• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanla geçer mi?

Bir erkege o kadar para harcanir mi kuzum ?
Bir erkek icin univ hayati ot gibi gecirilir mi ?
Bir erkegin küfürleri hakaretleri cekilir mi ?
Bir erkegin pesinden bu kadar kosulur mu ?
Zamanla da gecmez soyliyim....
zaman herseyi gecirtmez
belki 10 yila anca icin sogur
insanin yapisina gore değişir zamanin ise yarayip yaramamasi....
gecmis olsun...

ba

bakin hala argo konusuyosunuz. adamla dusup kalkmadim allaha sukur gibi...dusup kalkmak ne demek...neyse ben sizin konusma tarzinizi tuhaf buldum. simdi ne alaka dusup kalmak . insan bunu soylemeye cekinir yani. ayrica dusup kalksaniz ne olur.kalmasaniz ne...evine gitmissiniz o size gelmis...ben arada bir resmiyet olmadan ailelerle boyle icli disli olmayi luzumsuz bulan biriyim..herneyse ben sizinle birebir konusamam tarzlar ayni degil...hakkinizda en iyisi olsun...bol sans..
Benim nazarımda bir insana onursuz demem için yaşam tarzını bazı yönlerden onaylamıyor olmam demek evet düşüp kalkmak argo dur bu benim arabesk argo bir insan olduğum anlamına gelmez argo aynı zamanda bir söz sanatıdır. Düşüp kalkmak derken kendimi rencide edecek şeyler yapmışım gibi kimse kalkıp bana onursuz diyemez her türlü şikayette de bulunurum zaten benim sözüm size değildi siz kötü yorum yapmayın dememe takilmissiniz açıklamak için yazmıştım kalkıp ben size teşekkür ederim derim ama haksızsınız derim ama onursuz gurursuz demeye ne hakkım var. Tekrar ediyorum benim arkadaşım şehir dışından beni ziyarete gelmişse ben onu yemeğe devam ederim benim ailem böyledir bir yemeğimizi yer yani kendisi de çok memnun kaldı zaten bende onun evine erkek arkadaşımın elinden tutup aşkoşim diye diye gitmedim ben sevgilim için izmire gittim ablası duydu hayatta başka yere bırakmam bende kal dedi ısrar etti bir defa kaldım ailesi kendi beni yemeğe çağırdı ama çok tezat davrandılar bunu anlatmaya çalıştım neyse ben hatalı olduğumu asla düşünmüyorum yorumlarınız için teşekkürler hayırlı geceler dilerim

Bir erkege o kadar para harcanir mi kuzum ?
Bir erkek icin univ hayati ot gibi gecirilir mi ?
Bir erkegin küfürleri hakaretleri cekilir mi ?
Bir erkegin pesinden bu kadar kosulur mu ?
Zamanla da gecmez soyliyim....
zaman herseyi gecirtmez
belki 10 yila anca icin sogur
insanin yapisina gore değişir zamanin ise yarayip yaramamasi....
gecmis olsun...
İşte bende tam bunu anladigimda zaten bitti anlamaya başladığımda da saygı bitti zaten yapmayın 10 yılmı.....

Benim nazarımda bir insana onursuz demem için yaşam tarzını bazı yönlerden onaylamıyor olmam demek evet düşüp kalkmak argo dur bu benim arabesk argo bir insan olduğum anlamına gelmez argo aynı zamanda bir söz sanatıdır. Düşüp kalkmak derken kendimi rencide edecek şeyler yapmışım gibi kimse kalkıp bana onursuz diyemez her türlü şikayette de bulunurum zaten benim sözüm size değildi siz kötü yorum yapmayın dememe takilmissiniz açıklamak için yazmıştım kalkıp ben size teşekkür ederim derim ama haksızsınız derim ama onursuz gurursuz demeye ne hakkım var. Tekrar ediyorum benim arkadaşım şehir dışından beni ziyarete gelmişse ben onu yemeğe devam ederim benim ailem böyledir bir yemeğimizi yer yani kendisi de çok memnun kaldı zaten bende onun evine erkek arkadaşımın elinden tutup aşkoşim diye diye gitmedim ben sevgilim için izmire gittim ablası duydu hayatta başka yere bırakmam bende kal dedi ısrar etti bir defa kaldım ailesi kendi beni yemeğe çağırdı ama çok tezat davrandılar bunu anlatmaya çalıştım neyse ben hatalı olduğumu asla düşünmüyorum yorumlarınız için teşekkürler hayırlı geceler dilerim
size kim onursuz dedi bilmiyorum ama ben demedigimi biliyorum...hatali oldugunuzu asla dusunmuyorsunuz ...hmmm...iste bu cok guzel...asla elestiriye gelemediginiz belli zaten...ne diyim ders de almazsiniz bu yasadiklarinizdan demek ki.. o zaman fedakarlik sifatini taktiginiz hareketlerinize devam edin... neyse...iyi geceler herkese

