zamanla resimlenecek 76 dan 55 e kilo verme yolculuğumm başladı bile

Minikk canan karatay takip ediyorsun ya. Ekmek kesinlikle yasak diyor. Sende ekmegi tamamen kestinmi canim? Kahvaltida bile??

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Minikk canan karatay takip ediyorsun ya. Ekmek kesinlikle yasak diyor. Sende ekmegi tamamen kestinmi canim? Kahvaltida bile??

2 ay oldu hic yemedim. Diyete ara verdigim bi donem vardi o zman yemistim ama gereksiz. Yiyeceklerin tadini alamiyordum. Tereyagi yerken kullaniyordum ekmegi. Ama kadin diyoki kilo verme surecinde yemeyin. Fit olunca ölçülü olarak yiyebilirsiniz. Bütün yasaklar kisitlamalar diyet sureci icin. Sonrasi ölçülü olarak yenilebilir

Tebrikler :46:

2 yıl önce ben de karatay diyeti yapmıştın. İlk yaptığım diyetti ve çoook rahattı. Şimdi 10 aylık bir bebeğim var. Tabi şimdi, hamile kaldığımdan 5 kilo daha fazlayım. Boyum 163 benim de.. 69 kiloyum. Ennn kilo almış halimle hamile kalınca böyle oldu. Şimdi hem ramazan, hem emzirme durumları.. Ama tekrar başlasam iyi olacak sanırım. Gönülden kutluyorum seni :16: Eminim kuş gibi hafiflemişsindir :34:

Tebrikler :46:

2 yıl önce ben de karatay diyeti yapmıştın. İlk yaptığım diyetti ve çoook rahattı. Şimdi 10 aylık bir bebeğim var. Tabi şimdi, hamile kaldığımdan 5 kilo daha fazlayım. Boyum 163 benim de.. 69 kiloyum. Ennn kilo almış halimle hamile kalınca böyle oldu. Şimdi hem ramazan, hem emzirme durumları.. Ama tekrar başlasam iyi olacak sanırım. Gönülden kutluyorum seni :16: Eminim kuş gibi hafiflemişsindir :34:

Teşekkürler canim bunlari duymak cok iyi geldi : )) gercekten kus gibi hissediyorum

Bende bugun itibariyle 64.9 ciktim 1.5 ayda 73 den indim cok mutluyum 55 e az kaldi ha gayreeeet:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olacak minikkkk olacak spora devammm ama sen sahurda yemiyorum demisin bu biraz sakincali degilmi ya azcik da olsa ye bari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun 2 saat 20 dk yürüyüş yaptim coktandir evde Hareketsizdim. E tartiya yansiyacaktir : ))

Bişey sormak istiyorum minikkk... Normalde sabahları aç karına tartılıyoruz ya, ramazanda nasıl yapıyorsun? İftardan hemen önce tartıldığımızda, o saate kadar fazla su kaybetmiş olduğumuzdan gerçek kilomuzu öğrenebilir miyiz?

Son düzenleme:
Bişey sormak istiyorum minikkk... Normalde sabahları aç karına tartılıyoruz ya, ramazanda nasıl yapıyorsun? İftardan hemen önce tartıldığımızda, o saate kadar fazla su kaybetmiş olduğumuzdan gerçek kilomuzu öğrenebilir miyiz?
Ben iftardan 15 dk once tartiliyorum. Su kaybetmis olsakta eger duzunli bi inis varsa problem yok.

3 gündür ekmek yemeyi kestim ve bir kilo gitmis bile. Insallah böyle devam eder. Iyiki seni ve zayiflama hirsini gördüm de bende hirslandim. Tsk ederim.

3 gündür ekmek yemeyi kestim ve bir kilo gitmis bile. Insallah böyle devam eder. Iyiki seni ve zayiflama hirsini gördüm de bende hirslandim. Tsk ederim.

Rica ederim. Ekmek yerine kuruyemisi ihmal etme 1 ay kuruyemise devam et sonra onada ihtiyac duymazsin

Canim yedigin kuruyemis kavrulmusmu, kavrulmamismi?? Ben sadece kavrulmus findik la ceviz yiyebiliyorum malesef alerjim var kavrulmamis kuruyemise karsi.

Canim yedigin kuruyemis kavrulmusmu, kavrulmamismi?? Ben sadece kavrulmus findik la ceviz yiyebiliyorum malesef alerjim var kavrulmamis kuruyemise karsi.

Farketmez canim ben kabuklu fistik alip her öğün 1 kase kabuklu fistigi temizleyip yiyordum

Herkese hayirli ramazanlar

Eklentiler

• $1405314760468.webp
    $1405314760468.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 49
Back
X