine rağmen kabul etmemek için çırpınmakta son derece kararlı.

yok öyle düşünmüyorum, görebildiğini zannetmiyorum
gerçekten yazdıklarımı, yorumladığı gibi algıladığını düşünüyorum
kişiliği bu bence
ve gerçekten trajikomik buluyorum

Olmaz. Genelde azıcık çekim varsa zamanla artabilir ama hiç yoksa zor. Ayrıca neye nasıl uzuleceginizi bilemezsiniz. İnsan kapalı bir kutu şansınıza ne çıkarsa. Hiç çekim hissetmediginiz birinin her şeyi size batar hep bir şeyler eksik olur. Ama siz onunla hiç zaman gecirdiniz mi? Sadece uzaktan bir düşünce mi bu?

Baktığın zaman begenmiyorsan, en azından gözüne hoş gelmiyorsa çekim mekim olmaz.
Ama çoh hoş adam diyebiliyorsan zamanla olabilir diyorum.

Sevgili muzurtilki , tesekkur ederim, ben de seni ve yorumlarini severim.. Yanlis anlasilma olmasin, ben ozellikle "damizlik" kelimesine takildim ve onun uzerine yazdim aslinda, yorumumda da açıkladığım uzere, konu sahibi o niyetle yazmamis ama neden boyle agir bi cikarim yapıldı ki dedim.. Cunku "damizlik" dendiği zaman o niyetle soylememis biri rencide olabilir.. nefesalnefesver ile de polemik niyetinde degilim, burada aramizin iyi oldugu kisiler bile olsa yanlis buldugumuz seyleri belirtmemiz gerekir diye dusunuyorum..
Elbette konu sahibinin de senin yorumun uzerine yaptigi cikarim ve kotu kelimeler kullanmasi hic dogru degil..
Bi diger yorumumda da neden boyle yaklasildigini yazdim..
Kimseyi, bilhassa seni kirmak istemem, amacim polemik cikarmak da degildi..
Sevgilerimle

Son düzenleme:
yok öyle düşünmüyorum, görebildiğini zannetmiyorum
gerçekten yazdıklarımı, yorumladığı gibi algıladığını düşünüyorum
kişiliği bu bence
ve gerçekten trajikomik buluyorum
Tamam canım kişiliği böyle konu sahibi çok tü kaka bir insan
Ben ne kötü kelime kullandım ? Ben sadece iyi dilek de bulundum .

Tamam canım kişiliği böyle konu sahibi çok tü kaka bir insan

Ben ne kötü kelime kullandım ? Ben sadece iyi dilek de bulundum .
Hic tanimadigin biri var karşında konu sahibi, yorumunu begenmemis veya kotu bulmus olabilirsin ama "ic huzurunu bulmak" gibi bi sey soylemissin sanirim, yanlis yazmis olabilirim.. Bu da hoş degil, rahatsizligini belirtmenin binbir türlü yolu var.. Seni tanimam, muzurtilki'yi az cok tanirim ama taraf olmuyorum şu durumda, kimde neyi yanlis goruyorsam soyluyorum iste, kavga mi edecegiz?

Tabi ki de kavga etmeyeceğiz. Ben iç huzuru bulması temennisini asla hakaret olarak söylemedim , bu bir iyi dilek . Gerçekten çok şaşırdım bunun böyle algılanmasına.

Tabi ki de kavga etmeyeceğiz. Ben iç huzuru bulması temennisini asla hakaret olarak söylemedim , bu bir iyi dilek . Gerçekten çok şaşırdım bunun böyle algılanmasına.
Hos olmadi ama.. Karsindakinin huzursuz biri oldugunu nerden biliyorsun ki hem? Her neyse, sahsim adina tum yorumlarinda yeterince acik konuştuğumu dusunuyorum..
Sevgiler

Hos olmadi ama.. Karsindakinin huzursuz biri oldugunu nerden biliyorsun ki hem? Her neyse, sahsim adina tum yorumlarinda yeterince acik konuştuğumu dusunuyorum..
Sevgiler
Bence herkesin içini kimse bilemez , kimin kime ne dediği de ortada zaten , bana bir sürü şey söylendiği halde , ben kimseye hakaret de etmedim , incitici bir söz de söylemedim . Benim iyi dileklerimi kim nasıl anlamak isterse ne tarafa çekmek isterse çeksin . Size de sevgiler.

Belki tanisinca iciniz isinir, ona karsi bir cekim duyarsiniz? Ama bu zamana kadar zaten tanisiyormussunuz ve bir etkilesim olmadiysa bundan sonra zor. Mesela ben de ilk seferde olmuyorsa sonra da olmuyor. Gecen aylarda sans verdim birine hic bir cekim hissetmedigim halde. Baktim olmayacak bisey hissedemiyorum biraktim. Yasim 34 ama baskalari diretiyor diye mutsuz oldugum bir evliligin içinde olmaktansa bekar kalırim. Ama siz bir deneyin 2 3 sefer gorusun sonra zaten anlarsiniz.

Boyle bir arkadasim birisiyle cok iyi arkadasti, adamda arkadasima hep asikti. Arkadasim onu hep arkadasi gibi gormustu. Sonra bir sans verdi. Isi gucu yerinde kultur seviyesi yüksek birisiydi. Bu ayin sonunda evleniyorlar. Arkadasimin daha cok mantik evliligi yaptigini düşünüyorum ama bu haliyle mutlu yani. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…