size kim onursuz dedi bilmiyorum ama ben demedigimi biliyorum...hatali oldugunuzu asla dusunmuyorsunuz ...hmmm...iste bu cok guzel...asla elestiriye gelemediginiz belli zaten...ne diyim ders de almazsiniz bu yasadiklarinizdan demek ki.. o zaman fedakarlik sifatini taktiginiz hareketlerinize devam edin... neyse...iyi geceler herkese
Ay allah aşkına ne yazdığımı kime yazdığımı anlatıyorum siz alınmayın üstünüze diye ısrarla anlamayıp laf sokup çıkıyorsunuz herneyse iyi geceler sizede

1. Ben sevdiğim için yaptım keza o bana umut verdi hani seviyorum ama ilişkiye hazır değilim modundaydi bende bekledim bu süreçte onun için yaşadım ne kadınlar var şiddet görüp hala seviyorum diyen ben bu kadar ağır bişey yaşamadım ama açıklaması sadece seviyo olmam
2. Zaman zaman ben izmire giderim o istanbula gelir ailesinin evinde kalmadım ki sevgilimle görüşmek için elbette izmire gidicem bizzat kendi ailesi beni kahvaltıya ve yemeğe davet ettiler siz olsanız gitmezmiydiniz ki ben başta ayıp olur falan dedim erkek arkadaşım ne saçmalıyorsun dedi ama tabi ailesinin maksadı oğullarının yanlarında olmasıymış gittim gördüm
3. Küfürü son ayrıldığımızda söyledim izmire yemeğe gittiğimde kimse benimle konuşmadı suratıma bakmadı üstelik ısrar ettiler gideyim diye siz olsanız allah aşkına çığırından çıkmaz misiniz erkek arkadaşıma güzellikle söyledim üzüldüm yani vs diye tamam sana hak veriyorum uzatma deyince patladım yani bende bi insanım annem babam büyütmüş yetiştirmiş gözünden sakınmış elalemin ailesi oturacak iskemle vermedi ya siz olsanız sakın kalabilir misiniz ve beb ailesine bu şansı 4. Kez verdim bu zamana kadar ses etmedim yeter dedim en son hem çağırıp hem beş karış suratla ağırlamak ne demek bilemezsiniz ailem duysa birdaha görüştüğüm an reddederler beni
Hem cagirip hem surat asmak kotu olmus tabi ayip etmisler. Hep kendinizden taviz vermissiniz hep fedakarlik yapmissiniz. Ben yorumu sizi uzmek sizi suclamak icin yapmadim. Degmedigini gostermek istemistim. Siz onca sey yapmissiniz.
Ama kufur olmamis ona bir sey diyemeyecegim. Yakismiyor kufur kimseye. Ben hic hoslanmiyorum. Kadina zaten yakismiyor hic de erkege de yakistirmiyorum.

Erkek arkadasin ailesime gitme konusunda da siz olsaniz gitmez miydiniz demissiniz.
Ben cok rahat edemezdim sanirim. Ya kibarca reddederdim ya da hic haberleri olmasin isterdim. Cok cok onemli bir konu olacak ki anca oyle giderim yani. Fazla samimiyetten yuz goz olmaktan pek hoslanmadigim icin.

Erkek arkadasin ailesime gitme konusunda da siz olsaniz gitmez miydiniz demissiniz.
Ben cok rahat edemezdim sanirim. Ya kibarca reddederdim ya da hic haberleri olmasin isterdim. Cok cok onemli bir konu olacak ki anca oyle giderim yani. Fazla samimiyetten yuz goz olmaktan pek hoslanmadigim icin.
Yoo bende sizin gibi düşünüyorum kaç kere dedim geldiğimi söyleme diye söylemiş bu sefer kibarca reddettim bana vefasız hayırsız dediler töbe estaf neyse gideyim bari dedim daha bi şok oldum inanin bana trajikomik bi durum ama birdaha prensiplerimden şaşmam

Yoo bende sizin gibi düşünüyorum kaç kere dedim geldiğimi söyleme diye söylemiş bu sefer kibarca reddettim bana vefasız hayırsız dediler töbe estaf neyse gideyim bari dedim daha bi şok oldum inanin bana trajikomik bi durum ama birdaha prensiplerimden şaşmam
Hayır bide vefasiz olmam için daha önceden tanışıyor olmam gerekir öyle değil mi anlamadım gitti ne bileyim

Boyle israrla cagirdilarsa o zaman misafirperver olmalari gerek. Hem cagiralim gelmezse de vefasiz deriz gelince de surat asariz demekle olmaz ki. Bilemiyorum belki siz gitmeden once gergin bir olay yasanmistir?
Size neden gittiniz deme sebebim de boyle nisan soz olmadan aileye cok gidildiginde aile beklenti icine girebiliyor. Ohoo daha soz yapmadik bu kiz bizden cikmiyor o zaman evlenince haftada en az 3 gun bize gelir oglum diyebilirler. Veya ne bileyim iste cok lacka bir hal alir. Siz bana istinaden yazdiniz sanirim onursuz gurursuz kelimeleriyle ilgili mesajinizi. Kendimi size hakaret etmis gibi hissettim. Cok pesinden kosmussunuz erkegin yapmasi gerekenleri de siz yapmissiniz. Cok ugrasmissiniz biraz kendinizi geri cekseydiniz anlaminda yazmistim. Kimseye gurursuz diyememdiyemem kimseyi tanimam etmem.

Boyle israrla cagirdilarsa o zaman misafirperver olmalari gerek. Hem cagiralim gelmezse de vefasiz deriz gelince de surat asariz demekle olmaz ki. Bilemiyorum belki siz gitmeden once gergin bir olay yasanmistir?
Size neden gittiniz deme sebebim de boyle nisan soz olmadan aileye cok gidildiginde aile beklenti icine girebiliyor. Ohoo daha soz yapmadik bu kiz bizden cikmiyor o zaman evlenince haftada en az 3 gun bize gelir oglum diyebilirler. Veya ne bileyim iste cok lacka bir hal alir. Siz bana istinaden yazdiniz sanirim onursuz gurursuz kelimeleriyle ilgili mesajinizi. Kendimi size hakaret etmis gibi hissettim. Cok pesinden kosmussunuz erkegin yapmasi gerekenleri de siz yapmissiniz. Cok ugrasmissiniz biraz kendinizi geri cekseydiniz anlaminda yazmistim. Kimseye gurursuz diyememdiyemem kimseyi tanimam etmem.
Açıkçası ben yazdığım kişinin rumuzuna bakmadım eğer siz yazdıysanız aciklamanizdan ötürü teşekkür eder özür dilerim çok alınmıştım sadece kusura bakmayın. Şimdi şöyle univden beri beni tanırlar okuduğumuz yere gelip gittikleri için ama onlar varken ben hiçbi zaman erkek arkadaşımın evine gitmedim okulda tanıştırdı beni taa o zamanlar soğuktular ama hiç onemsemedim ilişkinin çok başındaydık derken izmire gittim erkek arkadaşım söylemiş bulundu aslında mazerette uydurdum ama bana tepkileri sert oldu buraya kadar gelmiş kendi bilir falan dedi ablası telefonda orda bi şaşırdım zaten neyse kalktık gittik sürekli erkek arkadaşımla muhabbet ediyolar bana kimsin nesin nasılsın diyen yok ablaları annesi laçka olmuş şekilde düşkünler benimkine sonra anladım ki amaç beni misafir etmek değil oğulları yanlarında değil ya hani benide çağırıp istiyolar ki yanımızda dursun çünkü bu kaçıncı sizce yanlış mı düşünüyorum ?

Açıkçası ben yazdığım kişinin rumuzuna bakmadım eğer siz yazdıysanız aciklamanizdan ötürü teşekkür eder özür dilerim çok alınmıştım sadece kusura bakmayın. Şimdi şöyle univden beri beni tanırlar okuduğumuz yere gelip gittikleri için ama onlar varken ben hiçbi zaman erkek arkadaşımın evine gitmedim okulda tanıştırdı beni taa o zamanlar soğuktular ama hiç onemsemedim ilişkinin çok başındaydık derken izmire gittim erkek arkadaşım söylemiş bulundu aslında mazerette uydurdum ama bana tepkileri sert oldu buraya kadar gelmiş kendi bilir falan dedi ablası telefonda orda bi şaşırdım zaten neyse kalktık gittik sürekli erkek arkadaşımla muhabbet ediyolar bana kimsin nesin nasılsın diyen yok ablaları annesi laçka olmuş şekilde düşkünler benimkine sonra anladım ki amaç beni misafir etmek değil oğulları yanlarında değil ya hani benide çağırıp istiyolar ki yanımızda dursun çünkü bu kaçıncı sizce yanlış mı düşünüyorum ?
Yok estagfirullah siz kusura bakmayin asil kirdiysam.
Bu durumda bence erkek arkadasinizin sizi muhabbete dahil etmeye calismasi gerekiyordu. Arayi bulmasi lazimdi.
Mesela benim nisanimda ben cekindigim icin gorumceyle hic birebir konusamamistim. Ilk defa gormustum kendisini yeni tanismistik yuz yuze. O gerginlikte kendi kuzenimle konusurken onu da dahil etmeye calismamistim. O da yanlis anlasilmis. Halbuki stresten cekinmekten ben hic farkinda bile degildim . Boyle bir sey olmustur belki? Yani erkek arkadasiniz ailesiyle ve sizle ayni ortamda bulunmaktan gerilmis olabilir ilk sefer diye. Aile de ogullarindan beklemistir?
Bilemedim ki.

Bundan büyük bir ders çıkarıp önünüze bakın artık.elbette zamanla geçer.sadece şimdi atlatılamaz gibi geliyor ama araya zaman girince unutacaksınız.bir daha da kimse için bu kadar alçalıp kişiliğinizden ödün vermeyin.belli ki çok sevmişsiniz ama artık yeni ufuklara açılma vakti...hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya onca şeyden sonra zaten dönmeyi düşünmüyorum birçok şeyi anladım farkettim ama ne bileyim düşünüyorum takip ediyorum hala canım yanıyo dönmeye niyetim olmasada
Düşünmek ya da canının yanması bir umuttur arkadaşım. Arasa, kötü bir duruma düşse, intikamını alsan, bir yerde kaşlılaşsan, ya seni takip ediyorsa fikirlerini barındırır altında. İstemeyebilirsin elbette ama onu her stalkladığında canı yanan sensin. Hayatını 'o' yapmışsın, şimdi yok. O boşluğu doldurman gerek.. Bu asla yeni bir sevgili edin demek değil.. Arkadaşların, ailen, hobilerin, okulun, işin, gönüllü çalışman vs. Allah bunu aratacak başka büyük dert vermesin. Aşk denen şey insanın hayatına mutluluk getirmeli, hiç deilse nötr bırakmalı, negatif etkiliyorsa yanlıştır zaten. Şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20'lerindeysen bile ortalama insan ömrüne göre hayatının 1/3'ünü yaşadın. Zaman kısa, olabildiğince keyif almaya bak. Değer mi ki kendi canını yakarak bu dünyadan geçip gitmeye. Herkes akışına bırak, boşver der ama kimse bunun nasıl yapılacağını söylemez. Sen de kendi yolunu kendin bulacaksın. Diet yapmak gibi düşün bunu psikolojik olarak düşünmeyeceğim dedikçe düşünürsün. Kendini en iyi sen tanıyorsun, yöntemini keşfet ve onu unut. İnşallah atlatırsın. Sevgiler,

yine o eski aktif ve neşeli hayatınıza hobilerinize geri dönün..böyle yapınca inan unutacaksınız..siz gibi birisini diyar diyar arasa bulamaz çok ah eder sizden sonra..onun yaptıkları da yanına kar kalmaz..çeker bir gün..

Yok estagfirullah siz kusura bakmayin asil kirdiysam.
Bu durumda bence erkek arkadasinizin sizi muhabbete dahil etmeye calismasi gerekiyordu. Arayi bulmasi lazimdi.
Mesela benim nisanimda ben cekindigim icin gorumceyle hic birebir konusamamistim. Ilk defa gormustum kendisini yeni tanismistik yuz yuze. O gerginlikte kendi kuzenimle konusurken onu da dahil etmeye calismamistim. O da yanlis anlasilmis. Halbuki stresten cekinmekten ben hic farkinda bile degildim . Boyle bir sey olmustur belki? Yani erkek arkadasiniz ailesiyle ve sizle ayni ortamda bulunmaktan gerilmis olabilir ilk sefer diye. Aile de ogullarindan beklemistir?
Bilemedim ki.
Kesinlikle muhabbete dahil etmeli zaten öyle yapsa ya çocuk benim için uğraştı o kadar derdim gerginlik olmasi imkansiz çünkü ablası erkek arkadaşıma yok komşu şöyle yapmış deyip gülüyorlar video izleyip gülüyorlar erkek arkadaşımın elinde kuruyemiş sanki evde misafir yok hayır arkadaşı olsam yine alınırdım neresinden tutsam olmuyo ben nasıl göz yummusum ya çıldırasım geliyo karşımdaki insanlar nasıl bu kadar saygısız umarsız olabilir anlayamıyorum ya

Bundan büyük bir ders çıkarıp önünüze bakın artık.elbette zamanla geçer.sadece şimdi atlatılamaz gibi geliyor ama araya zaman girince unutacaksınız.bir daha da kimse için bu kadar alçalıp kişiliğinizden ödün vermeyin.belli ki çok sevmişsiniz ama artık yeni ufuklara açılma vakti...hakkınızda hayırlısı olsun.
Allahım inşallah geçer sabahları iğrenç bi mide bulantısıya uyanmaktan bıktım bidaha aynı hatayı yaparmıyım hiç hemde öyle bir ders oldu ki sağolun yorumunuz için

Back
X